Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reyne
12.7.13 08:32

Lidská drzost nezná mezí, to máš pravdu. S kolegyní si můžete podat ruce, obě jste stejné. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6836
12.7.13 08:34

Zakladatelko víš o tom, že u soudu by se měla vypovídat pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
12.7.13 08:35

Hele zakladatelka to u sefa postavila „ona, nebo ja“. takze musela pocitat s tim, ze mozna pujde sama, ale s milenkou sveho manzela proste nemohla nadale pracovat. Ja myslim, ze je to celkem ferovy navrh, zamestnavatel si vybral hodnotnejsi zamestnankyni. Jestli je to proti zakoniku prace, mozna, ale lidsky je to pochopitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.7.13 08:43
@Pudloslava píše:
Hele zakladatelka to u sefa postavila „ona, nebo ja“. takze musela pocitat s tim, ze mozna pujde sama, ale s milenkou sveho manzela proste nemohla nadale pracovat. Ja myslim, ze je to celkem ferovy navrh, zamestnavatel si vybral hodnotnejsi zamestnankyni. Jestli je to proti zakoniku prace, mozna, ale lidsky je to pochopitelne.

Výpověď z pracovního poměru lze podat pouze z jasně specifikovaných důvodů. Mezi ty nepatří, že si to přeje někdo z kolegů. „Mrcha“ z tohoto příběhu tedy dostala výpověď nezákonně, má plné právo se soudit. Šéf (pokud je příběh pravdivý) neuvážil všechny skutečnosti, může být naštvaný na sebe a také na zakladatelku. Domnívám se, že by se zakladatelka měla na chvíli vyhnout sledování amerických filmů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
12.7.13 08:44

Četla jsem to ještě jednou a pokud je to pravda, tak nejdrzejší na celém příběhu je zakladatelka 8)

• Citovat
  • Upravit
2973
12.7.13 08:45

Takže zakladatelka nechala vyrazit kolegyni z práce za to, že ji její manžel šustil??? 8o No to je teda silný kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.7.13 08:47
@Pudloslava píše:

To musí být extra malá firma asi jako dvě prodavačky a šéf. Jestli šéf není zároveň majitel firmy, tak bude následovat mrchu, protože majitel firmy určitě nebude rád, že mu šéf způsobil škodu, protože bude muset mrchu zaplatit. A možná půjde i zakladatelka, pokud se během té dlouhé doby do ní majitel nezamiloval. To tam myslím ještě chybí. :oops:

• Citovat
  • Upravit
5502
12.7.13 08:48

@Pudloslava no, pokud s ní prostě pracovat nemůže, což se dá lidsky pochopit, tak měla podat výpověď - to může udělat klidně z osobních důvodů, ale pro to, aby někdo výpověď dostal, musí být nějaký zákonný důvod… to je prostě fakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
12.7.13 09:05

No me by zajimalo na co jsi tak hrda, mela jsi se z tehle situace poucit, chybi ti pokora a akorat si zvedas svoje ego, lide jsou nase zrcadla, jak se ti libi co vidis? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.7.13 10:35

To ji vyhodily jen tak? No nic pokud je příběh pravdivý neví proč se hlavně mstíš kolegyni a ne manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 10:44

Tak pohlavní nemoc jsem se dozvěděla ve chvíli kdy mi manžel řekl at se necham vyšetřit. Jinak šef neveděl z jakých důvodu jsem mu dala ultimátum, dozvěděl se to až když mi ruply nervy u soudu… Dostala vypoved na paragraf 52 v čem ani nelhal protože denně jsem s kolegyní byla v uzkém pracovním kontaktu. Řešili jsme zakázky při kterých by mohla mít firma existenční problémy kdybychom udělaly chybu. Neumím si představit jak bych mohla svojí praci vykonávat dobře když ke kolegyni cítím nenavist. Nedokážu se odprostit od pocitů k daný osobě a celkem pochopitelně, šef mohl vyhodit mě, řekla jsem mu že vypověd klidně podám já… hlavně myslím si že jsem celkem velkorysa, nechala jsem manželovi byt který jsme zaplatili převažně z peněz ktery jsem škudlila ještě před svatbou. Jinak firma je malička cca 25lidí plus externí ičaři, takže kdybych byla takový mrcha jak si myslíte tak bych neřešila nejakou výpověd ale naznačila bych že mi vzala manžela at si ostatní kolegyne dají pozor… nabízela se tak jednoducha a myslím že o dost horší msta… Ale je pravda že to píši s odstupem času cirka pul roku, tehdy jsem měla stochutí jí zníčit život. Jinak kolegyne byla svobodna ale měla partnera, nebo má to nevím to je její problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 10:47

A jinak proč se nemstím manželovi, tak ten už se potrestal sam…

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
12.7.13 10:49

Ja ted premyslim, kdo je z tohoto pribehu ten nejvetsi ubozak…

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
12.7.13 10:49

Neumím si představit jak bych mohla svojí praci vykonávat dobře když ke kolegyni cítím nenavist.
Ale to je tvůj problém. Právo nechat ji vyhodit jsi prostě neměla a v paragrafu 52 osobní důvody nikde nevidím.

• Citovat
  • Upravit
5502
12.7.13 10:52

No, takže sis vylila zlost na kolegyni, ale manželovi si velkoryse nechala byt, i když on byl ten, na koho hlavně bys měla být naštvaná :) Pokud správně čtu ten paragraf, tak tam musí být buď zdravotní důvody, nebo závažné porušení prac. povinností, což teda nikde nevidím, nebo pro méně závažné porušení - kdy ovšem musí být předem zaměstnanec upozorněn, což se taky nestalo, nebo když zanikne zaměstnavatel nebo zanikne pracovní místo - to se předpokládám taky nestalo… takže podle mě, má paní velkou šanci soud vyhrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí