Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
12.7.13 14:54
@Anonymní píše:
@janica252 já nevím zda na stopro dostala za nadbytečnost ale zase ruku na srdce, majitel a ředitel firmy muže zamestnavat koho chce… a jen pro informaci to že jsem mu řekla bud ona nebo já řekl i šef takže nepochybuji že to má pravne ošetřeny… navíc ani pulroku po vypovědi místo neobsadil a firma fungujetakže nadbytečna asi opravdu byla…

Zaměstnat koho chce samozřejmě může, horší je však zaměstnance vyhodit. To se musí dodržet zákon. Pokud se nikdo neozve, je to jeho problém. Pokud se ozve, má problém zaměstnavatel. Tak to prostě je.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.7.13 14:56
@vendulka72 píše:
Kurnik, vás bych nechtěla. Ne že bych byla lehká děva, ale bála bych se udělat cokoliv špatně. Protože jako vaše žena, nemám právo chybovat. ;)Ono taky záleží na partnerovi a na okolnostech. Nedá se to paušalizovat. Někdo za odpuštění stojí a jiný nestojí za nic, ani když je věrný.

H1 má pravdu. Každý může chybovat, ale také musí nést následky.

• Citovat
  • Upravit
H1
12.7.13 14:59
@vendulka72 píše:
Kurnik, vás bych nechtěla. Ne že bych byla lehká děva, ale bála bych se udělat cokoliv špatně. Protože jako vaše žena, nemám právo chybovat. ;)Ono taky záleží na partnerovi a na okolnostech. Nedá se to paušalizovat. Někdo za odpuštění stojí a jiný nestojí za nic, ani když je věrný.

Prd a vořech :mrgreen: jen jsem popisoval princip že kdo by nesl vinu, je moje žena a nikoliv nějakej milenec. A moje žena rozhodně za odpuštění stojí.. :D
a pod vytučněné se podepisuju :pankac:

• Citovat
  • Upravit
H1
12.7.13 15:00

Jsme přeci jen chybující lidské bytosti…

• Citovat
  • Upravit
1957
12.7.13 15:20
@H1 píše:
Jsme přeci jen chybující lidské bytosti…

Přesně tak. A kdyby ona litovala a ten fouňa co za ní lezl jí pak ještě dál psal zdrcené milostné sms, tak byste mu třeba i naznačil, že se má jít bodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.7.13 15:21
@Kobliha51 píše:
H1 má pravdu. Každý může chybovat, ale také musí nést následky.

jojo, když mi někdo poleze do zelí, musí nést následky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
12.7.13 15:21

Proč by zakladatelka měla být ohleduplná k milence? :lol: Copak kolegyně k ní byla ohleduplná, když chrápala s jejím mužem? :lol: Ať si trhne lopatkou a jde trhat třeba třešně :mrgreen: :lol:

A že podváděl chlap vím :lol: To neznamená, že s milenkou musí sedět v jedné kanceláři anebo být bez práce :)Dala šéfovi najevo, že buď odejde ano nebo ta druhá a on si vybral, koho chce ve svém týmu 8) Takže není co řešit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 16:19

Jasně, už není co řešit, stejně to známe jen z jednoho pohledu jako vždy. dívat do zrcadla se na sebe bude dívat zakladatelka, ne my :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 16:24
@nepř. G12 píše:
Jasně, už není co řešit, stejně to známe jen z jednoho pohledu jako vždy. dívat do zrcadla se na sebe bude dívat zakladatelka, ne my :-)

Já se sama sobě do očí nebojím podívat, udělala bych to stejne, možná trochu radikalneji, ale v princpu stejně. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
66815
12.7.13 16:37
@Anonymní píše:
Tak pohlavní nemoc jsem se dozvěděla ve chvíli kdy mi manžel řekl at se necham vyšetřit. Jinak šef neveděl z jakých důvodu jsem mu dala ultimátum, dozvěděl se to až když mi ruply nervy u soudu… Dostala vypoved na paragraf 52 v čem ani nelhal protože denně jsem s kolegyní byla v uzkém pracovním kontaktu. Řešili jsme zakázky při kterých by mohla mít firma existenční problémy kdybychom udělaly chybu. Neumím si představit jak bych mohla svojí praci vykonávat dobře když ke kolegyni cítím nenavist. Nedokážu se odprostit od pocitů k daný osobě a celkem pochopitelně, šef mohl vyhodit mě, řekla jsem mu že vypověd klidně podám já… hlavně myslím si že jsem celkem velkorysa, nechala jsem manželovi byt který jsme zaplatili převažně z peněz ktery jsem škudlila ještě před svatbou. Jinak firma je malička cca 25lidí plus externí ičaři, takže kdybych byla takový mrcha jak si myslíte tak bych neřešila nejakou výpověd ale naznačila bych že mi vzala manžela at si ostatní kolegyne dají pozor… nabízela se tak jednoducha a myslím že o dost horší msta… Ale je pravda že to píši s odstupem času cirka pul roku, tehdy jsem měla stochutí jí zníčit život. Jinak kolegyne byla svobodna ale měla partnera, nebo má to nevím to je její problém.

Zakladatelko, u soudu jsi řekla, že důvodem výpovědi byly tvé osobní pocity? To jste šéfa moc nepodpořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.7.13 16:40
@Arturus píše:
heh, to určitě má. Ale svoji hlavu má překvapivě každý, komu je vyhrožováno :mrgreen:

Vyhrožováno čím? Že odejde zaměstnanec? Fluktuace lidí ve firmách je běžná věc. ;) Šéf neměl nůž na krku, když se rozhodoval, které z nich dát vale. Byla to volba. Pochybuju, že by se lekl ženské, která mu přišla říct buď já nebo ona. Podle mě se normální majitel firmy zamyslí, která z nich je pro něj přínosnější a pak se rozhodne, protože ví, že s oběma by to nefungovalo. Byl postavený před rozhodnutí, ale rozhodně mu nikdo ničím nevyhrožoval. Udělal jen běžné manažerské rozhodnutí, kterého zaměstnance chce ve firmě.
Nebo si vážně myslíš, že se šéf zakladatelky bojí a dal jí proto přednost? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 16:44
@Drovers píše:
Vyhrožováno čím? Že odejde zaměstnanec? Fluktuace lidí ve firmách je běžná věc. ;) Šéf neměl nůž na krku, když se rozhodoval, které z nich dát vale. Byla to volba. Pochybuju, že by se lekl ženské, která mu přišla říct buď já nebo ona. Podle mě se normální majitel firmy zamyslí, která z nich je pro něj přínosnější a pak se rozhodne, protože ví, že s oběma by to nefungovalo. Byl postavený před rozhodnutí, ale rozhodně mu nikdo ničím nevyhrožoval. Udělal jen běžné manažerské rozhodnutí, kterého zaměstnance chce ve firmě.
Nebo si vážně myslíš, že se šéf zakladatelky bojí a dal jí proto přednost? :lol:

mno tak co si budem povídat nemyslím si že bych vypadala moc puvabne po probdělé noci, třeba se lekl a bál se :lol:

• Citovat
  • Upravit
6836
12.7.13 16:47
@blecha72 píše:
Zakladatelko, u soudu jsi řekla, že důvodem výpovědi byly tvé osobní pocity? To jste šéfa moc nepodpořila.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 16:54

@blecha72 přečti si všechny komentáře co jsem napsala a pak pochopíš že sis odvodila špatny zavěr.

• Citovat
  • Upravit
66815
12.7.13 17:08
@Anonymní píše:
@blecha72 přečti si všechny komentáře co jsem napsala a pak pochopíš že sis odvodila špatny zavěr.

Přečetla jsem si vše. Nic jsem si neodvodila, použila jsem vaši argumentaci. Ze začátku jste se představila jako hrdinka, která vyzrála na svého muže a jeho milenku ve stylu amerického filmu- představila jsem si vás jako Chucka Norrise v sukni. Pak se to začalo obracet- muži jste nechala byt, milenka je odbornice, která dostala na odchodnou 5 platů (takže jste jim vlastně vůbec neublížila). Pokud je to pravda, proč se soudí. Jsem proti nevěře, ale váš příběh je trochu přitažený za vlasy. Ale proč ne, je to bulvár zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí