Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
14.7.13 12:27

@careynka Ale ten manzel u toho vzdycky musel byt, ze jo…

• Citovat
  • Upravit
19494
14.7.13 12:27
@Anonymní píše:
Byli jen kamarádi, ale vždycky, když byl na firemní akci, tak mu říkala, jak si na něj stěžuju, že mě neuspokojí, to dělala cca půl roku, než ho dostala. Vysvětelní od manžela? chtěl sem jí i sobě dokázat, že na to mám a když sem byl ožralej, tak šly zábrany stranou(sviňárna největší). Já vim, že manžel je ten co je nejvíc na vině. Ale zaokrouhleno sečteno. Manžel je jedinej na vinně, protože měl závasky k nám a ona je ta frajerka co svedla ženatýho chlapa. A já sem vlastně ta ubožačka, co snim zůstala.

takhle to neber. Budto jsi si jista, ze to byl jen ulet, on uz si da bacha a tohle nikdy nedopusti a muzete vesele pokracovat dal. Nebo mu to neodpustis, budes si to furt dokola vycitat, jemu taky, budes na tom psychicky blbe a pujdete od sebe. JIna moznost neni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 12:28

Anonymní Bára

No jasně a já tady celou dobu obhajuju manžela, že on za nic chudáček nemohl, že on jí jen podlehl že?

• Citovat
  • Upravit
19494
14.7.13 12:29
@chatwenna píše:
@careynka Ale ten manzel u toho vzdycky musel byt, ze jo…

stejne tak milenka :-) nemuzes ji proste vyhodiz z kola ven. Nejde o to, ze by se musela zpovidat manzelce, ale ze vedome prefikla zenatyho chlapa. to by MELO byt tabu. Jsou zensky, co by do zenace nikdy nesly, a jsou takovy kterejm je to fuk a CELOU vinu hazej na chlapa. Dyt on se jim nabid, ze? Oni jen vzaly :-) ale nemuzes chtit od manzelky, aby s ni byla dal kamoska. Je jasny, ze ji nenavidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 12:42

Anonymní Bára

@Selfi, @chatwenna : dord… a o co vám jako jde? že tady plivu jen na milenku? Ano tady v této diskuzi na ní plivu, protože tato diskuze, probíhala v tom duchu, milenky v práci, v jiné zase mluvim jen o manželovi, protože probíráme nevěrníky. Myslíte si že ho doma hýčkám nebo co? Ne on je ta svi… co měl doma malý dítě, naplánoval si druhý a udělal a i přesto nedokázel ožralej udržet kalhoty u pasu, on lhal, děla jakoby nic a hrál si na slušnáčka a rádoby manžílka. Ale řeč byla o milenkách, tak sem se vyjadřovala k její osobě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.13 12:54

anonymní

Tak my tak nějak připadá, že ty co obhajujou ženský, co si to rozdávaly se ženáčema, tak byli, nebo jsou v roli milenky taky a obhajujou samy sebe.
No tak dámy, tohle se přeci nedělá vědomně si to rozdávat s chlapem od rodiny. Kor, když Bára byla kamarádka dotyčné milenky. Něco jiného je, když je ta rodina před rozpadnutím, ale ví se o tom a popřípadě již žijou odděleně.

• Citovat
  • Upravit
62
14.7.13 12:54

Anonymní

Být tebou, tak na „@chatwennu“ nereaguji, nestojí Ti za to. To, jak ses zachovala, je pohodové. Osobně si myslím, že kdyby byla „@chatwennu“ ve Tvé kůži, psala by jinak.
Prostě ji ignoruj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
14.7.13 13:11

@careynka Zenaty chlap by mel byt tabu? A nebo by melo byt tabu pro zenateho chlapa mit milenku?

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
14.7.13 13:12
@Anonymní píše:
@Selfi, @chatwenna : dord… a o co vám jako jde? že tady plivu jen na milenku? Ano tady v této diskuzi na ní plivu, protože tato diskuze, probíhala v tom duchu, milenky v práci, v jiné zase mluvim jen o manželovi, protože probíráme nevěrníky. Myslíte si že ho doma hýčkám nebo co? Ne on je ta svi… co měl doma malý dítě, naplánoval si druhý a udělal a i přesto nedokázel ožralej udržet kalhoty u pasu, on lhal, děla jakoby nic a hrál si na slušnáčka a rádoby manžílka. Ale řeč byla o milenkách, tak sem se vyjadřovala k její osobě.

Ja jakozto svobodna si to muzu rozdavat, s kym chci. Nenesu odpovednost vuci nikomu.

• Citovat
  • Upravit
5088
14.7.13 13:17
@Anonymní píše:
Tak my tak nějak připadá, že ty co obhajujou ženský, co si to rozdávaly se ženáčema, tak byli, nebo jsou v roli milenky taky a obhajujou samy sebe.
No tak dámy, tohle se přeci nedělá vědomně si to rozdávat s chlapem od rodiny. Kor, když Bára byla kamarádka dotyčné milenky. Něco jiného je, když je ta rodina před rozpadnutím, ale ví se o tom a popřípadě již žijou odděleně.

to těžko… já sama jsem psala, že jsem byla v roli podváděné manželky s 6ti týdenním dítětem!!! )… bolelo to, zuřila jsem, ale přijde mi, že by si měl člověk zachovat nějakou úroveň… a né tady pouštět takové věty typu– svrab a špínu na ni… atd..

rozhodně neschvaluji nevěru a po mém rozvodu a tím, čím jsem si prošla, o to víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.7.13 13:22

Myslim si, že většina lidí se žení či vdává dobrovolně, takže si dobrovolně vybral pro život jednu ženu. Takže můj názor je, že ženatym by měli být tabu jiné ženy. A po morální stránce, když vim, že chlap je ženatý, tak ženatý chlap je tabu. Toť můj názor, ale v životě to bohužel často chodí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.7.13 13:23
@chatwenna píše:
@careynka Zenaty chlap by mel byt tabu? A nebo by melo byt tabu pro zenateho chlapa mit milenku?

pro nej je to uplna samozrejmost, ale ja bych do zenatyho NIKDY nesla, svedomi by mi to nedovolilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.7.13 13:24

Diskusi sleduji od začátku. Nevím, jestli bych se v dané situaci zachovala stejně jako zakladatelka, spíš asi ne, ale chci reagovat na to, v mých očích, směšné obhajování milenek zde.

Snad nikdo nepopírá, že hlavní vinu nese ten zadaný, partner, ale že by milenka byla zcela bez viny jen proto, že ona nic neslíbila? Vezmete si v obchodě něco, co se Vám líbí, a nebudete brát ohledy např. na to, že prodavačce vznikne manko jen proto, že vůči ní nemáte závazky? Pro „tolerantní nemoralistky“ podotýkám, že nesrovnávám krádež a nevěru a jsem si plně vědoma toho, že manžela nelze ukrást, jelikož je svéprávný. Ano, to zde rády stále opakujete a myslím, že toto nikdo nezpochybňuje. Jde mi o to ukázat (dle mého) absurditu toho, že člověk se může chovat bez jakýchkoli skrupulí jen proto, že nedal slib. Copak k tomu, abychom se chovali slušně a nezpůsobovali někomu jinému bolest je potřeba slib? Bez něj můžeme jednat jako, s prominutím, prasata? Já jsem si vždycky myslela, že schopnost vcítit se do druhého je to, co nás mimo jiné odlišuje od zvířat. Asi jak kdy :nevim:. Ano, vím, že primárně bolest způsobuje ten partner, ale milenka mu v tom vydatně „pomáhá“.

No, na druhou stranu už jsem alespoň pochopila, že charakter a morálka jsou na eMiminu často vysmívaná slova, možná dokonce vulgarismy - podobně jako v jiné zdejší sekci třeba práce, že ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
14.7.13 13:32

@Dujana Nezrikam milenku odpovednosti.

Jen rikam, ze byt ja na miste manzelky, tak je mi milenka ukradena…

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
14.7.13 13:33

@careynka Spala jsem s nekolila zenatymi… Vycitky jsem nikdy nemela.

Mozna bych mela vycitky, kdybych s nim nejak cilene manipulovala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky