Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
15.7.13 22:05

Nedokážu si představit, že by někdo spal s milencem /milenkou, se kterou by být něchtěl a nebavilo by ho to. Proč by to dělal, když nemusí??? :zed:

Prostě tě má rád a děti taky, ale zůstat s manželkou je pro něj mnohem výhodnější řešení-svým způsobem jí má asi taky rád, znepřátelil by si děti, známé, musel by to všude říct, řešit majetek a bydlení…A samozřejmě manželka mu to nezakázala, ale proč by si u ní dělal zbytečně zle? Poslouchal nadávání či pláš a kazil si klid? Za ty problémy mu to nestojí.

Rád vás podle mne má, ale ne natolik, aby kvůli vám překopal celý svůj život a kazil si momentální pohodu (manželka se určitě snaží) a pohodlí. Takový prostě zahýbající ženáči jsou. Plní velké lásky, ale pouze než by kvůli ní museli něco obětovat…

• Citovat
  • Upravit
káťa
15.7.13 22:14

Jinak samozřejmě bylo naivní pořizovat si s ním děti a doufat, že ho to přitáhne…ale to už asi víš sama, nemá cenu brečet nad rozlitým mlékem.

Ale buď v klidu, nad manželkou jsi zvítězila. ty si máš šanci najít hodnýho a milujícího chlapa, kdežto ona bude lepit vztah s chlapem, který je schopný jí dělat to, co dělal. A nevěřím tomu, že by s ním byla ještě někdy opravdu šťastná a věřila mu. I tady ti to potvrdí holky, které zůstali s nevěrníky, vesměs se trápí a žárlí a nedokážou zapomenout a i ty, které deklarují, jak už je vše v pohodě a krásné, neustále vyhledávají všechny diskuse o nevěře a přispívají, což je známka, že to mají pořád v makovici. Ty máš možnost začít s čistým štítem a férovým chlapem, ona se o tu možnost připravila…

• Citovat
  • Upravit
151
16.7.13 08:07

A nepřemýšleli jste někdy taky nad tim, že je třeba spousta nevěrníků, kteří podvedli, zkusili si něco nového a vlastně díky tomu zjistili, že jim to za to nestojí, že to bylo jen poblouznění a milujou manželku? Jako že, až příjdou díky nevěře o manželku, tak jim teprve dojde, že bez ní žít nemůže, že jí miluje? Tím se nechci zastávat nevěrníku, ale jak se říká- chlapy myslí rozkrokum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.13 08:17

@Dagisek píšu o kámošce, takže raději anonymně… není to tak jen u chlapů, ona má vztah, ale už za tu dobu měla i milence. Říká, že se v tom vztahu začne tak trochu „nudit“, tak si najde náhradníka a pak se vrátí spokojená do domovského hnízda, i protože zjistí, že jinde by to nebylo lepší :) Její na to naštěstí zatím nepřišel, i když už bylo i namále, je ten typ, co raději moc nepátrá, jen když už má hodně vážné podezření…

• Citovat
  • Upravit
káťa
16.7.13 08:51
@Dagisek píše:
A nepřemýšleli jste někdy taky nad tim, že je třeba spousta nevěrníků, kteří podvedli, zkusili si něco nového a vlastně díky tomu zjistili, že jim to za to nestojí, že to bylo jen poblouznění a milujou manželku? Jako že, až příjdou díky nevěře o manželku, tak jim teprve dojde, že bez ní žít nemůže, že jí miluje? Tím se nechci zastávat nevěrníku, ale jak se říká- chlapy myslí rozkrokum.

Já si myslím, že se to stát může, samozřejmě. Ale nemyslím si, že je to případ nevěrníků, kteří svojí ženu tahají několik měsíců v kuse za nos, dokud se na to nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
151
16.7.13 08:58

Třeba já znám případ, kdy si chlap chodil za jinou jen šoupnout a když bylo po, tak se zvedl a šel. Ale je pravda, že to trvalo dlouho, nebylo to pravidelný. Samozřejmě to, jestli v tom city byly, když ona říká že jo a on to popírá, to se asi nikdy nedovíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
16.7.13 09:38

Někteří se zamilují a někteří si jdou jen šoupnout. Ženské se v tom snaží vždy hledat city, protože bez nich by to pro ně bylo ponižující.
Mně třeba to scházení s milencem, co jsem ho už nechtěla, bylo postupně nepříjemnější a nepříjemnější. Takže ze sexu jsem se vymlouvala. Pak jsem se vymlouvala i ze schůzeček jen tak. Snažila jsem se mu vysvětlit, že z toho dál nic nebude. Ale on furt jel v tom svém. Nakonec jsem se mu úplně vyhýbala. S přítelem to bylo dobrý a ten milenec mně pak už úplně otravoval. Nechtěla jsem mu ublížit. Taky člověk nevěděl, jestli to on pak nevykecá. Vlastně chápu ty chlapy, kteří se někde na nějakou dobu zaběhnou, protože jim to dělá pomyšlení (i mně dělalo). Pak to chtějí ukončit a neví jak. Prekérní situace. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.7.13 09:46

@vendulka72 Hlavně, že vše dopadlo dobře a jsi s přítelem v pohodě. Já jsem hrozná, jsem taková naivka, která touží, aby byl vztah pořád plný zamilovanosti, fandim manželství a odsuzuju nevěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.13 10:36

Tak možná nakonec bylo lepší žes je načapala, a tím pádem jsi s ním logicky nespala a vyhnula se nějakému syflu.. Upřímně tohle je moje nejhorší noční můra - kdyby mě podváděl, tak by mi to ani tak nevadilo jako to že by spal se mnou i s ní. Představa že sdílím tělesné tekutiny s nějakou další št**kou ve mě vyvolává mořskou nemoc :-D Takhle jsi ho akorát nakopala do zadku a bez vlastní újmy :-)

• Citovat
  • Upravit
1957
16.7.13 11:58
@Dagisek píše:
@vendulka72 Hlavně, že vše dopadlo dobře a jsi s přítelem v pohodě. Já jsem hrozná, jsem taková naivka, která touží, aby byl vztah pořád plný zamilovanosti, fandim manželství a odsuzuju nevěru.

Jejda, to je stará historie. My spolu byli celkem 7 let, ale už jsem 20 let jinde a s jiným.
Pro mně jsou to nenahraditelné a cenné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.13 17:10

Tak moje mile, kolegyně to prohrála a musí se nejen me ale i sefovi omluvit (padlo tam pár urážek a očernování)… vyhrál to hlavně proto že místo po ní neobsadil a ani nevyhlasil na toto místo výberové řízení takže se to kvalifikuje že byla přebytečna a zbytečná…

• Citovat
  • Upravit
19494
17.7.13 17:14
@Anonymní píše:
Tak moje mile, kolegyně to prohrála a musí se nejen me ale i sefovi omluvit (padlo tam pár urážek a očernování)… vyhrál to hlavně proto že místo po ní neobsadil a ani nevyhlasil na toto místo výberové řízení takže se to kvalifikuje že byla přebytečna a zbytečná…
:palec: :palec: :palec: a muzes rict o jakou pohlavni chorobu slo? Jak jsi rikala ze nakazila i chlapy okolo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
17.7.13 17:15
@Anonymní píše:

Dík za zprávy. Já tohle očekávala, postup šéfa i výsledek soudu. Asi neměla moc dobrýho právníka, jestli měla výpověď pro nadbytečnost a ta byla dodržena je zbytečný se soudit.

• Citovat
  • Upravit
16986
18.7.13 08:35

Mas opravdu dobreho sefa, snad uz dal budes potkavat jen dobre lidi. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.13 09:12
@careynka píše: :palec: :palec: :palec: a muzes rict o jakou pohlavni chorobu slo? Jak jsi rikala ze nakazila i chlapy okolo

Chlamydiová infekce… kluci si asi zkusili při čůrání… hlavně kolegu nakazila mesic zpátky takže ona to neléčí a vesele si to roznáší… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky