Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
12.7.13 06:19
@napresdrzku píše:
Taky jsi ale mohla mít muže + syfla
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
12.7.13 06:45

A nechala ses taky vyšetřit? Co když to spolu táhli dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.7.13 06:51
@napresdrzku píše:
Taky jsi ale mohla mít muže + syfla
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
12.7.13 07:05

Dobře jsi to vyřešila, aspoň si děvče příště rozmyslí lést do cizí postele a manžílka to snad taky drobet poučí. Přeju ti, abys sis od manžela neodnesla dáreček. Hodně štěstí v novém životě.

• Citovat
  • Upravit
18305
12.7.13 07:55

Nebudu hodnotit příběh zakladatelky, jen bych dodal, že drzým tato doba přeje…
Včera jsem se přimíchal ve vlaku k výstupu s jedním příslušníkem většinové menšiny. Jel načerno :mrgreen: a ještě byl na průvodčího drzý a svoje drzosti stupňoval. Tak jsem se průvodčího samozřejmě zastal - plus ještě jsem průvodčímu řekl, aby v následující stanici zdržel vlak a zavolal Policii ČR ke zjištění totožnosti onoho pána, že pán si jistě rád zaplatí zpoždění vlaku (když nechce zaplatit jízdenku)… Průvodčí ho „jenom“ vysadil, ale bylo vidět, že „nedotknutelnému“ sklaplo, že se někdo z cestujících postavil na stranu nádražáků. Tož tak. (Ty jeho vyhrůžky na moji adresu netřeba ventilovat, „oni“ jsou zbabělí a svoje křiky málokdy myslí vážně…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
12.7.13 08:07
@Anonymní píše:
Holky musím ze sebe vypsat zlost, bezmoc a nebo spíš se jen pozastavit nad nepochopitelnym jednáním. Moje bývala kolegyně mi chodila za mužem, zjistila jsem to tak že mi jednou odpadla schuzka a já mazala domu za mužíkem a našla jsem jej v posteli s onou kolegyní… nějak jsem neřvala, nehysterčila spíše ze šoku. druhý den ráno jsem zašla za šefem řekla jsem mu že pujde ona nebo já ze soukromích duvodu s ní nemohu byt v jedne firmě, ačkoliv se šef vyptával tak sjem držela pusu ale trvala jsem na svém. Za hodinu měla vypověd na stole, nechci byt zla ale šíleně mi to zvedlo ego :mrgreen: mno ale k jádru věci. Ta mrcha zažalovala šefa resp. firmu že jí vyhodili bezdůvodně a já jsem byla jako jedna ze svědků, ohanela se tím že jsem to zařídila já a ble ble ble… v jednu chvíli mě to naštvalo a celý jsem to vybalila jak to bylo. Leona propadla v hrozny pláč že nechtela přijít o praci že si chtěla jen užít že se to nikdo neměl dozvědět mno já myslela že padnu tou ubohostí… Jen chci dodat že manžel (budoucí exmanžel) pracuje vydělává 12tis, domácnost jsem táhla já. odstěhovala jsem se já, hlavně abych si nový byt vybavila podle svého :lol: jenže jejich postelové hrátky nezustali bez následku, pokud si myslíte že budou mít miminko tak jste na omylu, chlapec se nakazil pohlavní nemocí, naštěstí léčitelnou, ale chvilku má utrum a musím říct že me to tak trochu zahřálo. Ne že bych mu to přála ale víte jak… Jsem jsem chtěla napsat jací lide dokážou být hezky večer…

No co, přeješ jí nemoc, podařilo se ti jí vyhodit z práce, máš byt…nevím, co čekáš za reakce? :think:

• Citovat
  • Upravit
karfice
12.7.13 08:10
@nepř. G12 píše:
No co, přeješ jí nemoc, podařilo se ti jí vyhodit z práce, máš byt…nevím, co čekáš za reakce? :think:

Nečeká nic, jen měla štěstí a tak jej chtěla ventilovat dál.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 08:10
@karfice píše:
Nečeká nic, jen měla štěstí a tak jej chtěla ventilovat dál.

Aha, tak to jo.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.7.13 08:18
@Anonymní píše:
Holky musím ze sebe vypsat zlost, bezmoc a nebo spíš se jen pozastavit nad nepochopitelnym jednáním. Moje bývala kolegyně mi chodila za mužem, zjistila jsem to tak že mi jednou odpadla schuzka a já mazala domu za mužíkem a našla jsem jej v posteli s onou kolegyní… nějak jsem neřvala, nehysterčila spíše ze šoku. druhý den ráno jsem zašla za šefem řekla jsem mu že pujde ona nebo já ze soukromích duvodu s ní nemohu byt v jedne firmě, ačkoliv se šef vyptával tak sjem držela pusu ale trvala jsem na svém. Za hodinu měla vypověd na stole, nechci byt zla ale šíleně mi to zvedlo ego :mrgreen: mno ale k jádru věci. Ta mrcha zažalovala šefa resp. firmu že jí vyhodili bezdůvodně a já jsem byla jako jedna ze svědků, ohanela se tím že jsem to zařídila já a ble ble ble… v jednu chvíli mě to naštvalo a celý jsem to vybalila jak to bylo. Leona propadla v hrozny pláč že nechtela přijít o praci že si chtěla jen užít že se to nikdo neměl dozvědět mno já myslela že padnu tou ubohostí… Jen chci dodat že manžel (budoucí exmanžel) pracuje vydělává 12tis, domácnost jsem táhla já. odstěhovala jsem se já, hlavně abych si nový byt vybavila podle svého :lol: jenže jejich postelové hrátky nezustali bez následku, pokud si myslíte že budou mít miminko tak jste na omylu, chlapec se nakazil pohlavní nemocí, naštěstí léčitelnou, ale chvilku má utrum a musím říct že me to tak trochu zahřálo. Ne že bych mu to přála ale víte jak… Jsem jsem chtěla napsat jací lide dokážou být hezky večer…

Drzé to sice je, ale myslím, že se to prostě stává. Sice nevím, jak s nevěrou souvisí výše jeho výdělku, ale budiž. Chtěla jsi tím naznačit, že kdybys ho nenachytala s kolegyní, tak by ti výše výdělku nevadila? Jinak obdivuji, že jsi nehysterčila a dokonce jsi sem ten příběh pro výstrahu napsala po tak dlouhé době. Já bych hysterčila a napsala to sem hned. Máš lepší nervy. Máš asi dobrou pozici v zaměstnání, že ti ihned vyhověli, to myslím jen tak nějaký šéf neudělá a hlavně si do toho, koho zaměstnává, nenechá kecat. Taky by mě zajímalo, jaký jí dali paragraf do výpovědi. Na dohodu určitě nepřistoupila, to by musela být hodně hloupá, vzhledem k tomu, že její sex s tvým manželem neměl souvislost se zaměstnáním. Nebo měl? Jestli dojde k soudu, firma to prohraje a bude muset platit. Takže soud to nesmete ze stolu, ale potrestá firmu. Myslím, že tvůj šéf nebude rád. Kolegyně je svobodná? Hlavně měl propadnout v pláč tvůj manžel. S ním žiješ (nebo jsi žila). Je vidět, že s exmanželem máte pořád dobré vztahy, že se ti svěřil s pohlavní nemocí, já bych to tedy nikomu neřekla, jak bych se styděla. Ale být tebou, fakt bych se bála, že ji chytil už někdy dříve. Doufám, že jsi se nechala vyšetřit. Jinak je to příběh jak z filmu, pokud není vymyšlený. :dance:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 08:22

@Kobliha51
Jo, taky by mě zajímly ty detaily propuštění atd. A tomu, že „ta mrcha je zažalovala, že ji vyhodili bezdůvodně“- a ne snad? Nezvládala svou práci? Dostala kázeňské napomenutí předem? Já teda na tom nic skvělého nevidím a osobně bych se s něčím takovým nechlubila, i kdybych byla 100× naštvaná, že mě s ní manžel podváděl.

• Citovat
  • Upravit
6836
12.7.13 08:24

Tak já nevím, kolegyně udělala prasárnu, ale zakladatelka taky. Možná ještě větší. :think: Zakladatelka píše, jak málem padla ubohostí dotyčné…No nevím, ale zařídit někomu výpověď je ubohé ještě víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
12.7.13 08:25

Tak takovou primitivní slepici mít ve firmě-to je opravdové štěstí. Doufám, že při první příležitosti poletíš taky. On už se nějaký důvod najde.

Příspěvek upraven 12.07.13 v 08:26

• Citovat
  • Upravit
6836
12.7.13 08:25
@nepř. G12 píše:
@Kobliha51
Jo, taky by mě zajímly ty detaily propuštění atd. A tomu, že „ta mrcha je zažalovala, že ji vyhodili bezdůvodně“- a ne snad? Nezvládala svou práci? Dostala kázeňské napomenutí předem? Já teda na tom nic skvělého nevidím a osobně bych se s něčím takovým nechlubila, i kdybych byla 100× naštvaná, že mě s ní manžel podváděl.

První člověk, co to vidí podobně jako já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.7.13 08:26
@nepř. G12 píše:
@Kobliha51

Taky jsem na tebe chtěla reagovat. To si tu zas nějaká anonymní pipina zvedala ego, nic neví o zákonech, možná že někde něco podobného slyšela a dělá tu hrdinku. Myslím, že je ti to jasné jako mě. :zed: Takhle to prostě nefunguje. Zákony platí pro každého.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 08:26
@Tereza1986 píše:
První člověk, co to vidí podobně jako já :D

Jo, jen mi trvalo sesmolit ten příspěvek slušně a aby zněl tak jak to myslím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie