Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
12.7.13 12:25
@chatwenna píše:
Protoze s tebou nesouhlasime, tak neumime cist..? :-D

Ale zrovna ty se netajíš tím, že nedokážeš být věrná, proto to vidíš takhle, že jo? Mohla bys být docela dobře na místě té kolegyně, tak měj charakter, chovej se slušně a nemusíš se toho obávat. Tenhle příklad je krásný v tom, že jde vidět, že občas se na nějakou svini ta voda vaří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
12.7.13 12:25
@Kaczenka píše:
Jejda, já se jen obávám, jestli měla milenka smlouvu na neurčito a zažalovala šéfa kvůli výpovědi, tak žalobu s největší pravděpodobností vyhraje. Pokud ji nedostala pro nadbytečnost a šéf na dva měsíce nezrušil pracovní pozici nebo ji alespoň nepřejmenoval. To bude ještě u soudu „veselo“ :think:

Jestli si tohle šéf nezjistil, tak je pěknej truhlík, základní úkol manažera, který má na starosti personalistiku.

• Citovat
  • Upravit
1091
12.7.13 12:26
@Anonymní píše:
Holky musím ze sebe vypsat zlost, bezmoc a nebo spíš se jen pozastavit nad nepochopitelnym jednáním. Moje bývala kolegyně mi chodila za mužem, zjistila jsem to tak že mi jednou odpadla schuzka a já mazala domu za mužíkem a našla jsem jej v posteli s onou kolegyní… nějak jsem neřvala, nehysterčila spíše ze šoku. druhý den ráno jsem zašla za šefem řekla jsem mu že pujde ona nebo já ze soukromích duvodu s ní nemohu byt v jedne firmě, ačkoliv se šef vyptával tak sjem držela pusu ale trvala jsem na svém. Za hodinu měla vypověd na stole, nechci byt zla ale šíleně mi to zvedlo ego :mrgreen: mno ale k jádru věci. Ta mrcha zažalovala šefa resp. firmu že jí vyhodili bezdůvodně a já jsem byla jako jedna ze svědků, ohanela se tím že jsem to zařídila já a ble ble ble… v jednu chvíli mě to naštvalo a celý jsem to vybalila jak to bylo. Leona propadla v hrozny pláč že nechtela přijít o praci že si chtěla jen užít že se to nikdo neměl dozvědět mno já myslela že padnu tou ubohostí… Jen chci dodat že manžel (budoucí exmanžel) pracuje vydělává 12tis, domácnost jsem táhla já. odstěhovala jsem se já, hlavně abych si nový byt vybavila podle svého :lol: jenže jejich postelové hrátky nezustali bez následku, pokud si myslíte že budou mít miminko tak jste na omylu, chlapec se nakazil pohlavní nemocí, naštěstí léčitelnou, ale chvilku má utrum a musím říct že me to tak trochu zahřálo. Ne že bych mu to přála ale víte jak… Jsem jsem chtěla napsat jací lide dokážou být hezky večer…

NO ty asi taky nebudeš vrchol cnosti, když vydíráš zaměstnavatele, aby někoho vyhodil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@Anonymní píše:
Ok to je rozumny je tam jedno velké ale… manžel se ted potýka s nemoci myslím že nema myšlenky na nejak bydlení a nemá na to ani finance, přecejenom mrcha asi jsem ale ne taková abych mu zlikvidovala zbytek života… rozvadet se samozdřejmně budu a proč bych měla dobrovolně odejít? dala jsem sefovi na vyber kdyby řekl jdeš ty tak bych to vzala, jasně byla bych naštvana za nespravedlny svět ale mohla bych si za to sama… hlavně se ve me probudila sebezachova a chtela jsem alespon něco vybojovat nenechat se zlomit

Ale ztratu zamestnani milenky si obhajujes, ze je mrcha a ze doufas ze soud nevyhraje… Ale manzelovi, ktery ma na vsem nejvetsi vinnu, nechas byt…

No nic, mas to nejak poprehazovane…

• Citovat
  • Upravit
cher
@Arturus píše:
NO ty asi taky nebudeš vrchol cnosti, když vydíráš zaměstnavatele, aby někoho vyhodil ;)

Jakým způsobem ho vydírala? :think:

• Citovat
  • Upravit
12154
12.7.13 12:28
@Drovers píše:
Jestli zakladatelka navrhla zaměstnavateli, že odejde ona nebo ta druhá, tak mi na tom nic pohoršujícího nepřijde, já bych s takovou ženskou sedět v kanclu taky nechtěla, i když nevěru jsem teda nezažila, takže ohledně pocitů můžu pracovat jen s představivostí.
Docela pochybuju, že by zakladatelka měla snahu vyhodit onu „dámu“ z práce, kdyby s ní nedělala na jednom místě, i kdyby měla tu možnost. Takže nechápu, proč pořád mluvíte o pomstychtivosti. Motivem přece nebylo zbavit dotyčnou práce, ale mít ji z očí.
Zakladatelko, předpokládám, že ona kolegyně věděla, že je to tvůj manžel? Pokud ano, je to stejná mrcha jako je manžel hajzlík. A potom jen sklízí, co zasela. :nevim: A chlap taky, s nemocí a nakonec sám.

Já souhlasím :palec:.
Myslím si, že zakladatelka z toho vybruslila celkem dobře a dokonce mi na tom vyhazovu taky nepřijde nic tak šíleného. Ona postavila šéfa před nějaké rozhodnutí a vyhazoval on. Ne zakladatelka. Pokud mu dala na výběr, že klidně půjde ona, on si vybral. Byl sice trochu vydírán - to uznávám, ale vzhledem k dané situaci to pro zakladatelku dopadlo OK.

A že z toho příspěvku na nás dýchá trocha škodolibosti? No a co? Která z vás by v takové situaci nebyla? Ani jedna z vás, jak tu jste. Ani jedna jediná. Všechny do jedné by jste si mnuly ruce a hlásaly něco o „božích mlýnech.“
Já taky. :mrgreen:

No a některé (si myslím) by ještě oné kolegyni pořádně zatopily - třeba zrovna roznáškou informací ve firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Drovers píše:
To víš, někteří jsou vychovaní v tom srazit půlky a odkráčet pryč. Nechápu, proč bys měla odejít z práce proto, že si někdo půjčil tvého manžela a že on byl rád.
Kdyby ona „dáma“ byla co k čemu, tak po provalení nevěry odejde z práce ona a najde si nové místo.
A věděla teda, že je to tvůj manžel, ne?

Jasně že to věděla normalne jsme chodili grilovat nebo do kina, i s jejím partnerem, vdana nebyla ale druha mela. Já koukam že by se holky nechali srazit na uplný dno a pak by nejspíše brečeli kamarádkam na rameno jak se mají špatně… a hlavně jak jsem už psala partner ma stary a nemocny rodiče a je by to zasahlo nejvíce kdybych manžela vlačela bahnem… jsou to bezvadní lidé a myslím že nekterý veci by měl člověk spolknout. Jinak k mojí práci, musela jsem jí leta budovat proč se mám vzdat svojí pozice abych jí znovu budovala? ne to ne… není to ješitnost ani cílevědomost ale pohodlnost :lol:

• Citovat
  • Upravit
6024

Zakladatelko, já bych byla ještě větší mrcha. Na mě je to málo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@sieta.m píše:
Ale zrovna ty se netajíš tím, že nedokážeš být věrná, proto to vidíš takhle, že jo? Mohla bys být docela dobře na místě té kolegyně, tak měj charakter, chovej se slušně a nemusíš se toho obávat. Tenhle příklad je krásný v tom, že jde vidět, že občas se na nějakou svini ta voda vaří :kytka:

Ne, zakladni problem vidim v tom, ze na vinne je manzel, kteremu zustal byt a po troji davce antibiotik bude jak rybicka…
A soucasne mi vadi skodoliba radost nad tim, ze milenka je bez prace.

Pro me zakladatelka neni o moc lepsi nez milenka…

• Citovat
  • Upravit
7631
12.7.13 12:30

@radúna, já bych byla v takové situaci tou nejškodolibější osobou na světě :mrgreen: :mrgreen: To se přiznávám. Veškeré ctnosti by šly ho háje :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
12.7.13 12:31
@rybka56 píše:
@chatwenna
Kdysi tady byla diskuse o tom, jaké to je být milenka - otázka zněla, jestli jim stojí za to být ta druhá a matrace. a jedna milenka tam psala, že chrápala s ženatým šéfem a jeho manželka o tom věděla, ale ONA byla vítězka, protože když manželka přišla za šéfem do práce, tak sklopila oči, když milenku viděla.
Takovéhoto člověka nenpaadne, že se nemstíš, protože je ti u pr. ale protože nemůžeš si na ni dovolit. Takže proč dávat kolegyni pocit zadostiučinění?Jasně, vysrat se na ni, ale proč jí dopřát pocit, že vyhrála? To je jedno, že si to myslí jenom ona, ale mě by sralo už jenom to, že si to myslí

A to je ono, ja jsem prilis hrda na to, abych s nekym vedla zabomysi valky. Pro me by byla milenka vzduch.

Pokud bych neodesla, tak bych ji ignorovala a o to lepsi vykony bych podavala…

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12

Ale jo, boží mlýny občas fungují a to na všechny strany :-)

• Citovat
  • Upravit
7631

A kdo tvrdí, že by se k milence svého muže choval ctnostně, tak kecá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
@Tereza1986
@Tereza1986 píše:
Zakladatelko jak můžeš říct, že pokud bys to o ní rozhlásila po práci a po rodině, tak je to horší než vyhazov? Ani náhodou, mně by totiž bylo u řiti, jestli o mně tohle někdo ví. Co si o mně kdo myslí a říká je mi totiž těžce jedno. Myslím, že sem stejně pravdu o soudu nenapíšeš. Ale pevně doufám, že Leona vyhraje. :DPříspěvek upraven 12.07.13 v 12:26

Mně by teda vůbec nebylo u řiti, kdyby moji příbuzní věděli, že jsem chrápala se ženatým a ještě s kolegyniním manželem. Ale my jsme asi poslední rodina, kde jsou takovéto hodnoty.
a kanálama bych chodila, dozvědět se to v práci. Mslím, že by se to těžce odrazilo na vztahu kolegyň vůči tobě a měla bys to v práci sakra těžké. To je jednoduché říct, že to je u řiti, ale skutečnost by se stejně promítala i do jiných životních situací, na které teď nedohlédneš.
Pochybuji, že u soudu vyhraje, když ji vyhodili pro nadbytečnost, to je celkem běžná záminka, jak se nepohodlného zaměstnance zbavit. Ledaže by šla Leona s kůží na trh a řekla, že chrápala s tím a tím a nejspíš proto jí dali výpověď. Šéf s zakladatelkou to popřou, ona důkazy nemá a tím to skončí. Leona bude platit soudní poplatky.
Taková je doba, že se zaměstnavatel nepohodlného zaměstnance prostě zbaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
12.7.13 12:32
@nepř. G12 píše:
Ale jo, boží mlýny občas fungují a to na všechny strany :-)
Škoda jen, že to takto nefunguje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria