Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
12.7.13 12:04

Jestli zakladatelka navrhla zaměstnavateli, že odejde ona nebo ta druhá, tak mi na tom nic pohoršujícího nepřijde, já bych s takovou ženskou sedět v kanclu taky nechtěla, i když nevěru jsem teda nezažila, takže ohledně pocitů můžu pracovat jen s představivostí.
Docela pochybuju, že by zakladatelka měla snahu vyhodit onu „dámu“ z práce, kdyby s ní nedělala na jednom místě, i kdyby měla tu možnost. Takže nechápu, proč pořád mluvíte o pomstychtivosti. Motivem přece nebylo zbavit dotyčnou práce, ale mít ji z očí.
Zakladatelko, předpokládám, že ona kolegyně věděla, že je to tvůj manžel? Pokud ano, je to stejná mrcha jako je manžel hajzlík. A potom jen sklízí, co zasela. :nevim: A chlap taky, s nemocí a nakonec sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
12.7.13 12:09
@Anonymní píše:
každy bere pomstychtivost jinak, podle mě pomsta je kdybych jí zničila jmeno, zostudila jí. Jak bys to řešila ty? usmívala by ses na ní v práci a zasobovala je kondomy?
Koukam že už se opakuji takže až se vám holky stane neco podobnyho tak si tu budeme číst jak je svět nespravedlivej protože se chlap spustil s kolegyní ale že s ní v pohode chodíte do práce protože je to chudak mala místo toho aby jste měli možnost výberu zda denne koukat a připomínat si neblahou událost nebo jít dál… Jinak pomstichtivost je cílený utok kompromitovat danou osobu…

Ja bych manzela vyhodila z bytu, rozvedla se a odesla z prace.

• Citovat
  • Upravit
1074
12.7.13 12:11
@chatwenna píše:

Ale tím by ses strašně potrestala, kdybys dala výpověď v práci. Proč jako, kvůli ní? :nevim: ty jsi přece nic neudělala, tak proč se tak hloupě obětovat? Navíc, když zakladatelka má tak dobrou práci, že táhne domácnost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 12:14

@sieta.m @Drovers @rybka56 holky vy jste snad jedině co tu umí číst… už jsem si myslela že jsem nemorální mrcha :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
12.7.13 12:15

@rybka56 Ja to nedovedu asi dobre vysvetlit.

Ale mne je takova hystericke jednani, ktere predvedla zakladatelka, cizi.
„Bud ja nebo ona“ To je jak na zakladce.

Bud se s tim popasuju, protoze ja vidim hlavniho vinika v manzelovi, ne v milence… A nebo se s tim nepopasuju a odejdu.

Zlo zase plodi jenom zlo. Jsem prilis hrda, abych sla milence nadat, jsem prilis hrda na to, abych se ji mstila. Pro me by byla vzduch.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 12:16

@chatwenna tak někomu je hrdost asi cizí

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
12.7.13 12:16
@Anonymní píše:
@sieta.m @Drovers @rybka56 holky vy jste snad jedině co tu umí číst… už jsem si myslela že jsem nemorální mrcha :mrgreen: :mrgreen:

Protoze s tebou nesouhlasime, tak neumime cist..? :-D

• Citovat
  • Upravit
1505
12.7.13 12:17
@Anonymní píše:
@sieta.m @Drovers @rybka56 holky vy jste snad jedině co tu umí číst… už jsem si myslela že jsem nemorální mrcha :mrgreen: :mrgreen:

To víš, někteří jsou vychovaní v tom srazit půlky a odkráčet pryč. Nechápu, proč bys měla odejít z práce proto, že si někdo půjčil tvého manžela a že on byl rád.
Kdyby ona „dáma“ byla co k čemu, tak po provalení nevěry odejde z práce ona a najde si nové místo.
A věděla teda, že je to tvůj manžel, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.7.13 12:18

Zažila jsem, že mě chlap podváděl, ne manžel, ale přítel, ale té druhé jsem to nevyčítala, on má udržet zapnutý kalhoty, ona si může spát, s kým chce… být to kamarádka, asi se s ní ale kamarádit přestanu, protože to by byl podraz i od ní…

v tvojí situaci bych si nejspíš začala hledat jinou práci, pokud bych zjistila, že s tou ženou nedokážu pracovat a až bych našla, tak bych šéfovi vysvětlila, že z osobních důvodů s ní nemůžu pracovat a tak jdu jinam… Pokud by byl byt společný, muže bych vykopla, pokud jeho, odstěhovala bych se jako ty… nevím, proč bych měla nevěrníkovi přenechávat byt s vybavením a brát jako zadostiučinění to, že bych po nějaké době zjistila, že chytil pohl. chorobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 12:19
@chatwenna píše:

Ok to je rozumny je tam jedno velké ale… manžel se ted potýka s nemoci myslím že nema myšlenky na nejak bydlení a nemá na to ani finance, přecejenom mrcha asi jsem ale ne taková abych mu zlikvidovala zbytek života… rozvadet se samozdřejmně budu a proč bych měla dobrovolně odejít? dala jsem sefovi na vyber kdyby řekl jdeš ty tak bych to vzala, jasně byla bych naštvana za nespravedlny svět ale mohla bych si za to sama… hlavně se ve me probudila sebezachova a chtela jsem alespon něco vybojovat nenechat se zlomit

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
12.7.13 12:20
@Anonymní píše:

já to chápu stejně ale nepřispívám. Znám případy, kdy lidé byli odejiti z práce, protože s nimi ostatní kolegové nechtěli být v týmu. Tam kde je týmovost základ profesního fungování, to jinak nejde. Samozřejmě že Ti, co měli nejvíc másla na hlavě vyhrožovali soudem pro šikanu.
To je zodpovědnost šéfa, pokud učinil rozhodnutí, aby to měl ošetřené tak, aby to ona nemohla účinně napadnou. Zrušení místa pro nadbytečnost a odstupné, bývá považováno za OK a hodně fér nabídku.

• Citovat
  • Upravit
7631
12.7.13 12:22

Jejda, já se jen obávám, jestli měla milenka smlouvu na neurčito a zažalovala šéfa kvůli výpovědi, tak žalobu s největší pravděpodobností vyhraje. Pokud ji nedostala pro nadbytečnost a šéf na dva měsíce nezrušil pracovní pozici nebo ji alespoň nepřejmenoval. To bude ještě u soudu „veselo“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose.le
12.7.13 12:23

Byla jsem podváděná a pohrdala jsem tou ženou, ale pracovat s ní na jednom místě, tak bych to řešila stejně. Naštěstí pro zakladatelku to dopadlo skvěle a když už nemá doma tragéda, který si souloží s jejíma kolegyněma, tak má alespoň práci. Hodně štěstí v dalšich životních krocích.

• Citovat
  • Upravit
6836
12.7.13 12:24

Zakladatelko jak můžeš říct, že pokud bys to o ní rozhlásila po práci a po rodině, tak je to horší než vyhazov? Ani náhodou, mně by totiž bylo u řiti, jestli o mně tohle někdo ví. Co si o mně kdo myslí a říká je mi totiž těžce jedno. Myslím, že sem stejně pravdu o soudu nenapíšeš. Ale pevně doufám, že Leona vyhraje. :D

Příspěvek upraven 12.07.13 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.7.13 12:24

@chatwenna
Kdysi tady byla diskuse o tom, jaké to je být milenka - otázka zněla, jestli jim stojí za to být ta druhá a matrace. a jedna milenka tam psala, že chrápala s ženatým šéfem a jeho manželka o tom věděla, ale ONA byla vítězka, protože když manželka přišla za šéfem do práce, tak sklopila oči, když milenku viděla.
Takovéhoto člověka nenpaadne, že se nemstíš, protože je ti u pr. ale protože nemůžeš si na ni dovolit. Takže proč dávat kolegyni pocit zadostiučinění?

Jasně, vysrat se na ni, ale proč jí dopřát pocit, že vyhrála? To je jedno, že si to myslí jenom ona, ale mě by sralo už jenom to, že si to myslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí