Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
20.6.06 18:37

Nico : Asi se tam zajedem podívat, jen si říkám , že když se nám mimča narodí v zimě tak přeci jen musíš počítat s tím , že mimčo je víc nabalé plus nějaký ten zimní fusak a ta korbička se mi zdá takle podle těch fotek malá no uvidíme , ono se to nějak vyvrbí :lol: Mám pocit, že je to složitější než když jsem si vybírala auto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.6.06 18:44

Verun , souhlasim :-) vyber kocarku je vec velmi komplikovana. Korbicka je mensi a taky nizsi, ale neni mensi nez treba Quinny a jine znacky. Zkus si tady na emimi najit diskuzi o kocarkach Mutsy. Pisou tam maminky o svych zkusenostech a nektere z nich meli zimni miminka a pry v pohode. Spis jsem vydedukovala, ze je horsi, kdyz ma mimi v zime treba 7 mesicu, ale my budeme mit jeste malinky miminecka. Ja se toho vubec nebojim :-)

Nejen pro Ivett …v galerce mate par fotek z nasi dovolene :wink: Nejake trochu jine dam jeste do galerky Skoro-snazilky 2005 kam taky tak trochu patrim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
20.6.06 19:01

Holky,
vy jste pisatelky. V tomto vedru se mi nechce nic, ani psat, ani uklizet. Jsme porad ve vode.
Tynko, neznas nahodou Petru Drabkovou. Je to moje byvala kolegyne a vim, ze bydli v Rakovniku. Teda bydlela. Dlouho jsem o ni neslysela.
Ja bych chtela taky novy kocarek, ale manzilek odmita, ze pry mame dobrej kocarek. Mooc se mi libi Mutsy a kdybych si mela znovu vybirat, jdu do nej. Uz jsem psala my mame I'coo. Je jen o 2 kila tezsi nez Mutsy a taky se s nim super jezdi, ale dnes bych dala prednost Mutsy. A to mam I'coo vyzkouseny v krkonosich, na sumave, obstal pri brusleni. Proste je to velky a pevny kocar, ktery mi vyhovuje. Kupovali jsme jej na Zizkove v Detskem raji. Ten obchod muzu vsem vrele doporucit, je tam veliky vyber kocarku a vseho pro mimi. Az oci prechazeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.6.06 19:01

Ahoj holky, ja jsem dneska nesmirne unavena, uz se nemohu dockat do postele, aspon, ze vedro nemame takove jako v CR, je prijemne, jen nam tu v okoli hnojili nejspis o vikendu pole a to je teda smradu!!!

Marcel, moc gratuluji k princeznicce, ja budu vedet uz za 2 dny, konecne se poradne podivam na to male strasidylko (v AJ boo), co mi tam porad tak krasne kope.

Tynko, jasne, ze mezi nas muzes, vitej :D

Krtonozko, netruchli nad mnozstvim UTZ, ja mela jeden pomateny na pohotovosti, tudiz mimoradny, jinak za cele tehu mam narok jen na jeden a to je ten velky, na ktery se chystam KONECNE za dva dny… Mnozstvi UTZ nam hezci deti nezaruci, uklidnuje me to, ze se prcek krasne hybe, ja se citim dobre jak po fyzicke, tak psychicke strance… MUSI to byt preci vse v poradku :wink:

Koukam, ze kocarky jsou stale in, me se hrozne libil tento http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?… , uz ho mam objednany, ma vse, co jsem od kocarku ocekavala, krome moznosti pripevneni autosedajdy na „podvozek“, ale to neva, da se to resit i jinak. Cena je vice nez vytecna, temer veskere povlaky jsou sundavaci a praci, napln fusaku je hypoalergenni, kocarek ma jen 14 kg a vsechno potrebne prislusenstvi (vc. plastenky) je uz v cene. Ma vyborne madlo, ktere je samozrejme prehazovaci, jeste je navic ale upravitelne pro ruzne vysoke lidi, take kocarek vydrzi dlouho, protoze je od novorozenete az do 36 mesicu, pro horke dny ma moznost vyborneho odvetravani, na zimu je zase dobre utesnen, ma odpurzena kolecka, zkratka si ho nemohu vynachvalit :D . Uz se tesim, az dorazi, teda az se k nam nekdo vypravi a kocarek nam priveze! Mejte se hezky, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.6.06 19:16

Tak kdyz uz jsem u tech fotek, mate tam i tri fotky nasich kocicich miminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.6.06 19:21

Nico, fotky z dovci jsou nadherne, hned bych taky jela. A kocicky jsou k sezrani (samozrejme, ze laskou, ne hlady :D ).

Zapomnela jsem Vam napsat velenovinku!!! Vcera jsem reagovala on-line na nejake nabidky prace na zakladne, ale jen takove nic-moc-jake, pokladni a tak a dneska mi volal manager, ze mam zitra prijit na pohovor :D . Takze vsechny normalni tehule se s praci pomalu louci a ja na „stara“ kolena budu honit karieru, hihi… No uvidime zitra, snad to nejak dopadne. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.6.06 19:57

NICO,čekám své první jedno miminko,obrázek se mi moc líbí a to že může naznačovat dvojčátka jsem si uvědomila pozdě.Venku je vážně hrozně,celej den jsem jak mrtvá a vůbec nic mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.6.06 20:03

NICO,omlouvám se,ale teď jsem si všimla že máte koťátka,mi máme doma taky 6 miminek 11dnů starých.Včera začali koukat jsou fakt srandovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.6.06 20:08

Tynko , pockej az zacnou behat :-) to je potom teprve sranda :-)
My mame chovatelskou stanici a ted se nam sesly 3 vrhy v odstupu asi po mesici, to je hukot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.6.06 20:31

NICO,já jsem si naposledy odchovala 10štěňatek Amerického buldoka (hroznej záhul) a teď tydle mimíska.Kočička má za sebou císaře a 3koťátka jsem musela odchovávat na mléku,neměli sací reflex(každé dvě hodiny jsem stávala).Co máte za kočičky Perský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.6.06 21:07

Tynko , mame britky a jednu ragdoll kocicku, ale te se uz do kotatek nejak nechce :-)
Koukni na nase stranky www.nimblecat.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.6.06 21:32

NICO,koukala jsem, jsou vážně krásný,já mám perskou kočku.Moje máma měla dvě modré kočky a pak když se rozváděla musela je dát pryč,stále jí to mrzí. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.6.06 21:41

Ahoj maminy,

kontrolu máme v pořádku za sebou… Qeebo se hýbe, jen je prý z toho vedra asi trochu lenivé, protože to prý na miminka taky působí…i když mě až takový vedro není. Pořád se pohybuju „pod klimatizací“…jak v práci, tak v autě a doma máme taky příjemně.

NICO a LINDUSKO - co se týče kvasinek, pravděpodobně jsou to opravdu ony…prý máme v těhotenství sliznice připravené tak dobře, že co se může uchytit, uchytí se…takže jakmile se někde s kvasinkama potkáme, máme je natošup… :roll:
Dostala jsem nějaké vkládací čípky na noc a popravdě řečeno už mě ani nezajímá, jestli jsou přírodní nebo chemické (to asi spíš), hlavně když pomůžou!!! :-( Začíná to být fakt nepříjemný.
Omlouvám se za popis svých potíží, ale myslim, že i to sem patří… :oops:

Konzultovala jsem s doktorkou ten NICOU doporučený FERMALAC vaginal a není to nic špatného (to taky od NICO ani být nemůže), ale neléčí to…jen to obnovuje přirozené prostředí nasazením lactobacilů…to jsem četla ostatně i v příbalovém letáku…dokonce to (hlavně asi teď v těhotenství) nemá ani preventivní účinky…ale myslím, už pro pocit a pokud ti to funguje, proč to nedělat…rozhodně neškodí.

Co se týče mýdel a různých gelů na intimní hygienu, prý jsou rozhodně lepší než normální mýdla (tím se už mýt bojím pěkně dlouho), ale zase - nemají valný význam…spíš pro vlastní pocit…jinak prý stačí obyč. voda… :?

Tak…a nakonec (taková je moje nová doktorka dobře vybraná a úžasná) mi ukázala Qeebo na malém UTZ, kam jsem chodila prvních pár měsíců…viděla jsem tepat pupečník, srdíčko a dokonce mi zamávalo ručičkou. Jakmile jsem si lehla na to lůžko k UTZ, Qeebo se hned začalo mrskat asi aby ukázalo, že to není potřeba…ale stejně jsme na něj pro jistotu mrkly, abych prý nepanikařila.

Jinak těhu-nález naprosto normální a v pořádku, tlak v pohodě, moč taky a nabrali mi pro jistotu krevní obraz, aby mi prý neubývaly krvinky. A doktorka šla dokonce pak se mnou na recepci, aby řekla recepční, aby mě objednala co nejdřív - nejdřív ale za 3 týdny - znovu na kontrolu, že ví, že tam má málo termínů, protože má nějaký seminář a dovolenou, ale že jsem těhotná a potřebuju to… :-)

Tomu říkám péče… bylo to příjemný, připadala jsem si trochu jako princezna. :lol:

Další kontrola pro LINDUŠKU: 17.7.2006 a pak se objednám na další UTZ ve 30. týdnu…to jdu mimochodem 26.8.2006 taky do Genettu na 4D, kam jsem se objednala sama, z čisté zvědavosti a tak trochu nedočkavosti a taky pro jistotu, že se Qeebo opravdu vyvíjí tak dobře, jak všichni tvrdí.

Díky zase za trpělivost s mým „nadměrečným“ příspěvkem já se vždycky nějak rozepíšu 8O

MARCELKO - moc moc gratuluju k holčičce!!! Je jasný, že když se to povede a máš doma obě pohlaví, je to ta nejlepší kombinace!!! Takže pozdravuj Sofinku a jen ať hezky roste a nezlobí maminku nějakými výkyvy! ;-)

Hezký večer všem a pupíčkům obzvlášť! ;-)

Jdu mrknout na fotky od NICO. ;-)

Pa Bee+Qeebo (rošťák lenoch po tatínkovi :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.6.06 21:53

Bee , prima zpravy! A to vedro asi fakt pusobi, mam pocit, ze se mimi hybe mnohem min…ani u more nebylo tak desne :?
Dneska jsem byla dvakrat ve sprse a i tak jsem totalne vyrizena. Doma je to jako po vybuchu, ale ja nejsem schopna s tim neco udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.6.06 22:00

LINDUS - malinka oprava v seznamku - jsem rocnik 1976, doplnuji dalsi poradnu 3.7., velky UZ ve 20. tt 7.7.
Nestovice jsem nastesti mela, jen nam to vychazi hrozne blbe - pokud to Ondra vcera chytil, tak je s nejvetsi pravdepodobnosti bude mit na dovolene - inkubacni doba 2-3 tydny. Na leto jsem to fakt nechtela, ale co uz, aspon bychom nemuseli potom resit problem s malym mimcem, kdyby si to dotahl treba na podzim ze skolky.

MARCELO F - moc gratuluju k holcicce! Naprosto ti rozumim, taky po ni touzim…prece jen jeden rarach doma staci :-))). Mne manzel nastesti novy kocarek schvalil (skoro tri roky intenzivni prace :-))) a budem mit Jane Slalom.

Holky, nebojte se tech malych korbicek, v zime budou mimca malinkata, na jare uz nebudou tak navlecena a pak uz muzou v klidu do sportaku. Ja jsem mela Ondru prave naopak - v zime mel pul roku a to bylo podstatne horsi. Ale taky jsem mela klasickou hlubokou Inglesinu, takze ta velikost byla o necem jinym…

UZ - mne dela dr. UZ taky prakticky pokazde, ale je to spis z toho duvodu, ze jsem mela ze zacatku placentu pres hrdlo a trosku spinila, tak abychom vedeli, jak to je ted. Minule jeste cipkem zasahovala, myslim, ze ted uz se snad vytahla uplne nahoru. Prece jen brisko roste :-))) No a z toho vseho plyne zakaz sexu, takze muj manzel se pristi poradny taky nemuze dockat :-) :oops:

Tak se tu mejte, ja se jdu odmocit, jsem za cely den ulepena jak od medu.
Dobrou noc!

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí