Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak už jsi tu Elllay, vítám tě.Ale zase jdu, je tam ordinace
ááááá tak Elllay se zná s kamamkou. Paráda. Znáte se přes emimino nebo tak fyzicky jako Kavi a Hape? ![]()
My Pražandy bychom taky mohly někam na drby, co?
Ivo manžovi držíme palce!!!!
Jo Kavi, coto máš za www? Boty? Já myslela, že máte nové stránky se Šimonkem a ony to botičky. Na ty já jsem docela ulítlá!!!
Jarčo, to je fakt divná rodina, snad to ten chlapeček bude snášet dobře a nezanechá to na něm psychické následky (což bude asi těžký, když není výchova jen odstrkování
)
Tak nám přibyl ´další ženich!!!!! Jsme tchýně zvědavé, ukáž nám Matyáška Ellay ![]()
Gabko to dělám tak trošku reklamu manžílkovi,jsou to naše obchůdky s botama. HaPe u nás pracovala a tak jsme se vlastně poznaly ![]()
Elllay vítáme Tě s Matyáškem mezi námi
![]()
Díky holky, že na nás myslíte, snad to dopadne dobře ![]()
Já jsem opět u Rodinných pout.
Zatím se s vámi loučím, možná se tu ještě ukáži. Kdyby ne, tak všem přeji dobrou noc a pěkné sny.
O Kamamce mi řekla holčina na rodině, že jsme ze stejného městečka, tak jsem koukla emimino a s Kamamkou se spojila, byli jsme spolu na vítání, ale ještě jsme se spolu fyzicky moc nebavily ![]()
No a když už jsem tu, tak jsem se hned přihlásila k vám do listopadovek, protože na rodině do takové diskuze nechodím, tož tak.........:-)
Tak já půjdu na kutě, Maty je totiž ranní ptáče, vstává tak v pět a pak už nespí:-)
Kavi tak to je paráda!!! Tak jsi Petře řekla, že budeš mít mimi a ona nechtěla být pozadu
A vyšlo vám to holky přesně o měsíc, tomu se říká štěstí a náhoda.
Ellay taky dobrý, budete spolu chodit na prochajdy. Jestli chceš tak dej nějaké fotky do veřejného fotoalba - Listopad 2005, jak jsem říkala, jsme holky zvědavé.
Ivo tak ty sleduješ Pouta a kdo z nás kouká na VV? Já jen občas asi 1× za týden to nějak stihnu.
Zítra jdu zase do kanclu, tak nevím kdy se ukážu. Přeju všem, maminkám i mimískům a dětičkám ničím nerušenou dobrou noc ![]()
http://animace.org/…/G100048.gif
Jo, to je fakt, vyrazit bychom spolu mohli, vždyť bydlíme od sebe pár metrů, co ty ne to Ely?
Kamamko, moc ráda s tebou půjdu na prochajdu:-)) Zítra se domluvíme jo?:-)) Fotky sem hodím zítra, přetahnu je z rodiny:-)).
Vždycky si říkám, že půjdu brzo spát ať se vyspím a pak stejně lapím u toho pc, jsem hrozná
, tak dobrou
Gabko, to je dobrý nápad, že bysme se co jsme z Prahy mohly někdy sejít.
Ahoj holky a mimča ![]()
Tak je dnes zase hnusně ![]()
Za chvilku musím za účetní podepsat nějaký papíry,vůbec se netěším,je to hrozná ženská, Peťa ví o čem mluvím ![]()
V jednu přijdou zase vozit tchánovci,tak se těším až se vyspím ![]()
Gabko já koukám na VV,Ordinaci a Pouta si nahrávám,do toho ještě Místo v životě-to se mi líbí moc.
Jsem hrozná,ale já si všechno tak nějak udělám přes den a malej většinou v 19 hodin jde spát,tak pak se u:,–(ím před tv,nanosím jídlo
,časopisy,noviny a relaxuju ![]()
http://www.gify.nou.cz/…ory/odv2.gif /> Jdu si dát kafe
![]()
Hezké ráno maminy a mimča
tak brouček včera spal od 5 do 1 a pak až do 6. Dneska je tam fakt hnusně, to zas budem trčet doma asi.
Kači - hodně zdaru s paní účetní ![]()
Dneska jsem nebyla schopna vstávat, já bych spala,jééé ![]()
Jdu si dát kafe, třeba se proberu ![]()
Tak zatím čauky
Ahojte maminky,,,,,to počasí si z nás snad střílí, nebo co
snad uděláme nějakou stávu ![]()
Jo Ely, domluvíme se, můžem snad i dnes jít ven, ale uvidíme podle počasí, ju????Máte už fota z vítání????