Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
14.7.13 15:12
@chatwenna píše:
Ale to by mel udelat ten chlap - zaridit, aby milenka neobtezovala zivot manzelky… (v idealnim pripade)… A hlavne, to je riziko toho si milenku poridit..Ja osobne bych se k tomu nesnizila.

Kdyby už otravovala život i mně i dětem, tak by ochutnsla zase moji medicinu. Pokud by tvrdě nezakrocil chlap. A hlavně nevím proč to nazývat snižování? dostala by co si zaslouží. ne za to zr s nim spala, ale že mi dela zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
14.7.13 15:15

@careynka Ja si stojim za tim, ze vyridit si ucty s milenkou mam muz.

• Citovat
  • Upravit
14062
14.7.13 15:32

Ženské, které zakladetelku kritizují nechápu. Nikdy jsem podvedena nebyla (nebo byla, ale nevím o tom) ale její chování chápu. Ona neřekla ať jí vyhodí, dala na výber, buď ONA nebo JÁ. Šéf si vybral zakladatelku za tu, která zůstane. Už vidím jak některá z vás, které kritizujete by jste dělala s ženskou, která nakazila chlapa a byla by možnost, že i vás a k tomu vám zničila rodinu. Kdyby to byla jedna velká firma ok, to se dá nějak přežít, ale být s ní v kontaktu, to asi těžko a práce by stejně nebyla dobře odvedena. A když už jí připravila o chlapa proč se nechat rovnou připravit i o zaměstnání :nevim: Naopak teď by ještě mohla zažalovat zakladatelka partnera, potažmo možná i jí za šíření nemoci a ohrožení :zed: Je to humus, zakladatelce přeji mnoho sil ať to brzo překoná :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.7.13 15:34
@chatwenna píše:
@careynka Ja si stojim za tim, ze vyridit si ucty s milenkou mam muz.

Jo, ale co se jich dvou týče. Jak se to dotkne me, tak už je to mezi náma dvěma. Jak se zachova chlap, kdyz mu zanasi ženská? Dá milencovi přes hubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
14.7.13 15:36

A co by si muž vyřizoval? Ten myslím toho vyřídil už až, až..a byla bych tedy raději, kdyby už ke kontaktu mezi nima nedošlo a raději bych si účty vyřídila sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.7.13 15:41
@Elen8 píše:
A co by si muž vyřizoval? Ten myslím toho vyřídil už až, až..a byla bych tedy raději, kdyby už ke kontaktu mezi nima nedošlo a raději bych si účty vyřídila sama :cert:

A kdyz nic, tak se mi aspoň uleví, zr s rozbitou tlamou chvíli nikoho neulovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
14.7.13 15:43

Tak, tak já jsem asi na tohle hrozná, ale než by se snažila na to zapomenout tak bych jí dala co proto aby si příště rozmyslela, zda bude tahat chlapa od rodiny :cert:

@careynka píše:
A kdyz nic, tak se mi aspoň uleví, zr s rozbitou tlamou chvíli nikoho neulovi :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina5
14.7.13 15:49

Zakladatelko udělalas dobře, pomsta není u každého projev slabosti, ale taky toho že se sebou nenecháš jen tak zametat. Na povznesení, odpuštění a podobné blbosti se vybodni, pomsta má taky v životě své místo.
Z pohledu šéfa chápu i tvé rozhodnutí nepracovat s tou kolegyní, taky chápu šéfa proč vyrazil ji a ne tebe, ono totiž tým je důležitý a ať chcete nebo ne časem by důvod ať už její či tvé výpovědi vyšel najevo. Co by udělal s týmem lidí fakt že šéf vyrazil raději podváděnou manželku než milenku, stejně by ta milenka odešla nevydržela by ten tlak ze strany kolegů.
Mmch ten soud nevyhraje, šéfik dobře ví co dělá.

A vy moralistky už jste něco takového zažily že jste si tak jisté svou případnou reakcí? Pomstychtivost je normální přirozená lidská vlastnost, mnohem horší je její potlačování a následná nucená přetvářka. Nevím kdo je větší pokrytec a horší člověk, jestli ten co se mstí nebo ten co se přetvařuje, a přát někomu něco špatného je taky lidské ať se vám to líbí nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
2445
14.7.13 16:03
@Anonymní píše:
Tak pohlavní nemoc jsem se dozvěděla ve chvíli kdy mi manžel řekl at se necham vyšetřit. Jinak šef neveděl z jakých důvodu jsem mu dala ultimátum, dozvěděl se to až když mi ruply nervy u soudu… Dostala vypoved na paragraf 52 v čem ani nelhal protože denně jsem s kolegyní byla v uzkém pracovním kontaktu. Řešili jsme zakázky při kterých by mohla mít firma existenční problémy kdybychom udělaly chybu. Neumím si představit jak bych mohla svojí praci vykonávat dobře když ke kolegyni cítím nenavist. Nedokážu se odprostit od pocitů k daný osobě a celkem pochopitelně, šef mohl vyhodit mě, řekla jsem mu že vypověd klidně podám já… hlavně myslím si že jsem celkem velkorysa, nechala jsem manželovi byt který jsme zaplatili převažně z peněz ktery jsem škudlila ještě před svatbou. Jinak firma je malička cca 25lidí plus externí ičaři, takže kdybych byla takový mrcha jak si myslíte tak bych neřešila nejakou výpověd ale naznačila bych že mi vzala manžela at si ostatní kolegyne dají pozor… nabízela se tak jednoducha a myslím že o dost horší msta… Ale je pravda že to píši s odstupem času cirka pul roku, tehdy jsem měla stochutí jí zníčit život. Jinak kolegyne byla svobodna ale měla partnera, nebo má to nevím to je její problém.

Já ti fandím. Každý bojujeme jak umíme. Ona na tebe taky ohledy nebrala.
A potvorám většinou všechno projde, tak občas tomu pomoct, není na škodu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
14.7.13 16:15
@chatwenna píše:
@careynka Spala jsem s nekolila zenatymi… Vycitky jsem nikdy nemela.Mozna bych mela vycitky, kdybych s nim nejak cilene manipulovala…

A znala jsi některou z manželek těch ženatých? Byla některá tvoje kolegyně, nebo kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
14.7.13 16:17

@pepřenka Pouze od videni…

• Citovat
  • Upravit
2445
14.7.13 16:21

@chatwenna
Pak ano, chápu tě. Ženské, které neznáš ti můžou být opravdu na háku. Chlap je svéprávný.
Ale zakladatelce se tahala s chlapem její kolegyně, která se ji každý den dívala do očí a možná spolu i popíjely kafe, nebo si povídaly… Tady je na místě mít vztek i na tu ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
14.7.13 16:34

Z mého pohledu, když dělám něco špatně, někomu tím způsobuju problém, tak můžu čekat, že se to obrátí proti mě.
Spala s jejím chlapem, to se prostě nedělá, tak se to obrátilo proti ní :nevim:
Dobře jí tak, kdyby se to tak vymstilo každé, která leze do postele se ženatým, tak by byl svatej pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
14.7.13 16:40
@Elen8 píše:
Z mého pohledu, když dělám něco špatně, někomu tím způsobuju problém, tak můžu čekat, že se to obrátí proti mě.
Spala s jejím chlapem, to se prostě nedělá, tak se to obrátilo proti ní :nevim:
Dobře jí tak, kdyby se to tak vymstilo každé, která leze do postele se ženatým, tak by byl svatej pokoj :lol:

To je ale strasne naivni predstava :-D

• Citovat
  • Upravit
14062
14.7.13 16:46

Proč naivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie