Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak to ani ne, nemám muže…
Taky jsi ale mohla mít muže + syfla
@Anonymní píše:
Tak to ani ne, nemám muže…
Hm, tak to mi zas jeko takový problém nepřijde, spíše můžeš být ráda, že jsi se ho zbavila a nic od něj nechytla ![]()
@napresdrzku píše:
Taky jsi ale mohla mít muže + syfla
@AniNevim píše:
- vyzubenou milou kolegyni co ji chcije na zada…
plus tam melo byt…
Ale abych se vyjadrila: lidi jsou neskutecne svine az na male svetle vyjimky… je mi to lito, vyzni to jako klise, ale co te nezabije, to te posili.
Dekuji za kazdou spatnou zkusenost, co mi chystas, muj zivote… Zrovna dnes jsem jednu mela, ale porad se klepu tak, ze to nedokazu popsat.
Je pravda že jsem mela kliku a otřepala jsem se celkem rychle hlavně i protože ze jsem na nem nebyla fin. závisla…
@AniNevim píše:
Ale abych se vyjadrila: lidi jsou neskutecne svine az na male svetle vyjimky… je mi to lito, vyzni to jako klise, ale co te nezabije, to te posili.
Dekuji za kazdou spatnou zkusenost, co mi chystas, muj zivote… Zrovna dnes jsem jednu mela, ale porad se klepu tak, ze to nedokazu popsat.
Povídej… nejak to zmatene popiš s my životem ztrpčené té pochopíme a podržíme… ![]()
Jo jo život je těžký…viděla bych na tom to dobré buď ráda, že to víš předtím než jsi něco od ní chytla i ty. A takový chlap za nervy nestojí…
Až se výlečí tak půjde na další..
@Anonymní píše:
Je pravda že jsem mela kliku a otřepala jsem se celkem rychle hlavně i protože ze jsem na nem nebyla fin. závisla…Povídej… nejak to zmatene popiš s my životem ztrpčené té pochopíme a podržíme…
diky, ale ne, az se to vyresi… az bude to zadostiucineni zastudena, vis. Neresim nic s horkou hlavou…
Ty uz sve mnohonasobne zadostiucineni mas: ona bez prace, muz bez sluzky, bez zasuvky, s darkem, ty nove zarizeny byt s novymi vzpominkami
Skoro dokonaly sef. Ted jeste aby nepochodila s zalobou. Coz by se mohlo uhrat na to, ze obcovala v podstate v prac. dobe… Drzim palce pro lepsi zitrky!
Hele, je to mrcha. Ale FAKT ma pravdu, ze ji vyhodili z duvodu jinych, nez byl jeji pracovni vykon.
Jako soud to smete ze stolu ASI, ale na druhou stranu, ja ji trochu chapu.
Ja to teda krava jak vrata, o tom zadna, a to, ze jsi bez chlapa, no… na tango jsou potreba dva. Jestli ona je krava, on je vul. Takze nejsi bez chlapa, ale bez vola. Pokud jsi zrovna nehodlala vyoravat nase stara prava, tak jsou vetsi ztraty ![]()
@agora myslis, ze se nemuze resit vypovedi napjata situace na pracovisti? Mozna ZE NE, ASI BY SE TO ZNEUZIVALO.
No zakladatelce gratuluji, tak by si to asi kazda podvedena predstavovala. Chlapa si najdes lepsiho.
Holky musím ze sebe vypsat zlost, bezmoc a nebo spíš se jen pozastavit nad nepochopitelnym jednáním. Moje bývala kolegyně mi chodila za mužem, zjistila jsem to tak že mi jednou odpadla schuzka a já mazala domu za mužíkem a našla jsem jej v posteli s onou kolegyní… nějak jsem neřvala, nehysterčila spíše ze šoku. druhý den ráno jsem zašla za šefem řekla jsem mu že pujde ona nebo já ze soukromích duvodu s ní nemohu byt v jedne firmě, ačkoliv se šef vyptával tak sjem držela pusu ale trvala jsem na svém. Za hodinu měla vypověd na stole, nechci byt zla ale šíleně mi to zvedlo ego
mno ale k jádru věci. Ta mrcha zažalovala šefa resp. firmu že jí vyhodili bezdůvodně a já jsem byla jako jedna ze svědků, ohanela se tím že jsem to zařídila já a ble ble ble… v jednu chvíli mě to naštvalo a celý jsem to vybalila jak to bylo. Leona propadla v hrozny pláč že nechtela přijít o praci že si chtěla jen užít že se to nikdo neměl dozvědět mno já myslela že padnu tou ubohostí… Jen chci dodat že manžel (budoucí exmanžel) pracuje vydělává 12tis, domácnost jsem táhla já. odstěhovala jsem se já, hlavně abych si nový byt vybavila podle svého
jenže jejich postelové hrátky nezustali bez následku, pokud si myslíte že budou mít miminko tak jste na omylu, chlapec se nakazil pohlavní nemocí, naštěstí léčitelnou, ale chvilku má utrum a musím říct že me to tak trochu zahřálo. Ne že bych mu to přála ale víte jak… Jsem jsem chtěla napsat jací lide dokážou být hezky večer…