Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturus píše:
heh, to určitě má. Ale svoji hlavu má překvapivě každý, komu je vyhrožováno
prej vyhrožováno ![]()
Jak byste některé lynčovaly pouze svého muže a milenka jakoby za nic nemohla. Ok, ale to jen v případě, že milenka neměla ponětí o tom, že ten chlap někoho má - v tom případě je to chlap zmetek, co hraje na dvě strany.
ALE, pokud je to ženská, co s nimi chodila grilovat, do kina, atd., tak se na mě nezlobte, ale taková mrcha si vyhazov zaslouží (nevím, proč by v tomto případě měla být taková sobecká bytost omlouvána?? a zakladatelka být obětí?). I kdyby se zakladatelčin manžel obložil kuřetem, tak si to ta ženská neměla vůbec dovolit s ním lozit do postele, ale spíš zakladatelku informovat, co je její manžel zač. Ženská, co vědomě balí/nebo se nechá sbalit mužem, o kterém ví, že má ženu (v horším případě i děti) a leze s ním do postele, je pro mě sobecká **********************
Ještě možná pochopím, když ten vztah/manželství je na rozejití, ale ze zkušenosti v okolí vím, že chlap si rád přikrášluje, jak je chudáček nešťastný, smutný, bez sexu, aby ho dotyčná litovala a přitom doma má luxusní manželství a před kamarády se vytahuje, jakou má skvělou ženu (kvůli posledním pár větám píšu jako anonym, nechci, ať v tom dotyčná pozná svého muže, protože tu chodí celkem často a mou přezdívku zná).
@Anonymní píše: Řekla bych že to je divnou společností nevera je velmi tolerována společností, až milenky budou naokraji společnosti a lide na ne budou pohlížet jako na hnuj společnosti tak jich rapitně ubyde a nikdo se nebude pozastavovat nad pomstychtivostí…
ale jsem za negativní reakce ráda přimelo me to přemýšlet zda manžel nakazil jí nebo ona jeho… a hlavně doufám že to ví její druh/exdruh…
Pohližet na milenky jako na hnůj, toje teda zase názor..
Já si dokážu představit, že když by si moje žena začla něco s mým kamarádem..
A on by mě ji kompletně přebral, tak by to nezničilo naše přátelství..
Zlobit bych se musel jedině a pouze na ni. Že už ji nestojím za to, že semnou nechce být, a je s mým kamarádem.. Proč nenávistně pohlížet na člověka, kterej mě nic neudělal? To by bylo rozhodnutí mé ženy, s kým se vyspí. S kým chce být. Je to svobodná bytost. A má právo se rozhodnout, s kým chce trávit život.. Asik jsem divnej ![]()
Kdyby vám s ní souložil ve vaší posteli a pak s vámi griloval steaky, tak byste to tak odlehčeně neviděl,
Navíc tady jí manžel neřekl, miluju jinou, odcházím. Tady jí lhal a podváděl, stejně jako ji podváděla kolegyně. Nic čistého v tom nevidím.
Asi jako kdyby vám společník ve firmě dělal část kšeftů bokem s někým jiným na vašem firemním zařízení. ![]()
Příspěvek upraven 12.07.13 v 14:01
@Anonymní píše:
to je špatně, začni si věřit, i kdyby mi to nevyšlo řekla bych si odešla jsem se vztyčenou hlavou…
Ale to já si věřím. Bylo by mi trapně to vůbec udělat.
@H1 píše:
Pohližet na milenky jako na hnůj, toje teda zase názor..
Já si dokážu představit, že když by si moje žena začla něco s mým kamarádem..
A on by mě ji kompletně přebral, tak by to nezničilo naše přátelství..
Zlobit bych se musel jedině a pouze na ni. Že už ji nestojím za to, že semnou nechce být, a je s mým kamarádem.. Proč nenávistně pohlížet na člověka, kterej mě nic neudělal? To by bylo rozhodnutí mé ženy, s kým se vyspí. S kým chce být. Je to svobodná bytost. A má právo se rozhodnout, s kým chce trávit život.. Asik jsem divnej
Promiň, ale to ti nevěřím. Kvůli ženám muži vedli i války a ty bys s kamarádem dál chodil na pivo a scházel se snima, no sorry, ale v tom případě ji moc nemiluješ, když by to s tebou ani nehnulo
@sieta.m píše:
Promiň, ale to ti nevěřím. Kvůli ženám muži vedli i války a ty bys s kamarádem dál chodil na pivo a scházel se snima, no sorry, ale v tom případě ji moc nemiluješ, když by to s tebou ani nehnulo
Se mnou by hnulo, to že mě zahnula opustlila zradila. To by se mnou sakra hnulo. A to tak, že moc.. Ale ona je zodpovědná za své chování. Ona je moje žena, ona si odnese následky.. Tohle nemůžu házet na kamaráda.
H1 já milenku beru jako ženskou která ví že chlap je zadany a stejne s ním chrape, a pak muž děla jakoby nic… je rozdil když se ten milenecky vztah vzroste v partnersky život… já to spíše vydím očima zhrzené manželky ktera podstupovala par potupnych testu na pohl. nemoci
netuším jak to bylo zda on balil jí nebo ona jeho je mi to upřímně jedno…
@vendulka72 píše:
Kdyby vám s ní souložil ve vaší posteli a pak s vámi griloval steaky, tak byste to tak odlehčeně neviděl,
Navíc tady jí manžel neřekl, miluju jinou, odcházím. Tady jí lhal a podváděl, stejně jako ji podváděla kolegyně. Nic čistého v tom nevidím.
Asi jako kdyby vám společník ve firmě dělal část kšeftů bokem s někým jiným na vašem firemním zařízení.Příspěvek upraven 12.07.13 v 14:01
Přesně, taky byh třeba zažaloval společníka, za defraudaci či co. Né ty s kterýma ty kšefty dělal. S těma já nejsem v žádném vztahu. Oni nekradly, oni využívaly zařízení, ke kterému jim vydal souhlas můj společník, byť bez mého vědomí. Takže to dělaly vlastně legálně..
Tak pohlavní nemoc jsem se dozvěděla ve chvíli kdy mi manžel řekl at se necham vyšetřit.
Prosím tě, ty jsi s ním měla sex i pro provalení nevěry? A nebo s ní měl poměr už dlouho a střídal vás a nebo měl k tomu ještě nějaké jiné?
Jinak šef neveděl z jakých důvodu jsem mu dala ultimátum, dozvěděl se to až když mi ruply nervy u soudu
Ty jsi u soudu jako svědek probírala, že ti kolegyně spí s manželem? To se se soudce musel dobře bavit.
Dostala vypoved na paragraf 52 v čem ani nelhal protože denně jsem s kolegyní byla v uzkém pracovním kontaktu.
Když jsi s ní v úzkém pracovním kontaktu, tak je nadbytečná? Co má co dělat nadbytečnost z úzkým či neúzkým pracovním kontaktem?
Pokud jste u soudu všichni lhali a neřekli, kvůli čemu byla vyhozena, dopouštíte se křivé výpovědi a můžete být postihnuti. Přeji kolegyni úspěch a hlavně dobrého právníka.
@H1 píše:
Přesně, taky byh třeba zažaloval společníka, za defraudaci či co. Né ty s kterýma ty kšefty dělal. S těma já nejsem v žádném vztahu. Oni nekradly, oni využívaly zařízení, ke kterému jim vydal souhlas můj společník, byť bez mého vědomí. Takže to dělaly vlastně legálně..
Nedělali to legálně. Věděli, že je to podvod.
Tak kruci. Přeci je to její rozhodnutí s kým se vychrápe, a jaký nemoci dotáhne. A ona u mě zato ponese následky, už třeba v tom, že ji vykopnu, rozejdu se s ní nebo já nevím co. A ten borec dostal souhlas od ní.. Ona je vinna. Její rozhodnutí jestly to riskne. Její rozhodnutí že o mě přijde. Co já mám společnýho s tím komu se ona rozhodla podlehnout? Ať je to ten nebo ten. Tak on mě nic nedluží. On mě věrnost neslyboval.. A nepátral bych kdo koho, proč, z jakýho důvodu.
*rapidně ubude - omlouvám se