Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
12.7.13 10:53

Zakladatelko-super story :potlesk:, kéž by tak dopadly všechny mrchy, vyšla jsi z toho jako vítěz

• Citovat
  • Upravit
1074
12.7.13 11:05

Ještě není uzákoněna výpověď bez udání důvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
12.7.13 11:14

Tak nevím. Odpovědnost za to co udělal má především manžel. A jí zařídit kvuli tomu vyhazov.. To mě připadá jako msta.´. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 11:15

Tak počkat, jestli tomu spravně rozumím tak vy považujete ztratu zaměstnání za větší svinstvo nežli cozoložství? mno a pak že naše společnost není zvracená :lol: mno jinak kolegyne je odborník který si hravě najde praci a hlavně já jí nevyhodila ale řekla jsem šefovi bud ona nebo já, šef měl možnost výběru. jinak 52 je o snižování stavu za učelem efektivnosti práce… dostala čtyři nebo pět platů. Mohli jí vyhodit i za pochybení v práci protože za 5 let nasekáte par chyb, uplně stejně mohl vyhodit mě. Manžel se potrestal sam, bude se chvilku léčit ztratil, manželku a psa a v neposlední řade pohodlny životz jeho platu si nebude žít tak jako doted. Před jeho rodiči jsme řekli že jsme se přestali mít radi a odloučili se, jsou nemocní a staří a nemá cenu je nejak zatěžovat, navíc jsou jako moji rodiče… jinak mě dojíma jak jsou nekteří povrchní to že jsem šefovi dala možnost vyberu a na me se usmala štěstěna a ona ztratila práci tak vlastne bych se pomalu k ní mela připlazit s odpustěním a jeste jim požehnat at si uživají a donest jim kondomy? jen jsem chtela říct budoucím neštastným at se pokusí zachovat vzdy chladnou hlavu protože impulsivní jednaní by dopadlo huř… mohla jsem jí zostudit před kolegy, kamarady a její rodinou to jsem neudělala…

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 11:21
@Anonymní píše:
Tak počkat, jestli tomu spravně rozumím tak vy považujete ztratu zaměstnání za větší svinstvo nežli cozoložství? mno a pak že naše společnost není zvracená :lol: mno jinak kolegyne je odborník který si hravě najde praci a hlavně já jí nevyhodila ale řekla jsem šefovi bud ona nebo já, šef měl možnost výběru. jinak 52 je o snižování stavu za učelem efektivnosti práce… dostala čtyři nebo pět platů. Mohli jí vyhodit i za pochybení v práci protože za 5 let nasekáte par chyb, uplně stejně mohl vyhodit mě. Manžel se potrestal sam, bude se chvilku léčit ztratil, manželku a psa a v neposlední řade pohodlny životz jeho platu si nebude žít tak jako doted. Před jeho rodiči jsme řekli že jsme se přestali mít radi a odloučili se, jsou nemocní a staří a nemá cenu je nejak zatěžovat, navíc jsou jako moji rodiče… jinak mě dojíma jak jsou nekteří povrchní to že jsem šefovi dala možnost vyberu a na me se usmala štěstěna a ona ztratila práci tak vlastne bych se pomalu k ní mela připlazit s odpustěním a jeste jim požehnat at si uživají a donest jim kondomy? jen jsem chtela říct budoucím neštastným at se pokusí zachovat vzdy chladnou hlavu protože impulsivní jednaní by dopadlo huř… mohla jsem jí zostudit před kolegy, kamarady a její rodinou to jsem neudělala…

Takže se poplácej po rameni a užívej se toho jak jsi „velkorysá“. A doufám, že ten soud vyhraje :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 11:28

To se uvidí ve středu a nebojte dám vědět :D G12: tobě přeji aby se ti nic podobnyho nestalo protože řešit situaci když maš v praci ženskou ktera ti hobluje manžela není nic příjemného, ty by ses na ní usmívala? Jak bys to řešila ty? S plačem bys utekla do kouta a dala vypověd? Nechala bys aby ti žena která vedela že nema chrapat s manželem jiné aby ti vzala praci a dustojnost? Řekněte mi děvčata jak by jste nastalou situaci řešily vy? Jsem celkem zvědava…

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 11:29
@Anonymní píše:
To se uvidí ve středu a nebojte dám vědět :D G12: tobě přeji aby se ti nic podobnyho nestalo protože řešit situaci když maš v praci ženskou ktera ti hobluje manžela není nic příjemného, ty by ses na ní usmívala? Jak bys to řešila ty? S plačem bys utekla do kouta a dala vypověd? Nechala bys aby ti žena která vedela že nema chrapat s manželem jiné aby ti vzala praci a dustojnost? Řekněte mi děvčata jak by jste nastalou situaci řešily vy? Jsem celkem zvědava…
Ano, zůstala bych tam.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 11:40

G12 A dokazala bys s ní dělat celkem náročna rozhodnutí aniž by ses nechala ovlivnit osobním odporem? A zapomen že by ses jí vyhýbala protože to by nešlo. Hlavně pokud by se neco po*** tak dalších 5 životu by bylo zkomplikováno, to by sis vzala na triko?

• Citovat
  • Upravit
cher
12.7.13 11:41
@Anonymní píše:

G 12 je osoba, co nedokáže vystoupit jinak než anonymně a taková by ti neměla stát za odpověď. Já ti fandím. Ta povedená rozhoďnožka se mohla rozhodnout, jestli se bude cpát kolegyni do její postele k jejímu manželovi nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
12.7.13 11:46

Zakladatelko, hoblovala ona manzela nebo manzel ji?

A ne, ztratu zamestnani neradim nad neveru. Ale pomstychtivost ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 11:50

@sieta.m tak já taky píši jako anonym… já chci zjistit kde je jadro pudla protože by jí chtela zničit vetšina zhrzených žen, ne že by me to nenapadlo musela jsem přes noc vychladnout :lol: myslím si že děvčata co tu moralizují by se zachovali stokrát hůř, jenže ono je jiny být v té situaci a dělat rozhodnutí a dřepet na gauči a moralizovat… njn hlavně svět by nemel byt stavěn na materialních věcech jako je práce ale na vztazích holky vás asi ani nenapadlo že jsem se na manželovi nemstila protože ho stale miluji a zažili jsme par hezkych let? Jinak díky za podporu naštěští je to zamnou, ted ještě dotáhnout rozvod…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 11:59
@chatwenna píše:
Zakladatelko, hoblovala ona manzela nebo manzel ji?A ne, ztratu zamestnani neradim nad neveru. Ale pomstychtivost ano.

každy bere pomstychtivost jinak, podle mě pomsta je kdybych jí zničila jmeno, zostudila jí. Jak bys to řešila ty? usmívala by ses na ní v práci a zasobovala je kondomy?
Koukam že už se opakuji takže až se vám holky stane neco podobnyho tak si tu budeme číst jak je svět nespravedlivej protože se chlap spustil s kolegyní ale že s ní v pohode chodíte do práce protože je to chudak mala místo toho aby jste měli možnost výberu zda denne koukat a připomínat si neblahou událost nebo jít dál… Jinak pomstichtivost je cílený utok kompromitovat danou osobu…

• Citovat
  • Upravit
1074
12.7.13 12:00
@Anonymní píše:
@sieta.m tak já taky píši jako anonym… já chci zjistit kde je jadro pudla protože by jí chtela zničit vetšina zhrzených žen, ne že by me to nenapadlo musela jsem přes noc vychladnout :lol: myslím si že děvčata co tu moralizují by se zachovali stokrát hůř, jenže ono je jiny být v té situaci a dělat rozhodnutí a dřepet na gauči a moralizovat… njn hlavně svět by nemel byt stavěn na materialních věcech jako je práce ale na vztazích holky vás asi ani nenapadlo že jsem se na manželovi nemstila protože ho stale miluji a zažili jsme par hezkych let? Jinak díky za podporu naštěští je to zamnou, ted ještě dotáhnout rozvod…

Prosím tě, to je vždycky řečí! Všichni by se zachovali morálně a správně, nikdo by nikoho neobviňoval atd. To známe. I levobočka by všechyn láskyplně vychovávaly :roll:
Ale jakmile by se opravdu do této situace dostaly, tak by žena byla kur..va, šly by ji vypleskat a vyškrábat jí oči, kdyby ji jenom ucítily v práci a manžel by byl nejdřív hajzl, ale později by mu bylo odpuštěno a do konce života sledován mobil a facebook. Klasický scénář, ale to je prostě lidské mít na ně vztek a chtít se pomstít, pokud je msta dělaná za studena, tak je účinější - viz. vyhazov z práce
Třeba se Leona poučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.7.13 12:01
@Anonymní píše:

Ty, že píšeš jako anonym je pochopitelné. G12 umí akorát vést blbé řeči ve většině jakýchkoli diskuzí

• Citovat
  • Upravit
cher
12.7.13 12:03

Jinak zakladatelko, děvčata, co obhajují tu „dámu“, tak to dělají z jednoho důvodu-nevěra jim není cizí a dotýká se jich, že jsi takhle zničila jejich kolegyni :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky