Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rybka56 píše:
@chatwenna
Kdysi tady byla diskuse o tom, jaké to je být milenka - otázka zněla, jestli jim stojí za to být ta druhá a matrace. a jedna milenka tam psala, že chrápala s ženatým šéfem a jeho manželka o tom věděla, ale ONA byla vítězka, protože když manželka přišla za šéfem do práce, tak sklopila oči, když milenku viděla.
Takovéhoto člověka nenpaadne, že se nemstíš, protože je ti u pr. ale protože nemůžeš si na ni dovolit. Takže proč dávat kolegyni pocit zadostiučinění?Jasně, vysrat se na ni, ale proč jí dopřát pocit, že vyhrála? To je jedno, že si to myslí jenom ona, ale mě by sralo už jenom to, že si to myslí
to je neuvěřitelny… jakou mají ty milenky ještě drzost… ale možná jsem se bala nečeho podobného že se s ní budu muset setkavat a že sklopím hlavu a necham na sebe s*** přeci jenom časem by se to přešlo a ona by si myslela vždyt se nic vlastne ani nestalo ![]()
@sieta.m píše:
Jakým způsobem ho vydírala?
Jít za šéfem a říct : „buď ji okamžitě vyhodíš, nebo půjdu já“ není vydírání? Podle mě teda je
@Arturus píše:
Jít za šéfem a říct : „buď ji okamžitě vyhodíš, nebo půjdu já“ není vydírání? Podle mě teda je
A šéf nemá svou hlavu? ![]()
@rybka56 píše:
@Tereza1986Mně by teda vůbec nebylo u řiti, kdyby moji příbuzní věděli, že jsem chrápala se ženatým a ještě s kolegyniním manželem. Ale my jsme asi poslední rodina, kde jsou takovéto hodnoty.
a kanálama bych chodila, dozvědět se to v práci. Mslím, že by se to těžce odrazilo na vztahu kolegyň vůči tobě a měla bys to v práci sakra těžké. To je jednoduché říct, že to je u řiti, ale skutečnost by se stejně promítala i do jiných životních situací, na které teď nedohlédneš.
Pochybuji, že u soudu vyhraje, když ji vyhodili pro nadbytečnost, to je celkem běžná záminka, jak se nepohodlného zaměstnance zbavit. Ledaže by šla Leona s kůží na trh a řekla, že chrápala s tím a tím a nejspíš proto jí dali výpověď. Šéf s zakladatelkou to popřou, ona důkazy nemá a tím to skončí. Leona bude platit soudní poplatky.
Taková je doba, že se zaměstnavatel nepohodlného zaměstnance prostě zbaví
Mně nikdy nikde kolegyně nezajímaly
.Zakladatelka a šéf budou u soudu lhát předpokládám. Hm, super lidi
![]()
@radúna píše:
Já souhlasím.
Myslím si, že zakladatelka z toho vybruslila celkem dobře a dokonce mi na tom vyhazovu taky nepřijde nic tak šíleného. Ona postavila šéfa před nějaké rozhodnutí a vyhazoval on. Ne zakladatelka. Pokud mu dala na výběr, že klidně půjde ona, on si vybral. Byl sice trochu vydírán - to uznávám, ale vzhledem k dané situaci to pro zakladatelku dopadlo OK.A že z toho příspěvku na nás dýchá trocha škodolibosti? No a co? Která z vás by v takové situaci nebyla? Ani jedna z vás, jak tu jste. Ani jedna jediná. Všechny do jedné by jste si mnuly ruce a hlásaly něco o „božích mlýnech.“
No a některé (si myslím) by ještě oné kolegyni pořádně zatopily - třeba zrovna roznáškou informací ve firmě.
Já taky.
Já bych si tak šťavnatou informaci o pohlavní chorobě pro sebe nenechala ![]()
ale obdivuji tu jistotu zakladatelky v kramflecích a ten risk, postavit šéfa před takovouto věc. Neříkejte, že by Vás to nenapadlo - zbavit se milenky svého manžela a nehledět na ten její zrádcovský ksicht a ještě s ní spolupracovat na spoelčných úkolehc, ne? POmáhat jí atd.
Mě by napadlo ji i udat na policii, protože roznášení pohlavní choroby je trestné ![]()
@Tereza1986 píše:
Mně nikdy nikde kolegyně nezajímaly.Zakladatelka a šéf budou u soudu lhát předpokládám. Hm, super lidi
![]()
Jo, ale podívej se do očí rodičům, když jim před tím někdo řekne, že z tebe vychovali kur…
Jj, manžel a milenka jsou totiž obrazem tradičních morálních hodnot
![]()
Co vlastně zakladatelka udělala tak špatného?? Prostě se nechtěla dívat na milenku 12h denně a ještě s ní spolupracovat. Však by ji to žralo a nakonec by z toho měla ještě nějaké zdravotní problémy.
Prostě dala šéfovi na výběr s tím, že je připravená odejít sama. To není vydírání, to je obchod, on nebyl povinnen si ji tam nechávat a ona není povinna tam pracovat. Vydírání by to bylo, kdyby za ním přišla a řekla „vyhoď Leonu, nebo já napíšu na finančák, jak to bylo s uzávěrkou za minulý rok“ To je vydírání:
OT: Znám takové, co dají takové ultimátum a když šéf řekne, tak jdi, napíšou si výpověď a těsně před uplynutím ji stáhnou a tak to dělají pořád dokola
a hanba je neliská
@Drovers píše:
A šéf nemá svou hlavu?
heh, to určitě má. Ale svoji hlavu má překvapivě každý, komu je vyhrožováno ![]()
@rybka56 píše:
Jo, ale podívej se do očí rodičům, když jim před tím někdo řekne, že z tebe vychovali kur…
Jj, manžel a milenka jsou totiž obrazem tradičních morálních hodnot![]()
Moje rodiče by jí vyprovodili hodně rychle ze dveří. Zvlášt po té, co by jim sdělila, že jsem kur.. ![]()
Myslím že šéf si jen vybral pro něj lepší alternativu.
Zakladatelku chápu, pracovat s člověkem, který se podílí na prasárně vůči vaší osobě, je nesnadné.
Sama bych to asi nesvedla, jít za šéfem, že buď já nebo ona. Asi bych šla sama. Jsem měkká. ![]()
@Tereza1986 píše:
Moje rodiče by jí vyprovodili hodně rychle ze dveří. Zvlášt po té, co by jim sdělila, že jsem kur..
Zakladatelka je chytrá, ona by jim neřekla, že jsi kur… spíš by zahrála na jinou notu. Na toto se také musí takticky ![]()
@Kaczenka píše:
@radúna, já bych byla v takové situaci tou nejškodolibější osobou na světě![]()
To se přiznávám. Veškeré ctnosti by šly ho háje
![]()
![]()
Myslím si, že až se některé v podobné situaci ocitnou, tak jejich chladné uvažování a grácie půjdou k ledu.
Nevěra a podvod - to rozhodí každou ženskou a ženské jsou pomstychtivé.
@nepř. G12 píše:
Ale jo, boží mlýny občas fungují a to na všechny strany
Ono jednou dojde na každého…
![]()
@vendulka72 píše:
Myslím že šéf si jen vybral pro něj lepší alternativu.
Zakladatelku chápu, pracovat s člověkem, který se podílí na prasárně vůči vaší osobě, je nesnadné.
Sama bych to asi nesvedla, jít za šéfem, že buď já nebo ona. Asi bych šla sama. Jsem měkká.
to je špatně, začni si věřit, i kdyby mi to nevyšlo řekla bych si odešla jsem se vztyčenou hlavou…
Řekla bych že to je divnou společností nevera je velmi tolerována společností, až milenky budou naokraji společnosti a lide na ne budou pohlížet jako na hnuj společnosti tak jich rapitně ubyde a nikdo se nebude pozastavovat nad pomstychtivostí…
ale jsem za negativní reakce ráda přimelo me to přemýšlet zda manžel nakazil jí nebo ona jeho… a hlavně doufám že to ví její druh/exdruh…
@radúna
já bych měla radost a to hlavně z toho, že jsem si uhájila svůj prostor a nejsem Oběť se vším všudy. Proč bych měla někomu dát něco na čem jsem léta pracovala. Jo mě by bylo líto víc ztrarit dobrou práci než špatnýho manžela.