Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marcellla
15.7.13 10:29

Tak tohle je výstižně napsaný. Vidím to pozice teď už bývalý milenky.3roky lhal mě i manželce, strašně chtěl děti semnou(teď mám 2sama).Když už se rozhodl manželce říct, že má 2 děti nastal obrat co nikdo nečekal. Ona mu ty děti který chtěl a měl rád zakázala a dala druhou šanci a vrátila se k němu. Zahodila svoji důstojnost kdy ji ten chlap celý tři roky lhal a podváděl. A teď se v tom plácá, každodenní výčitky, hádky atd..A do toho přišel o dvě úplně malý děti. Nechci to celý rozepisovat, ale teď vím že já nejsem ta co prohrála.

• Citovat
  • Upravit
5502
15.7.13 14:15
@Marcellla píše:
Tak tohle je výstižně napsaný. Vidím to pozice teď už bývalý milenky.3roky lhal mě i manželce, strašně chtěl děti semnou(teď mám 2sama).Když už se rozhodl manželce říct, že má 2 děti nastal obrat co nikdo nečekal. Ona mu ty děti který chtěl a měl rád zakázala a dala druhou šanci a vrátila se k němu. Zahodila svoji důstojnost kdy ji ten chlap celý tři roky lhal a podváděl. A teď se v tom plácá, každodenní výčitky, hádky atd..A do toho přišel o dvě úplně malý děti. Nechci to celý rozepisovat, ale teď vím že já nejsem ta co prohrála.

chápu správně, že byl ženatý, ty si byla 3 roky jeho milenka, mezi tím si s tebou udělal dvě děti a teď je zpátky u ženy? No, řekla bych, že ovšem nejsi ani ta, co vyhrála… v tomto případě mi přijde, že není vítězů, jen poražených - a to ať už ty, tvoje děti, jeho žena nebo ten chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcellla
15.7.13 14:32
@janica252 píše:
chápu správně, že byl ženatý, ty si byla 3 roky jeho milenka, mezi tím si s tebou udělal dvě děti a teď je zpátky u ženy? No, řekla bych, že ovšem nejsi ani ta, co vyhrála… v tomto případě mi přijde, že není vítězů, jen poražených - a to ať už ty, tvoje děti, jeho žena nebo ten chlap…
ženatý byl byla sem jeho milenka a měli jsme spolu 2 děti. Nemyslela sem že jsem vyhrála, ale neprohlála sem co se týče tý situace v který je on. a bude se zmítat třeba dalších 25let jen ve lži na který založil to že mu manželka odpustila.On nadále ubližuje spostě lidí kolem sebe a já se vyrovnávám s novou situací. Zatím co já mám 2 krásný děti(i když sama)on se stal ze svý vůle loutkovou ve svým životě. ale tohle sem moc nepatří jen sem reagovala na jeden příspěvek předtím že vyhrát je to kopnou dotyčnýho do zadku a važit si sama sebe.
  • Citovat
  • Upravit
1957
15.7.13 15:38
@Marcellla

Třeba se zmítat nebude. Třeba si to vyříkají a budou v pohodě. Je to jeho volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.7.13 16:45
@Marcellla píše:

Věděla jsi, že je ženatý a přece s ním máš dvě děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.7.13 17:12

No, ono co si budeme povídat. Člověk, který má doopravdy rád svého partnera (ve smyslu partnerském, nikoli jako sourozence), prostě nepodvádí…
Lidé, pokud z nich vyprchá láska, tak zahýbají. Neznamená to ale, že chtějí odcházet ze vztahu. Obrovský lidský strašák je totiž řešit konflikty. takže spousta lidí zahýbá a zůstává, protože nechce řešit problémy spojené s rozvodem (říci to dětem, rodině, přátelům, dělit majetek, atd. atd.) samozřejmě ale, že tohle by svému partnerovi, pokud na to přijde, nikdy neřekli, protože to by zase znamenalo řešit problémy (partnerovi by to bylo líto, chtěl by vysvětlení, nebyla by pohoda…)

Proto lidé často zahýbají, aby se o tom nevědělo, nemusí řešit konflikty doma a zároveň si můžou užívat lásku jinde. Pokud už se na to přijde, tak většinou vyhraje ta nebo ten, se kterým být je spojeno s co nejmenším řešením problémů, tedy většinou s tím, co jsou. Nakukají pohádky o tom, jak je sváděl ten druhý a jak už to sami chtěli skončit atd…opět aby měli větší klid a jede se dál. Většinou se dá pro příště větší majzl. Výjimky existují a každá podvedená si v rámci obrany vlastní psychiky myslí, že tou výjimkou je zrovna ten její, ale ruku na srdce, pokud jeden druhého dlouhodobě obelhává, je to známky nelásky a především neúcty…

Zažila jsem nevěru z obou stran a o tom, co jsem napsala, jsem přesvědčená. Pokud by mi partner podváděl (nemyslím jednorázový ojedinělý úlet), odešla bych, protože by mi připadalo jako totální ztráta času udržovat čas s někým, komu nemohu věřit a kdo si mě neváží. A pokud bych já sama začala přemýšlet o nevěře, automaticky bych začala přemýšlet i o rozchodu se současným partnerem, protože když už bych k němu měla tak málo úcty, že bych ho byla schopná obělhávat, tak bych s ním raději nechtěla být.

Samozřejmě u spousty lidí je to zkomplikované propojenými majetkovými poměry, dětmi atd., ale troufnu si říct, že člověk po prožití zrady od partnera už nedokáže být ve vztahu až na naprosté výjimky šťastný.

• Citovat
  • Upravit
Marcellla
15.7.13 20:11
@káťa píše:
No, ono co si budeme povídat. Člověk, který má doopravdy rád svého partnera (ve smyslu partnerském, nikoli jako sourozence), prostě nepodvádí…
Lidé, pokud z nich vyprchá láska, tak zahýbají. Neznamená to ale, že chtějí odcházet ze vztahu. Obrovský lidský strašák je totiž řešit konflikty. takže spousta lidí zahýbá a zůstává, protože nechce řešit problémy spojené s rozvodem (říci to dětem, rodině, přátelům, dělit majetek, atd. atd.) samozřejmě ale, že tohle by svému partnerovi, pokud na to přijde, nikdy neřekli, protože to by zase znamenalo řešit problémy (partnerovi by to bylo líto, chtěl by vysvětlení, nebyla by pohoda…)

Proto lidé často zahýbají, aby se o tom nevědělo, nemusí řešit konflikty doma a zároveň si můžou užívat lásku jinde. Pokud už se na to přijde, tak většinou vyhraje ta nebo ten, se kterým být je spojeno s co nejmenším řešením problémů, tedy většinou s tím, co jsou. Nakukají pohádky o tom, jak je sváděl ten druhý a jak už to sami chtěli skončit atd…opět aby měli větší klid a jede se dál. Většinou se dá pro příště větší majzl. Výjimky existují a každá podvedená si v rámci obrany vlastní psychiky myslí, že tou výjimkou je zrovna ten její, ale ruku na srdce, pokud jeden druhého dlouhodobě obelhává, je to známky nelásky a především neúcty…

Zažila jsem nevěru z obou stran a o tom, co jsem napsala, jsem přesvědčená. Pokud by mi partner podváděl (nemyslím jednorázový ojedinělý úlet), odešla bych, protože by mi připadalo jako totální ztráta času udržovat čas s někým, komu nemohu věřit a kdo si mě neváží. A pokud bych já sama začala přemýšlet o nevěře, automaticky bych začala přemýšlet i o rozchodu se současným partnerem, protože když už bych k němu měla tak málo úcty, že bych ho byla schopná obělhávat, tak bych s ním raději nechtěla být.

Samozřejmě u spousty lidí je to zkomplikované propojenými majetkovými poměry, dětmi atd., ale troufnu si říct, že člověk po prožití zrady od partnera už nedokáže být ve vztahu až na naprosté výjimky šťastný.

Tohle je trefně napsáno. Já věděla že je ženatý a několikrát se ho ptala zda to chce takhle. Sám říkal kdyby byl spokojenej neudělá to co udělal. A já. Chtěla sem aby byl šťastnej a pro něj znamenalo být šťastnej mít zas malý dítě(teda v danou dobu mě o tom ujišťoval a já tomu věřila).Nechtěla sem po něm aby se rozváděl jen aby si užil to krásný s dětma. Sám chtěl zažít jaký to je být u porodu a byl nejšťastější v tu dobu. A byl skvělej po celou dobu co to manželka nevěděla…A teď? Děti ho vůbec nezajímaj a to mě mrzí ze všeho nejvíc prostě sem mu věřila že děti miluje a stojí za nima. Když už vychoval dvě teď dospělý děti. Manželka zakázala tak ho nezajímaj holt sem se spletla a musím se naučit stím žít.

• Citovat
  • Upravit
1074
15.7.13 20:13

No to víš, manželka je vždy na prvním místě, i před dětma… Využil tě jako inseminační stanici :evil:
Snad brzy potkáš chlapa, u kterého budeš na prvním místě ty a nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.7.13 20:14

Zlá manželka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.7.13 20:21

Marcelko, je to přesně, jak jsem napsala, jde cestou nejmenšího odporu a konfliktů. Věřím, že tě i děti má rád, ale než by si bořil vztahy s rodinou, manželkou (kterou má asi rád jako kámošku), dospělýma dětma, které by byli určitě na straně manželky, dělil majetek atd…tak se mu raději vyplatí být zadobře s manželkou.
Vztah s tebou by mu přinesl mnohem více komplikací a nepříjemných řešení, než zůstat tam, kde je. A o tom to je. :?

• Citovat
  • Upravit
Marcellla
15.7.13 20:59
@vendulka72 píše:
Zlá manželka.

Nikdy sem nepsala že je zlá. I když ji znám a vím jaká. tý je mi spíš líto že stímhle pocit co její manžel udělal má žít a po jeho boku. Horší je jak odmítá ty děti. můžem jít každej jinou cestou, ale děti si tohle nevybrali za ně jsme to vybrali my.

• Citovat
  • Upravit
1957
15.7.13 21:11

Ani s manželkou nespí… :P
Hele, měla jsem kdysi milence. Po prvotním obluzení, jsem tak nějak postupně zjistila, že to není ono. Že je horší než můj současný přítel(to už bylo co říct :mrgreen: ), že se s ním ani nemám o čem bavit… Jenže on mně „potřeboval“. Takže jsem se s ním ještě přes půl roku tak nějak scházela, abych mu neublížila. Já mu řekla, že jsme už s přítelem v pohodě, (což jsme byli) a on na mně dělal zamilované oči a chtěl pusinky. :zed:
Byla jsem s ním ještě tak dlouho, protože jsem mu nechtěla ublížit. Děs běs.
Nezůstala jsem tenkrát s přítelem kvůli bytu nebo tak něco, ale kvůli tomu, že jsme k sobě našli cestu a že mi ta zkušenost s tím milencem svým způsobem otevřela oči. Je to dávno. Já se nadělala konin. :roll:
Takže bych to milenectví nepřeceňovala. Řekl že chce jinou, tak to respektujme.
Je to každopádně vůl, že si nadělal ty děti. U milenky je chyba, že si je dělala se zadaným chlapem. U takového se už z principu, v tu danou chvíli, nedá čekat rovné jednání. Je prostě na úletu, na zábavě za hranicemi všedních dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.7.13 21:12
@Marcellla píše:
Nikdy sem nepsala že je zlá. I když ji znám a vím jaká. tý je mi spíš líto že stímhle pocit co její manžel udělal má žít a po jeho boku. Horší je jak odmítá ty děti. můžem jít každej jinou cestou, ale děti si tohle nevybrali za ně jsme to vybrali my.

Manželka zakázala. Zlá manželka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
15.7.13 21:50
@Marcellla píše:
Nikdy sem nepsala že je zlá. I když ji znám a vím jaká. tý je mi spíš líto že stímhle pocit co její manžel udělal má žít a po jeho boku. Horší je jak odmítá ty děti. můžem jít každej jinou cestou, ale děti si tohle nevybrali za ně jsme to vybrali my.

No ale ty děti by ji neustále připomínaly nevěru manžela, takže je logické, že je chce odsunout do zapomenutí. Neumím si představit situaci, kdy on se vezme, řekne, „jdu za dětma“ dá ji pusu a ona mu popřeje pěkné odpoledne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.7.13 21:59

@káťa jo, já taky vždycky říkala, že pokud je ten vztah tak špatnej, že chci hledat náhradníka a být nevěrná, tak je tak špatnej, že je na rozchod… prostě pokud mám důvod být něvěrná, tak mám i důvod k rozchodu… zatím se toho držím a nikdy jsem nepodváděla a doufám, že mi to vydrží i nadále…

a jinak ta cesta nejmenšího „zla“, prostě bez konfliktů, je u nevěrníků asi fakt typická, bývalý mě podváděl, pak si dokonce našel společnou známou a snažil se ji bůhví jak dlouho sbalit, ale se mnou se prostě nebyl schopnej rozejít, aby to nemusel řešit… a to ani na přímý dotaz… tak když jsem to zjistila, rozešla jsem se s ní já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí