Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
21.3.06 09:56

Dobré ráno maminky a miminka,

Kači , co já bych dala za ty komentáře. Pro Tebe je to určitě těžké, ale zvládneš to, hlavně, že budete mít za co žít. Manžel se v neděli dozvěděl, že bude možná od dubna bez práce, a já už budu mít rodičák, takže žádná sláva.

Přeji všem krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.3.06 10:23

Ivo, to je mi líto!!!! Manža je určitě šikovnej a práci najde uvidíš!! Budeme držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.3.06 10:29

Díky Gabko. Nechce se mi už teď stěhovat na Moravu. Chtěli jsme se přestěhovat tak za dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.3.06 10:30

Ahoj holky!

Kači - já docela chápu, že je to nepříjemný - poslouchat manželovy komentáře. Člověk si pak připadá, jako kdyby škemral o bůh ví co. Ale když se poslouchají komentáře a penízky jsou, tak je to vlastně dobrá varianta. To Ivča na tom může být mnohem hůř!

Ivčo - tak mooooc držím palečky, aby manžel o tu práci nepřišel. Nebo aspoň aby rychle našel novou.

U nás je to s penízkama tak, že musím pracovat i já, abysme mohli splácet hypotéku. A s těma penězma za moji práci bysme si snad mohli dovolit i nějakou levnější dovču u moře. No, to je fuk, protože manžel stejně moře nesnáší :-) Tak snad pojedeme někam tady v Česku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.3.06 10:39

Ivčo promiň,já zkuhrám,ale ať jsem ráda,že se nám daří a doufám,že u vás bude taky a manža nepřijde o práci :roll:

To je ono,já naříkám,ale v podstatě ani nemám na co :roll:

Dnes vařím hovězí vývar a rybu s bramborama.

Malej mrčí,nebaví ho koukat,jak mamka čučí do počítače :lol:

Jdu dodělat tu polívku a pak musím na poštu.

Dnes je zas pěkně,tak vytáhnu knížku,sednu s kočárkem na lavku u baráku a budu číst,jééé já už se těšííím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.3.06 10:56

Moni manža taky moře nemusí, ale nejde o to moře, ale o to vedro a pražící sluníčko. A to já tak ráda!!!! Neva, hlavně když vyrazíme kdekoliv všichni společně a chvíli bez zvonících telefonů. Určitě pojedeme za hranice - na Slovensko k rodině, asi na týden. A pak se neví. Času dost.
Jinak asi budeme trávit dny s malou na procházkách nebo na balkoně s bazénkem. Už se tak těším až bude hezky!! U nás je dneska zataženo a to má být 6°C. Se máš Kavi, že máte sluníčko.
Stázinka se trošičku přetáčí, když ji držím za ruku, tak už to snad bude brzy dělat sama :)
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.3.06 11:02

Ahoj holky,
tak my si s penězma moc vyskakovat nemůžem. My holt patříme mezi ty co žijou od vejplaty k vejplatě. No hlavně aby byly dětí zdraví, to ostatní se vždycky nějak zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.3.06 11:10

JJ Hani to máš naprostou Zdraví se koupit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.3.06 11:10

Holky, díky moc za podporu, pak napíšu jak to dopadlo.

Hani, máš pravdu, nejdůležitější je zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.3.06 12:32

Ahoj,
Ivo, taky preju aby manzel o praci neprisel nebo si rychle neco nasel… :)
My to mame s penezma zatim dobry, manzel jezdi kamionem, takze vydelava docela dost, ale stavime barak a vzali jsme si na to hypoteku, takze jakmile ji vycerpame, zacneme splacet :roll: bude to kolem 9tis, :roll: Ja rodicak, takze to bude vesely…Ted se snazime usetrit jeste na kuchyn, to bude tak 100tis., jako uzasne. Jestli by az zacnem splacet manzel prisel o praci, tak nam ten dum seberou, protoze s nim rucime. Splacet budem 25let :! Je to des, ale dneska to bohuzel jinak nejde :( Zatim bydlime u mych rodicu. Stehovat by jsme se meli v lete. Uz se moc tesim!
Za chvilku se chystam s prckem ven. Musim na postu, tak cekam az bude otevreno.
Vecer jeste kouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.3.06 13:03

Jarčo to se máte. Domeček se zahradou. To se budete mít!!! Se Dominiček vydovádí, co?

Hani všechno nejlepší Davídkovi k 4. měsíčninám, které měl včera!!!

http://animace.org/…/G320047.gif /> Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.3.06 17:33

Jarčo, děkuji Ti.

Hani, taky Ti chci pogratulovat k Davídkovým 4 měsícům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.3.06 18:07

Tak jsme byli dneska na očkování, proběhlo v pohodě. Aktuální míry 68cm 8060g !!! To je co??? 24.4. jdeme na poslední očkování a máme do roku a čtvrt pokoj.
Jinak u nás moc hezky nebylo, slunko svítilo celkem aasi 2 hodiny :( . Večer kouknu na ordinaci. Je tady taky někdo příznivec ordinace, nebo koukáte na pouta?
Zatím Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.3.06 18:32

Gabko, to jsou opravdu pěkný míry, něco jako naše malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.3.06 18:33

Gabčo - Stázinka má teda slušný proporce!!! ˇA jak jsi na tom ty? Co včerejší měření?
Na ordinaci taky koukám, když to stíhám. Někdy tou dobou taky koupeme.

Hani - taky dodatečně gratuluju Davídkovi k 4.měsíčninám

Pár novinek od nás:

Dnes jsem Matýska neuhlídala a spadnul mi z gauče :-( - chvíli brečel, ale já víc. Naštěstí se mu nic nestalo. Napiště mi, že se to stává, že nejsem úplně neschopná :wink:
Asi budu muset kojení něčím doplnit. Dneska mi po kojení už dvakrát vypil ještě 80 ml mlíka z mrazáku. Za chvíli mi zamražený zásoby dojdou.
Dnes se poprvé začal přitahovat do sedu a moc se mu to líbilo, nechtěl vůbec zpátky :-)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital