Lichotky na pohovoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.8.21 08:59

Noo ja jsem byla v tydnu a prave žádné lichotky nebyly, tak me to docela vykolejilo, protože všude mi jinak chlapi lichoti :lol: :lol: a teď si to beru osobne a přemýšlím nad tím. Ale zřejmě to je normální a byl profesionální, ale ja jsem to brala trochu jinak :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14127
7.8.21 09:05
@Anonymní píše:
Noo ja jsem byla v tydnu a prave žádné lichotky nebyly, tak me to docela vykolejilo, protože všude mi jinak chlapi lichoti :lol: :lol: a teď si to beru osobne a přemýšlím nad tím. Ale zřejmě to je normální a byl profesionální, ale ja jsem to brala trochu jinak :lol: :lol:

Aha, se ti libil a on se zrovna zachoval jako profik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 09:27

Ale bylo stejně tak nějak citit ve vzduchu co se mu taky honí hlavou, skoda :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14127
7.8.21 09:28
@Anonymní píše:
Ale bylo stejně tak nějak citit ve vzduchu co se mu taky honí hlavou, skoda :lol: :lol:

Tak hlavne, aby te vzal, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.8.21 09:38
@Anonymní píše:
Ale bylo stejně tak nějak citit ve vzduchu co se mu taky honí hlavou, skoda :lol: :lol:

Mimochodem, zlato, flirtovani je pri pohovoru nevhodne jak ze strany zamestnavatele, tak ze strany uchazece. Se mnou, kdyby flirtoval uchazec (a to si zaflirtuju rada), tak bych to brala jako red alarm, ze se chlapec rad orientuje spise na neformalni vazby nez na vykon ;)

Jestli jsi atraktivni, tak mas jiste spoustu prilezitosti si nahnat body, a ne na pohovoru do prace, kde jde o praci :P navic jsou zamestnani, kde se to tolik nenosi. Pokud budu shanet pracanta, tak si tam fakt nenasadim rozkošnou berušku, ktera me od te prace bude odvadet. A jestli se mi proste libi, tak si to schovam na nekdy pozdeji. Dej si na to pozor, obzvlaste, jestli bude u pohovoru vic lidi. Neznas vztahy ve firme, kulturu. Toho fesaka totiz muze klidne prevalcovat ta jedubaba, ktere sis ani nevsimla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 10:01

Doufám ze se fakt ozve, zase takový zájem o to místo ale nemam, šla jsem tam spis ze zajímavosti, ale něco jiného by klidně slo :lol: a zase nejaky fešák to nebyl, ale sel by.
Tak jasne ze jiných příležitosti je na tohle dost, ale těžký, když ti jde o konkrétní situaci a dráždí te to, a premitas co bylo na tobě špatně, ze nebyly lichotky, když na to nejsi zvykla :lol: (proste blbost) přitom to je asi normální chování :lol:

• Citovat
  • Upravit
14127
7.8.21 10:10
@Anonymní píše:
Doufám ze se fakt ozve, zase takový zájem o to místo ale nemam, šla jsem tam spis ze zajímavosti, ale něco jiného by klidně slo :lol: a zase nejaky fešák to nebyl, ale sel by.
Tak jasne ze jiných příležitosti je na tohle dost, ale těžký, když ti jde o konkrétní situaci a dráždí te to, a premitas co bylo na tobě špatně, ze nebyly lichotky, když na to nejsi zvykla :lol: (proste blbost) přitom to je asi normální chování :lol:

Jo, zazila jsi normalni chovani, urcite te nechtel urazit jako ženu a bohyni. Spadla bych na zem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.8.21 10:17
@FlorenceF Jenkins píše:
A co kdybys psala taky, reditelko? ;)

Ta napíše až článek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4651
7.8.21 10:19

Tady si někdo hodně fandí. :lol: Tak asi záleží na povaze práce. Jedna trapná koketa na účtárně, co se neumí udržet už na pohovoru a později třeba zbytečně jen tak pro zábavu rozese*e vztahy na pracovišti, to je přece sen každého zaměstnavatele. :palec: Ale jestli to byl nábor do nočního klubu, tak směle do toho. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
7.8.21 11:48

Připomíná mi to vtip ( ale z minulých dob..:-(. )
Jde po ulici Parizanka a kolemjdoucí muž ji řekne : Madam, vy jste ale šik, krásná! Ona : Děkuji Monsieur.
Jde po ulici Češka a kolemjdoucí muž ji řekne totéž.
Ona : Ty prasáku, co si to dovoluješ.
Asi tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.8.21 12:02
@Voltík píše:
Připomíná mi to vtip ( ale z minulých dob..:-(. )
Jde po ulici Parizanka a kolemjdoucí muž ji řekne : Madam, vy jste ale šik, krásná! Ona : Děkuji Monsieur.
Jde po ulici Češka a kolemjdoucí muž ji řekne totéž.
Ona : Ty prasáku, co si to dovoluješ.
Asi tak. :)

Ulice a pracovni pohovor jsou dve uplne jine veci ;) a jinak Cesky jsou ke komplimentum naopak velice vstricne, az clovek nekdy zira, co vse jsou ochotny za kompliment povazovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 13:03

Ale tak ja si docela potrpim na vzhledu a nevim, proč by to někdo nemohl ocenit i na pracovním pohovoru. Ja osobne na tom nic neprofesionalniho nevidím, budu hledat jinde, kde to ocení :lol: záleží až se ozve, nevěřím ze by ne, to si to pak vyložím po svém, spis mi jde o ten fakt, aby to tak bylo, o to místo tak nestojim.
A asi trochu “deformace” z jiných jistých “pracovních” schůzek s pány v minulosti :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
479
7.8.21 13:41

@FlorenceF Jenkins No, já to raději v Česku nezkoušel.
K tématu. Je kompliment a “kompliment”. O slintajiciho lascivniho dedka bych taky nestal. O komplimentu ve vkusnych mezich se dá uvažovat. A pokud z davu nedabyle oblečených uchazečů a uchazeček vyniká některá / některý svým vkusně zvoleným zevnejskem a úpravou, proč to nezmínit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
7.8.21 13:50

Nevím no zakladatelko, já na pohovorech byla vždy z nervozity spocená až na zádech a fakt by mě ani nenapadlo mít takové myšlenkové pochody jako ty. Pokud chceš být balená, tak si jdi třeba na dýzu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
7.8.21 14:04
@Voltík píše:
@FlorenceF Jenkins No, já to raději v Česku nezkoušel.
K tématu. Je kompliment a “kompliment”. O slintajiciho lascivniho dedka bych taky nestal. O komplimentu ve vkusnych mezich se dá uvažovat. A pokud z davu nedabyle oblečených uchazečů a uchazeček vyniká některá / některý svým vkusně zvoleným zevnejskem a úpravou, proč to nezmínit, že?

Protože to je prostě nevhodné. :nevim: Naznačovalo by to, že by mohla být přijatá na základě vzhledu a je úplně jedno jestli by tomu tak bylo nebo ne.
Vidím to podobně jako bych to třeba neřekla paní v bance nebo mé obvoďačce. Prostě jsou místa, kde to společensky není úplně žádoucí. Ale třeba pokud by ses s danou obvoďačkou potkal někde na zábavě, tak tam už mi to přijde v pohodě. :think:

Osobně fakt nemám ráda lidi, kteří neumí odhadnout nějaké tyhle nepsané společenské pravidla. Nejsem člověk, který by si zakládal třeba na vykání v práci (právě naopak), ale tahle familiérnost nemá na některých místech podle mě co dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky