Líná matka :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7904
23.4.15 13:41

Jinak zahrada nebo aspoň dvůr je fakt požehnání. Dneska celý dopoledne doma čekáme s více než dvouletým dítětem na zámečníka. Malej si na pískovišti bagruje, honí kočky, jezdí po zahradě na kole, skládá šutry, šmíruje auta. Pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.4.15 13:43

No tak to já taky ven jdu..mám starší dceru ještě..takže než jdu do školky dám prochajdu než malou vyzvednu a nebo s ní se jde na hřiště samozřejmě.. Né že bych seděla celé dny od rána do večera doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185

@darkblack tak nemam dvorek, ale chodim takto do parku. Na lavicku a k tomu knizku a nebo jeste do parku s kavarnou, kde si mohu k te knizce jeste poridit nejake kafco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607

@darkblack Některý děti prostě jinak než za jízdy nespí. Já jsem prvního půl roku nachodila s kočárem desítky kilometrů, tak co bych v létě dělala doma v paneláku, že. Mě to i bavilo, brala jsem to jako aspoň nějaký pohyb, protože jsem byla zvyklá sportovat. S nástupem chladného podzimu jsem dlouhé bezúčelné procházky omezila, dítko už dobře spalo i doma a v chladnu mě dlouhé courání venku ani nelákalo. A od roka mi dítě v kočárku neusne, takže spánkové procházky odpadly úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
23.4.15 13:44

@kacz ono když máš zahradu / dvorek hned za francouzským oknem, tak jsi ráda, že když dítě spí, tak zalezeš domů :mrgreen:. Třeba my jsme jinak skoro pořád venku, teď už je teplo, okno dokořán a chodí se sem tam. Dovnitř pro jídlo a pití, zbytek dne venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.4.15 13:54

Jo a taky si vlastně v tom volné čase dávám svých dvacet minut cvičení na břicho a zpevnění. Což bych jindy nestíhala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.4.15 13:58

Tak na jeden spánek jsem kluka klidně vystrčila na dvůr nebo jsem ho i nechala spát v postýlce a dělala si svoje věci. Ale druhý spánek jsme trávili někde na procházce. Svižnou chůzí se dobře shazují poporodní kila a vyčistila jsem si krásně hlavu.

• Citovat
  • Upravit
10975
23.4.15 14:06

Tak podle toho, co tady píšete, já jsem ultra líná matka :mrgreen: Všechny naše tři děti byly totálně nekočárkové typy, které spaly jen v postýlkách. Snad jen jako úplná miminka. Když začaly vnímat okolí, byl se spánkem konec. Takže u nás se provozovaly jen cesty do obchodu, na poštu, k doktorce. A potom teda na hřiště, když už bylo větší dítě a mimino v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.4.15 14:10

Praktikuju obojí, nemjladší spí ještě dvakrát denně, odpolední spaní se kryje se spaním starších, to sedím a odpočívám a pak stejně jdemem ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
23.4.15 14:11

Ja jsem nikdy neprochazkovala pravidelne a bezcilne. Kdyz uz, tak jsem sla nekam, nakup, neco vyridit, ale mam tu les a mohla jsem jit i pres nej, coz vydalo treba na tu pulhodinu az hodinu prochazky.
Kdyz byl prvni syn malicky, parkrat jsem to zkusila. Syn spal pouze za jizdy, navic poradnym tempem. Kdyz jsem zjistila, ze ja jsem po prijezdu grogy, syn do ruzova vyspinkany a rad by moji pozornost, tak jsem to odpiskala, spali jsme spolu doma a po probuzeni jsem mela dost elanu se mu bdelemu venovat. Prislo mi to prinosnejsi pro dite.
Kila ze mne odpadla, ani nevim jak, kocarkovanim rozhodne ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
23.4.15 14:18

Jak ráda bych byla línou matkou, ale ani jedno z mých dětí nechtělo do roka usínat samo…to mladší má 10m a i když aspoň spí v kočárku na balkoně, tak ho stejně musím uspávat..
Starší je nerváček od narození, spala jen v jedoucím kočárku a to co ostatní děti ve věku 1.5-3 let chtěly dělat samy, tak to ona rozhodně nééééééé.. Naopak, řvala když jsem po ní chtěla, aby se zkusila obléct sama, aby si sama vyčistila zuby…až ve školce nastal zlom a začala chtít dělat věci sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
23.4.15 14:38

Ono je to někdy nutnost. Malej mě doma neusnul, lítala jsem s ním 3× denně. Jakmile vytuhnul, zaparkovala jsem ho na dvoře nebo na chodbě. Nebo jsem vyřizovala pochůzky.
Nespící dítě v kočárku znamenalo řev, že se za mnou kadý otáčel. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
23.4.15 14:57

Já jsem strašně líná :D Ale mně ani tak nevadí být venku, jako spíš to vypravování a ten milion věcí, co musím udělat, když se vrátíme domů a já bych nejradši odpočívala :roll:
Ale brzo se budeme stěhovat do domu, takže se těším, jak děti vypustím na zahradu a v klidu si budu popíjet kávu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.4.15 15:00

Ja se hlasim k linym matkam, mame dvorek a co je pekne, jsme tam. Navic k me lenosti prispiva i to, ze kluk nema rad jakykoliv hluk u spani, takze pri pokusech o uspavani v kocare projelo kolem auto a byl konec, a to uz skoro od trech mesicu. Takze ted sedim na dvorku u kavicky a cekam, az se vzbudi a vyrazime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
23.4.15 18:24

Bydlím v paneláku..Ale když jedeme k tetě na vesnici, tak to jsem líná matka :oops: Minulý rok v létě jsem si to doslova užívala..Malá spinkala v kočárku a já plela zahrádku ;) Teď už jí je rok, nechodí, ale v kočárku už jí musí člověk zabavit. :mrgreen: Na vesnici to je pohodaaaa… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí