Líná matka :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prostě Vodnář
1.4.23 00:18

Teď to bude takové období, mezi zimou a jarem, po posunu hodin. Chce si to přidat nějaké vitamíny navíc a vyhlížet sluneční paprsky.

@Anett.taa píše:
Holky oživuju diskuzi, já si poslední dobou přijdu tak líná (nebo unavená, nevím), pořád bych jen odpočívala. Mám mimco a tříletého, malou dám nejradši spát na balkón, má čerstvý vzduch a já klídek, místo abych šla na procházku. Klukovi pustím pohádky, když je s nudlí doma ze školky. Jinak jsme venku každý den, to jo. Ale moc nevarim, radši objednám. Už asi tyden se premlouvam, abych vytrela podlahu a utrela prach. Cvičím třeba pět minut, pak mě vyrusi děti a už se k tomu nevrátím. V úterý jsem teda dala půl hodky. Ale ke vsemu se spíš nutim, nejradši jsem na gauči. Jak to máte vy? Asi je to tím, že v noci spánek nic moc a máme za sebou 4 měsíce nemocí a ještě to asi nekončí. Nechci ani nejakou radu, spíš pokecat.
  • Citovat
  • Upravit
2377
1.4.23 07:58
@Lucie_Sx píše:
Je rozdil „lina matka“, tedy ta, co deti nezahrnuje prehnanym servisem, peci a pozornosti, a „zlenivela matka“, ktere se zivot zuzi na obyvak, gauc a hriste u baraku…Jestli nechodite ven, cas travite u tv a jite jidlo z rozvozu, tak se nediv, ze jsou deti furt na hromade.

Píšu tam, že ven chodíme každý den… Sobě občas objednám, ne dětem, starší jí ve skolce, malá má příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí