Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
17.3.06 18:48

Hani, tak se drž a kurýruj se. Taky držím palečky, aby to děti nechytily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.3.06 19:26

Zdravím všechny maminky a miminka.
Včera dostal Dominik kašičku a výsledek žádnej, jedl ji asi o půl osmé a vzhůru byl už o půl jedenácté. No a kolem čtvrté už byl vyspanej uplně a řval, podařilo se mu usnout už jen po chvilkách. Teplotu dneska neměl. Přes den se teď naučil i docela spinkat v kočárku. Vydrží i hodinu spát, což jsou divy :)
Dneska jsme opět nešli ven, nedalo se :x Jinak jsem to nevzdala a dneska dostal zase kašičku, udělala jsem jí méně hustou, ale vic a spapal asi 130ml
Moc vám závidím, že vám hlídá nekdo miminka, mě má kdo hlídat, ale kojím a tak malej u nikoho být nemuže, z lahve sice pije, ale jen ode mě, takže já mám zatím smůlu. Byla bych ráda, kdyby třeba jedno odpoledne byl někde u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.3.06 19:34

Jarčo , taky bych byla ráda, kdyby mě někdo malou pohlídal, ale ona nechce u nikoho být, jen manžel ji hlídá, když potřebuji něco vyřídit, on to s ní fakt umí :D :D :D . Sednout si někde na kafe nebo jít do kina bez malé, to se mi asi jen tak nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
17.3.06 19:45

Ivo, presne jak pises, muj manza taky jak vezme malyho do ruk, tak je hned Dominik samej usmev a radost, on tak vubec u chlapa(strejdove, dedeckove) je vzdycky tak nejak spokojenejsi :lol: Ale lahev, tu si vezme jenom ode me, takze kdyz si potrebuju neco koupit, nebo vyridit, tak ho nez odjedu nakrmim a koukam, abych byla do trech hodin zpatky, aby se mohl nadlabnout, protoze kdyz nema jidlo hned jak chce on tak to je pak silenej rev :roll:
Kolikrat mi pripada jako pekna hysterka :) , kdyz ho chovam a pak polozim, tak zrudne a zacne ze sebe ten rev uplne tlacit. Rikaji, ze takhle mele mimi reaguje instinktivne, ze nema cenu ho nechat vyrvat nebo tak, ze to nechape, ale me se kolikrat zda pekne vycuranej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
17.3.06 20:53

Ahoj holky
Dnes jsem byla u HaPe doma,tak jsme dnes ani neměli čas nakouknout :oops:
Malej vypil 180 kaše a konečně usnul.ale tak o půlnoci bude zas chtít mlíko :roll: Četla jsem zajímavou diskuzi na téma nočního buzení.
Holky psali,že do třech měsíců o.k.,buzení tak 2× za noc a od čtvrtýho měsíce i 8× za noc!
Prý je to tím,že dítko začíná mít trošku vlastní rozum a ví,že kdykoliv se probudí,tak maminka šoupne prso,nebo jídlo a pěkně toho využívá :lol:
Pomoc je taková,že nedát jídlo opravdu dřív,než za tři hodinky,nebo tam holky dokonce psali,že prostě najíst nedají,utiší v náručí a do týdne jim spí celou noc,ale chce to pevný nervy!
Tak nevím,začínám uvažovat,že to prubnu :roll:

Jinak co se týče hlídání,tak já problém nemám,nají se z flašky od kohokoliv,chovat ho můžou taky všichni,je celkem pohodář,aspoň něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.3.06 21:23

Ahoj holky

Já taky nemám problém z hlídáním, a láhev si taky vezme od každýho a chování mu taky nevadí ať je to kdokoliv.

Kači tak jsem malýmu dala tu kaši, vypil 180ml 8O a usnul, tak snad bude spát dýl než do 4hod. Chodím se na něj dívat, jestli třeba neblinká pač si moc nebrkl :roll: tak snad to bude v pohodě. Já jsem to taky četla, že se má dítě chvíli pochovat a pak dát zpět do postýlky, že nemusí chtít pokaždé jídlo a zkoušela jsem to několikrát, když se budil v noci častěji a fakt to funguje, ale pokud už řval dlouho a hodně tak jsem ho nakrmila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.3.06 21:28

Holky, tak já se s vámi pro dnešek loučím. Návštěva u kamarádky byla hezká, ale teď už jsme poněkud zmoženy a chystáme se do hajan.
Přeji všem maminkám a miminkám krásnou dobrou noc a zítra zase ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.3.06 21:31

Dobrou noc Ivo a Ráchelko

Je tu vůbec někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
17.3.06 21:32

Já se teda přiznám,že jsem líná ho v noci chovat a utěšovat,pro mě je pohodlnější ho prostě nakojit a dát spát :roll:
Já jsem za ty čtyři metry tak nevyspalá,že volím tu nejvíc schůdnou cestu :oops:
Ale musím to začít nějak řešit,nebo se fakt zblázním :roll:
Se mnou je to ale těžký,místo toho,abych šla spát třeba ve 21 hod.,tak čumím na bednu do 23 hod. a pak zkuhrám,jak jsem nevyspalá :lol:

VV dneska síla,mě dát do pokoje pavouky,tak spím venku i kdyby mrzlo až by praštilo :lol:
Karin se pěkně začíná vybarvovat :lol:
Podle mě jede po Tonym :lol:
Kajdžas musí být zelená vzteky,haha! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
17.3.06 21:35

Já jsem tady :! :lol:

Ivuš a Ráchelko,dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.3.06 21:51

No to jo, Karin se ještě pěkně ukáže. Ale fet byla pěkně paní dokonalá!
Já bych přelezla tu zeď a už bych se do toho baráku nevrátila, mám šílenou fóbii na pavouky a hmyz!!
Kači zkus to s tím chováním, to stačí jen chviličku a dát mu dudlík, já teda aspoň chvilku vždy chovala. :D a fakt to zabírá, jinak budeš otrok. On se třeba budí fakt jen ze zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
17.3.06 22:00

Asi jo,po noci mám prsa,jak pytlíky na zmije,hahaha :lol:
taky tak prověšený :lol:

Co Marek,v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.3.06 22:04

V pohodě, jel hrát, tak jsem sama! Ještě jsem se mu omluvila, že mám asi depku z toho počasí, on to bere dobře!!díky bohu :lol:
Chtěla jsem si uklidit kuchyň, jako ve spíži a tak, ale zase sedím u toho krámu takže zítra, no možná! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
17.3.06 22:13

Já si uklízím skříň už týden :lol:
Mám v ní bordel,jak v tanku! Pardon :lol:

Šimonka jsem namazala tou Indulonou,tak jsem zvědavá :roll:

Jestli má fakt tu alergii na mlíko,tak by mě zajímalo,do kdy to trvá,to jako už pořád?
To by nemohl sýry a další mléčný výrobky?
No to by bylo teda peklo :evil:

Ťuky,ťuk,snad to bude něco jinýho!

Jdu do hajan,dnes jsem nachozená a utahaná,holky nás stejně zradily!!! :lol:
Všichni spí!!!
Tak pa zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.3.06 22:18

Kači, já měla alergii na mlíko, ale dnes ho nepiju, protože mi nechutná, ale jinak jím sýry a vše. Já si myslím, že to bude něco jinýho, protože já zvracela a měla hrozný průjem a horečky a nic jsem v sobě neudržela.Já ti to pak povykládám to je na dlouho!!
Tak dobrou noc a sladké sny pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital