Poradna duly
Jana Čurdová
Tak zase načisto nikde nikdo…malej spí,dnes už po třetí,já mám hlad a chce se mě spat ![]()
Už mě hrabe tak,že tady hlasuju do ankety jestli bych šla do trojky a rozplíváme se nad Johny Deppem
![]()
Tak to je fakt konečná,já chcu bouřku a slejvááák ![]()
Zítra jedu za Peťou do Slatiny,tak se těším,že vypadnu z toho stereotypu…
Dala jsem Šímovi syrový jablko,tak jsem zvědavá,jestli se neosype,jestli ne,tak zítra do krabky nakrájím jablko a mrkev a bude hezky způsobně v kočárku ožužlávat dobroty a ani nepíííípne
![]()
Jdu si udělat kafe,nebo zdechnu ![]()
Já dala mrkev s jablkem Stázince minulý týden a ona to tak žmoulala v puse, nakrájela jsem to najemno na st¨ruhalde. Zítra to zkusím ještě na tom, jak se na něm dělaj bramboráky. TRady bude slejvák jako blázen každou chvíli. Dneska musíme domů MHD tak už teď je mi z toho vedro a potím se dopředu.
Gabko ,já jsem mu dala normálně kus a on ten kusanec ukusoval a celej ho zbouchnul ![]()
Si říkám,že už si musí trošku zvykat na větší kusy a kousat.
Kde máš metřík?
Kavi nevím, někam znizel, spíš něco s jejich serverem ![]()
I to jsemzkoušela dát ji oloupaný kousek jablíčka,ale trefila jsem nějaké kyselé, se u toho tvářila jako bych ji ubližovala ![]()
Nejlepší to bylo s hroznem, dávala jsem ji kousky a koukám jak to parádně jí a když jsem ji zvedla tak měla pod sebou nastláno
Nejvíc ji bavil meloun, dala jsem ji ho a po:,–(ila do židličky a vystačila si sama. Jak jsi ale ndeska nebo včera psala, my pereme kočár cca co 14 dní. Je tak zasranej!!! Ještě že je takhle parádně prací, jinak bych se zbláznila ![]()
No kočár peru fakt furt,ale začíná být mírně jetej a já ho chcu ještě střelit,tak musím mít šup,šup novej,ať ho úplně nezničíme.Jak začnou v kočáru dlabat,tak to je konec!
To nastlání pod sebou znám,já mu dám do židličky křupky a mrkev a pak ho zvednu a má to nalepený na zadku a podobně… ![]()
Spí,tak vařím zeleninovou polívku,Martin nakoupí,tak pak upeču kuře,nebo něco… …sem četla,že stylista Dan Procházka je po smrti… ![]()
JJ s tím Danem mi to říkal jeden kolega, prej otrava
Nevím jestli máš Skype, lae zrovna mají novou verzi ke stažení, je dobrá, ale má ai 10MB
Vidíš jsem si vzpoměla, jestli někdo kouká na Primu na ten BAR? Já to párkrát viděla, nemám na to názor, ale za 3 týdny přijede švagrová, tak tam razíme.
Jo a Stázinka v kočáře jí jak o dušu, vlastně v práci židličku nemáme a tak ji dáváme najíst v kočáru
Skype mám,tak pošli ten novej,dík ![]()
Na Bar moc nekoukám,nebaví mě to-mě takovýho konzumenta reality šou
![]()
Viděla jsem kousek včera,jak tam ty micky běhaly nahý,ta blondýna je tááák blbááá
A to vždycky postoupí dál,co jsem zaregistrovala…
ale zašla bych tam teda taky na kukačku,tak pak dej vědět co přísavka Savka a podobně ![]()
http://www.skype.com/…loagain.html?…
Tak já to viděla naposledy někdy minulý týden, vždycky to nějak náhodou zapnu a říkají tam, že na to koukká spousta lidí, ale v mém okolí teda nikdo ![]()
Tak tady pěkně leje!!!!! Hurá
Ahoj holky, teď jsme se vrátily s Ráchelkou z nemocnice. Taťkovi je trošku líp, ale nic moc. Zjistili mu, že má v těle zánět, chytl nějakýho bacila. Velká vizita je až v pátek, tak už snad bude vědět něco víc.
My pojedeme zítra nebo ve čtvrtek na pár dní do Brna.
Mony, hezky si užij chaloupku.
Děkujeme všem za povzbuzení.
Mějte se hezky.
Ahoj holky,
Ivi tak snad bude bacil brzy pryč a manžel brzo doma
![]()
Já včera prala sedátko do chodítka drhla chodítko, páč malej jak jí ty křupky tak to je teda matlanice jak p…
Navíc si to vždycky strčí do pusy a rozpustí to tak napůl a pak s tím maluje po lednici a po skřiňkách od linky, to aby se matka nenudila a měla co uklízet
Kočár jsem taky včera prala ![]()
A co se týká malýho ani nemluvím, ještě, že to jde v pohodě vyprat ![]()
Dneska jsme byli na té Nefrologii, tak antb brát už nemáme, pokud by se objevily teploty tak okamžitě přijít, musím zavolat na výsledky moče a příští týden donést další jen na testy. Tak snad to už bude o.k.
Jinak Fido se předváděl před dr. pištěl tak děsně a přeřvával jí, že jsem ji nerozuměla ani slovo, tak s ním manža musel chodit po ordinaci aby byl potichu ![]()
A taky mi řekla, že mu mám stahovat předkošku, že ji má delší tak aby to pak moc nebolelo, že jsem měla začít už dřív proč mě to moje dr. neřekla. No coment…
Dr. byla hrozně příjemná a milá, tak to má být, a né jak ta k… moje.
Taky jsem tam potkala paní, která semnou ležela v porodnici na pokoji, chodí s holčičkou na rehabilitace, ale mluvily jsem přes přechod a jezdily auta tak jsme moc nepokecaly, jen teda koukala a říkala, že Fido je hrozně velikej ![]()
Filípek usnul v 17. hod a před chvílí chvilku plakal, pochovala jsem ho a už zase chrní. No moc toho taky nenaspal, byli jsme ještě u tchýně na obědě, páč bydlí od nemo. kousek a tam spal jen hoďku.
Dneska měl pro změnu koupel s mámo (premiéra) to je fakt potápka, mu je úplně jedno, že má vodu v nose, v uších, normálka si lokne pomalu a ještě se řechtá ![]()
Zítra se těším na Kačku a Šímu, půjdem na prochajdu a pak na zahrádku na pivečko, jupíí se těším… ![]()
Manža jel něco vyřídit a já rychle něco ještě uklidila, aby mě Katka nepomluvila hihi… ![]()
Mony taky přeji hezký pobyt na chajdě ![]()
Ještě mrknu a písnu pa
Ahoj holky,
jsem tu jen nakukovala a nějak jsem byla zhnilá něco napsat
![]()
Ivo-ať se manžel brzo uzdraví a užívate v klidu novej byt
Dominika trápí horní zuby, má nateklý dásna a pořád je umrčenej. Jsem mu dala teď před spaním trochu panadol sirupu.
Kači-kočárky jsou fajn oba. Nevím, já bych brala ten, který jde víc do lehu
Já mám sporťák, já moc na golfáče nejsem a jde nám až do lehu a je to myslím lepší. Záleží jak ho využiješ… ![]()
Kočár jsem ještě neprala ani jeden. V kombinovanym moc nejí a ve sporťáku někdy rohlík nebo tak a to pak jen vyklepu
Mám na obou udělanej potah na tom lehátku. Ta látka je taková potivá a když jsem tam měla jenom plenu, tak to padalo a taky potřebuju , aby jsem se dostala na ty kšandy. Takže pak vždycky vyperu ten potah ![]()
Malej leze po čtyřech jak švec. Hlavně ho přitahujou místa, kde se může uhodit-rohy od nábytku a tak, ale vždycky se vyřádí a pak lépe spinká, ono to dá totiž tolik práce všechno to prozkoumat
![]()
Dneska mi jak u jídla rozhazuje rukama vyrazil misku s jídlem, tak se mi to překlopio rovnou na koberec ![]()
Zatím ahoj
Pěkný večer,
Ivi , tak brzké uzdrvení pro manžela a příjemnou cestu do Brna - tak se taky někdy můžem sejít… a nebo, jak brňandy vyrazí do Prahy ![]()
Jarčo , tak to je Dominik čistotné dítko, protože jak psaly holky, já když dám Ivě křupku, tak to žužlá, vrací do ruky a tou patlá po sobě
…no je to na vyměnění všeho ![]()
KaVi , jak děláš polívky pro malého…já polívky miluju, hlavně ty s výraznou chutí, ale co může mimi v polívce. Přidej nějaký recept ![]()
Odpoledne byla protivná, jak noc, nevím, jestli tou změnou počasí…tady leje a leje a zrovinka jsem koukala na TV na počasí a podle všeho by nám na ten náš velký den mělo pršet, tak jsem zklamaná…Steph mi sice na utěšení romanticky řek, že pro něj bude sluníčko i tak, ale já jsem načnutá a beru to jako klišé
…ale jsme moc vybíraví, horko vadí, déšť vadí ![]()
Já mám žehlení až hrůza a jde to pomalu, takže jdu na to !
Dobrou.
Ha
Ahoj holky,
já nakukuju každej de, ale jsem stráááááááášně líná psát, páč jak má Honza dovču, tak nějak víc chodim ven a večer už jsem děsně hotová.
KaVi , tak kočárek bych vzala ten první, páč je dost polohovací, ten druhej jenom minimálně a to je na prd(podobnej mám totiž po Haničce).
Peto , jak si popisovala svůj vztah k pavoukům, tak jsem viděla sama sebe. Já jsem takovej plašan, že jsem jednou dokonce vyběhla ven v noční košili a ječela na tátu(šel do práce), že se musí vrátit a zabít pavouka.
Ivo , vám přejeme at máte tatku brzy doma, at vám neni smutno.
Ted musim jít, tak až to všechno pořádně přečtu, tak napíšu víc. Ale fakt nevim kdy
![]()
Jo a máme tu náááááááádherný počasí, zataženo, deštivo, větříček vane, příjemný vzdoušek, no prostě nádhera.
Tak já už jsem doma, po večeři, dítě spí, pes vyvenčenej, telka popřepínaná a v ní nic.
Ha určo bude pršet až v noci!!!!!
Ivo ať manžela bacily brzo opustí a ty si užij výlet do Brna.
Hape a Kavi si to zítra vychutnejte i to pivčo, počasí budete mít tak akorát
Já budu mít zítra na návštěvě kámošku, už jsem ji 3 týdny neviděla a ona hlavně takovou dobu neviděla malou, to bude obdivu ![]()