Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
G12: protože se nudím a zaroven bavím… na spektru nadavaj nic zajímavého, pes spí… a proč to tedy čteš? ![]()
@Anonymní píše:
G12: protože se nudím a zaroven bavím… na spektru nadavaj nic zajímavého, pes spí… a proč to tedy čteš?
Nezlob se na mě, ale jsi jelito. Tak chlap se ti peleší s jinou a ty mu ještě za to velkoryse přenecháš byt? Tak to on vlastně z toho vyšel jako vítěz
. Milenka držela na krku tvého manžela nůž, aby se s ní vyspal, či co? A jak píšeš, nněco ve smyslu, že chudáček chytl nemoc, tak mu přece nebudeš víc ubližovat, mluví fakt za vše. U mě by jsi byla hrdinka, kdyby jsi nakopala chlapa do zadnice a rozhodně by jsi mu velkoryse nepřenechávala byt, ale postarala by jsi se o to, aby vše bylo spravedlivě rozděleno. Milenka nebyla žádnou tvoji kamarádkou, ale pouze kolegyní, takže to by mě netrápilo. A vůbec, ten tvůj chudáček za to nestál, aby jsi se mstila za to, že ti někdo otevřel oči, co že to máš doma za slabocha.Bud ráda, že jsi na to přišla ještě před tím, než jsi si s tím trdlem pořídila děti. No, být tebou, tak hrdá na sebe nejsem. Fakt se ti to může jednou vymstít.
@nepřihl.karin píše:
Nezlob se na mě, ale jsi jelito. Tak chlap se ti peleší s jinou a ty mu ještě za to velkoryse přenecháš byt? Tak to on vlastně z toho vyšel jako vítěz. Milenka držela na krku tvého manžela nůž, aby se s ní vyspal, či co? A jak píšeš, nněco ve smyslu, že chudáček chytl nemoc, tak mu přece nebudeš víc ubližovat, mluví fakt za vše. U mě by jsi byla hrdinka, kdyby jsi nakopala chlapa do zadnice a rozhodně by jsi mu velkoryse nepřenechávala byt, ale postarala by jsi se o to, aby vše bylo spravedlivě rozděleno. Milenka nebyla žádnou tvoji kamarádkou, ale pouze kolegyní, takže to by mě netrápilo. A vůbec, ten tvůj chudáček za to nestál, aby jsi se mstila za to, že ti někdo otevřel oči, co že to máš doma za slabocha.Bud ráda, že jsi na to přišla ještě před tím, než jsi si s tím trdlem pořídila děti. No, být tebou, tak hrdá na sebe nejsem. Fakt se ti to může jednou vymstít.
vy neznáte ty okolnosti… nechala jsem mu byt protože nejenže nema na jiny a dlouho bych ho nemela z očí ale on nemá jen pohlavní nemoc je tam i jiny problem… ten byt je porád napsany na me ale on tam bydlí a jeste chvilku bude ono je lehky soudit když netušíte spousty dalších okolnosti. hlavne nechci byt hrdinka, nikoho a ničeho…
k to je rozumny je tam jedno velké ale… manžel se ted potýka s nemoci myslím že nema myšlenky na nejak bydlení a nemá na to ani finance, přecejenom mrcha asi jsem ale ne taková abych mu zlikvidovala zbytek života… rozvadet se samozdřejmně budu a proč bych měla dobrovolně odejít? dala jsem sefovi na vyber kdyby řekl jdeš ty tak bych to vzala, jasně byla bych naštvana za nespravedlny svět ale mohla bych si za to sama… hlavně se ve me probudila sebezachova a chtela jsem alespon něco vybojovat nenechat se zlomit
No nevím, ale tady jsi to psala jakože, chlapovi se nechceš mstít, ale mstít se kolegyni ti nedělá problém? Ten chlap na tom má tu největší vinu, ne ta kolegyně. On byl tvůj manžel, on neměl odolat, on tě zradil, on si zaslouží, aby jsi jim opovrhovala. Ta ženská byla jenom tvojí kolegyní. Pokud ji nedělá problém plést hlavu ženáčům, a pak se drze dívat do očí jejich ženám, tak s tím nic nenaděláš, ale tu největší vinu má tvůj chlap. Ta ženská se ti nemusí zpovídat
Docetla jsem do str.4… Nebudu se dlouho rozepisovat. Zakladatelko, fandim ti, protoze jsi ziskala aspon nejake zadostiucineni, i kdyz manzelstvi a vsechny sny jsou fuc ![]()
Udivuje me, kolik lidi, nazoru kterych si dost vazim, te neprimo odsuzuji… Nic ve zlem, ale odsuzovat a karat zakladatelku muze pouze ten, kdo byl v podobne situaci: velka krivda a bezmoc a dokazal se nad to povznest tak, ze mu ani na vterinu neprolitla hlavou myslenka na pomstu… Psat o ubohosti zakladatelky muze jen ten, kdo v zivote nezazil krivdu vuci sobe nebo svoji rodine, detem…
Mno, kdo bez viny, at hodi kamenem. Jeste tu ma nekdo pekny podpis, neco ve smyslu, ze soudit muze jen ten, kdo usel aspon mili v mych botach… Takze tak.
A byt naladovany paragrafy a predstavovat se na miste kolegyne a soucitit s ni muze jen ten, kdo uz take mel nejaky zalusk na ciziho muze. Sry, ze v podstate hazu vsechny do jednoho pytle, urcite jsou vyjimky z me teorie, ale sou to pouze svetle nevinne duse, ktere mi urcite ve svoji velkorysosti odpusti to nechtene narceni.
@nepřihl.karin píše:
Nezlob se na mě, ale jsi jelito. Tak chlap se ti peleší s jinou a ty mu ještě za to velkoryse přenecháš byt? Tak to on vlastně z toho vyšel jako vítěz. Milenka držela na krku tvého manžela nůž, aby se s ní vyspal, či co? A jak píšeš, nněco ve smyslu, že chudáček chytl nemoc, tak mu přece nebudeš víc ubližovat, mluví fakt za vše. U mě by jsi byla hrdinka, kdyby jsi nakopala chlapa do zadnice a rozhodně by jsi mu velkoryse nepřenechávala byt, ale postarala by jsi se o to, aby vše bylo spravedlivě rozděleno. Milenka nebyla žádnou tvoji kamarádkou, ale pouze kolegyní, takže to by mě netrápilo. A vůbec, ten tvůj chudáček za to nestál, aby jsi se mstila za to, že ti někdo otevřel oči, co že to máš doma za slabocha.Bud ráda, že jsi na to přišla ještě před tím, než jsi si s tím trdlem pořídila děti. No, být tebou, tak hrdá na sebe nejsem. Fakt se ti to může jednou vymstít.
napadlo te vubec, ze by ho, nehlede na manzelstvi, mohla treba i opravdu milovat???
@AniNevim píše:
napadlo te vubec, ze by ho, nehlede na manzelstvi, mohla treba i opravdu milovat???
Ne, fakt by mě nenapadlo, že někdo může milovat někoho, kdo se mu za zády peleší s ženskou, se kterou jeho manželka přichází denně do styku. Podle tvého příspěvku usuzuji, že i tobě se něco podobného stalo a taky obviňuješ jenom tu ženskou a v duchu omlouváš chlapa, který vlastně je v tom nevinně. Nechápu takové chování. Milenku bych s chutí nakopala, ale manžela bych z toho obviňovala nejvíc, protože to on měl být ten, kdo nezradí a neublíží mi. V tomto případě šlo o podraz dvojnásobný, protože, on ji zahýbal s někým, se kterým ona pracovala a o to víc ji ponížil. Určitě by bylo lehčí, kdyby zahnul s někým, koho ona nezná a byl by to jednorázový úlet, ale toto může udělat fakt jenom ten, kdo má toho druhého těžce na háku, takže, pokud je ženská trochu normální, tak o takového chlapa by si už neopřela ani to kolo
nepřihl. karin vsechno je hrozne pomijive, obzvlast internet… osobne nevim o tom, ze by mi kdy muj partner zahnul a uz vubec nevim, jak bych reagovala a koho obvinovala… psala jsem v jine rovine. Promin, pokud jsem se vyjadrila nepresne.
@Anonymní píše:
G12: protože se nudím a zaroven bavím… na spektru nadavaj nic zajímavého, pes spí… a proč to tedy čteš?
Protože mě zajímají myšlenkové pochody a názory lidí ![]()
Tak já zakladatelce fandím. Já jsem třeba prošla tím, že manžel chrápal s naší společnou kolegyní z práce. A já rozhodně nejsem, tak silná, na to, abych se tam po mateřský vrátila, kor když vim, že ona se tam tim veřejně chlubila. Dokonce, tam prohlásila, že mě manžel opouští a bude s ní a že spolu čekaji dítě. Po čase se ukázalo, že vše, co ona tam ventilovala, jakej maji vztah a bla bla bla, byla vše lež. Manžel si k ní chodil ožralej z hospody zašu… cca 1-2× do měsíce a na rovinu jí řekl, ať víc od toho nečeká. Ještě bych dodala, že je rozvedená, protože jí manžel podvádela, ona se sesypala, takže ví moc dobře jaký to je, když jí chlap ublíží i přesto to udělala taky. Věděla, že doma máme maličkatou holčičku a že manžela miluju. Stejně to udělala a dokázala se semnou bavit jakoby nic(ale to je jedno, více lidí my tvrdí, že to v hlavě nemá dotyčná vpořádku)Když se jí kolegyně zeptala, proč to dělá, tak jen odpověděla „Pch. mě se taky nikdo neptal“. Ale kde získala to právo brát manžela zrovna mě? Manžela svedla tim, že mu nakecala, že jsem se jí svěřila s tim, že mě neuspokojuje atd.To mu nakecávala pravidelně na firemních akcí, kde se hodně pilo. A ten samozřejmě jako většina chlapů si chtěl zvednou ego. Ještě bych dodala. Uvědomuju si, že ten hlavní kdo my ublížil, byl manžel, že on má tu největší vinu. Dělo se to dva roky a za tu dobu my to nikdo nebyl schopnej z práce říct a to tam bylo období i mého druhého těhu. A já prostě nemám na to, se tam po mateřský vrátit, aby si na mě lidi ukazovali a čumět na ní.
@Anonymní píše:
Tak já zakladatelce fandím. Já jsem třeba prošla tím, že manžel chrápal s naší společnou kolegyní z práce. A já rozhodně nejsem, tak silná, na to, abych se tam po mateřský vrátila, kor když vim, že ona se tam tim veřejně chlubila. Dokonce, tam prohlásila, že mě manžel opouští a bude s ní a že spolu čekaji dítě. Po čase se ukázalo, že vše, co ona tam ventilovala, jakej maji vztah a bla bla bla, byla vše lež. Manžel si k ní chodil ožralej z hospody zašu… cca 1-2× do měsíce a na rovinu jí řekl, ať víc od toho nečeká. Ještě bych dodala, že je rozvedená, protože jí manžel podvádela, ona se sesypala, takže ví moc dobře jaký to je, když jí chlap ublíží i přesto to udělala taky. Věděla, že doma máme maličkatou holčičku a že manžela miluju. Stejně to udělala a dokázala se semnou bavit jakoby nic(ale to je jedno, více lidí my tvrdí, že to v hlavě nemá dotyčná vpořádku)Když se jí kolegyně zeptala, proč to dělá, tak jen odpověděla „Pch. mě se taky nikdo neptal“. Ale kde získala to právo brát manžela zrovna mě? Manžela svedla tim, že mu nakecala, že jsem se jí svěřila s tim, že mě neuspokojuje atd.To mu nakecávala pravidelně na firemních akcí, kde se hodně pilo. A ten samozřejmě jako většina chlapů si chtěl zvednou ego. Ještě bych dodala. Uvědomuju si, že ten hlavní kdo my ublížil, byl manžel, že on má tu největší vinu. Dělo se to dva roky a za tu dobu my to nikdo nebyl schopnej z práce říct a to tam bylo období i mého druhého těhu. A já prostě nemám na to, se tam po mateřský vrátit, aby si na mě lidi ukazovali a čumět na ní.
To me mrzi
ja nechapu jedno, kdyz je nejakej problem, at uz opravdovej, nebo nakecanej..tak pro ti chlapi nejdou za manzelkou a neresi to prvne s ni? Proc to resi u jiny v posteli? Taky jsem si tim prosla a boli to hodne. A i co tak ctu komentare mistnich milenek, tak mi prijde, ze jsou zhrzeny a delaji to jako pomstu, i kdyz treba nevedome. Az na par vyjimek, co to maj jako sport. Proste kdyz bylo ublizeno jim, tak budou ublizovat taky a schovavaji se za to, ze to neni absolutne vina jejich, ale JEN chlapa. Kdyby fena nepodrzela…vis jak
budiz chlapum k dobru, ze pro ne jsou to fakt jen matrace a nic pro ne neznamenaj
ale tobe se nedivim, ze nechces zpet, je to nechutny…ale ja vim, ze bych si to s ni dosla vyridit, za ty vysmechy a lzi, za tu neveru az dodatecne…
Já bych chtěla mít tu povahu na to, že jí dám do držky. Samozřejmě, že to opravdu neházim jen na ní, manžel si díky tomu zažil doma peklo.Ale ona je taková mrcha, že my dokonce napsala, že byl můj chlap u ní a že jí líz… ze zadu v době kdy byl se mnou.Tim sem si potvrdila, že opravdu neni normální. Teď chodí s frňákem nahoru a vůbec si neuvědomuje co udělala. Díky ní sem ztratila mlíko, důvěru k manželovi a teď nemůžu ani do práce a co mě teprve čeká za lítání až budu hledat novou.
Tak vina, že to manžel udělal byla i na mé straně, já hold neroztáhla, když byl nalitej (hnusí se my jak smrdí od chlastu) a ona byla ta co roztáhla a vůbec jí nevadilo, že nikdy u ní nebyl střízlivej.
@Anonymní píše:
Já bych chtěla mít tu povahu na to, že jí dám do držky. Samozřejmě, že to opravdu neházim jen na ní, manžel si díky tomu zažil doma peklo.Ale ona je taková mrcha, že my dokonce napsala, že byl můj chlap u ní a že jí líz… ze zadu v době kdy byl se mnou.Tim sem si potvrdila, že opravdu neni normální. Teď chodí s frňákem nahoru a vůbec si neuvědomuje co udělala. Díky ní sem ztratila mlíko, důvěru k manželovi a teď nemůžu ani do práce a co mě teprve čeká za lítání až budu hledat novou.
Tak vina, že to manžel udělal byla i na mé straně, já hold neroztáhla, když byl nalitej (hnusí se my jak smrdí od chlastu) a ona byla ta co roztáhla a vůbec jí nevadilo, že nikdy u ní nebyl střízlivej.
chjo..je to smutné čtení
Přes držku né..musíš být nad věcí ![]()
Bože, pořád dokola, tak si to užívej, jak jsi skvělá a v právu, proč se tady pořád obhajuješ?