Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
14.7.13 13:35
@chatwenna píše:
@careynka Spala jsem s nekolila zenatymi… Vycitky jsem nikdy nemela.Mozna bych mela vycitky, kdybych s nim nejak cilene manipulovala…

tak vyspat se s nim a SPAT s nim, je rozdil. Kdyz pak tam milenka jeste otravuje a neceho se narokuje, tak je to proste ku.nda :-) jako nerikam, ze se nemuze stat, ze si dva padnou do oka a na akci si to jednorazove rozdaj. Ale to co psala zakladatelka, to je prasarna, to uznej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.7.13 13:39
@chatwenna píše:
@Dujana Nezrikam milenku odpovednosti.Jen rikam, ze byt ja na miste manzelky, tak je mi milenka ukradena…

Tomu celkem rozumím. A ona by zakladatelce ta milenka možná ukradená byla, kdyby s ní nemusela být v každodenním kontaktu v práci. Jak jsem psala, nevím, jestli bych se zachovala stejně, ale určitě pro to mám pochopení. Rozhodně větší než pro chování milenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 13:42

Anonymní Bára

U nás milenka cíleně s manželem manipulovala, po zdělení, aby od toho víc nečekala, si vymyslela, že je těhotná a že manžel od nás odchází a bude s ní. Vše byla lež, potvrdila nám to její nejlepší kamarádka.

• Citovat
  • Upravit
19494
14.7.13 13:44
@Anonymní píše:
U nás milenka cíleně s manželem manipulovala, po zdělení, aby od toho víc nečekala, si vymyslela, že je těhotná a že manžel od nás odchází a bude s ní. Vše byla lež, potvrdila nám to její nejlepší kamarádka.

ja bych ji zbila :-D :-D :-D i kdyz, mozna by mi za to nestala, chudinka trapna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 14:01

Anonymní Bára

Jo a ještě dodám, že to vyprávěla veřejně právě u nás v práci. No a dozvěděli jsme se s manželem toho ještě mnohem víc od jiných spolupracovníků. To byl manžílek fakt v šoku, po tom co se mu dušovala, že to tají, že to bude jejich tajemství atd. A asi i díky tomu se jeho náklonost k ní změnila na nenávist. Ale do toho už já netento. Já to ukončila tim, že ho na zpět vemu jen, když se to už víckrát nestane. A teď už si jen vylévám srdíčko zde na emiminu.

• Citovat
  • Upravit
19494
14.7.13 14:03
@Anonymní píše:
Jo a ještě dodám, že to vyprávěla veřejně právě u nás v práci. No a dozvěděli jsme se s manželem toho ještě mnohem víc od jiných spolupracovníků. To byl manžílek fakt v šoku, po tom co se mu dušovala, že to tají, že to bude jejich tajemství atd. A asi i díky tomu se jeho náklonost k ní změnila na nenávist. Ale do toho už já netento. Já to ukončila tim, že ho na zpět vemu jen, když se to už víckrát nestane. A teď už si jen vylévám srdíčko zde na emiminu.

pokud ses rozhodla, ze tomu das sanci, tak to yvladnete :-) :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 14:10

zakladatelka

Tak jednorázovka to nebyla, jinak děvčata milenka-chudinka nakazila ještě pár lidí… všetně mého podřízeného… baba si nedá pokoj i když ví že je nemocna tak vy*** dal:think: :zed: :zed: :zed: mno nic myslím si že jsem udělala fatalní chybu, mala jsem to o ní rozhlásit, sice bych jí zničila povest ale co jí je jedno osudy lidí tak proč se za ní ohlížet… jinak chapu že tu obhajujete milenky když jste sami takove obhajujete vlastne svoje vlastní jednání a omlouváte ho a zaroven hažete celou vinu na manžela… je to smutné, věřící nejsem ale to desatero není špatná věc takovej malej souhrn etickýho chování…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 14:11

Anonymní Bára

V tu dobu, když se to provalilo, jsme doma měli čerství miminko. Vždycky jsem zastávala názor, že s takovym chlapem bych se okamžitě rozvedla, ale hold kvůli dětem jsem se musela naučit dělat ústupky a jednu šanci jsem ještě ochotna dát a čas uvidí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 14:12

zakl

@Anonymní píše:

ona chtěla zníčit tebe pomluvama, asi si myslela že se složíš a menžela opustíš a ona bude vítězka ovšem to by nam tu ty myšlenkový pochody mohli upřesnit zdejěí milenky… je dobře že ses nedala :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 14:13

Anonymní Bára

A neni to protizákonný, vědomně roznášet nakažlivou chorobu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 14:17
@Anonymní píše:
A neni to protizákonný, vědomně roznášet nakažlivou chorobu?

Je, v pondelí budu kontaktovat pravníka a zvažuji hromadnou žalobu. Sice holky tady me budou nazívat strašnou semetrikou že jsem jí dopomohla k vyhození z práce a ješte na ní budu zla v podobě žaloby že za to chudak nemuze… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 14:21

Anonymní Bára

Zakladatelce: v tu dobu kdy to začala rozhlašovat se dozvěděla, že čekáme druhý, zdělil jí to manžel s tim, že to co bylo se už opakovat nebude. Bohužel díky její manipulaci a dále mému rizikovému těhu a ještě více okolnostem, se nevěra opakovala. Když už asi manžel na to psychicky neměl doma lhát a ona začala požadovat víc než jen sex, tak to mamžel utnul a díky tomu se to celé provalilo, když k nám přilítla nalitá milenka ve 4 ráno hystericky zvonit a zvonek.

• Citovat
  • Upravit
151
14.7.13 14:22

Anonymní zakladatelce. Jdi do ní, budiš přáno všem milenkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.7.13 14:23
@chatwenna píše:
@Dujana Nezrikam milenku odpovednosti.Jen rikam, ze byt ja na miste manzelky, tak je mi milenka ukradena…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll:
Sorráč, nešlo mi to udržet už.
Nevíš, co říkáš (píšeš).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
14.7.13 14:23

Je to vůl, vybírat si hysterické milenky

• Citovat
  • Upravit