Poradna duly
Jana Čurdová
MilkaK - ta lizatka se jmenuji GraviPop a mam je taky
vyrabi to VitaHarmony, ale nejsou v kazde lekarne.
Zrovna vcera jsem taky myslela na to jak se rozrustame. Pockej jak to bude vypdat v tom listopadu az se zacne rodit ![]()
Nico - toho rozeni v listopadu se taky zacinam bat… je nas uz nejak hodne za tak kratkou dobu a to je jeste spousty a spousty mamin, který sem nezajdou…
Navíc - chci rodit v malý porodnici mimo Prahu, tak jsem zvědavá, kolik nás bude ![]()
Bee - ty lízatka mi fakt pomáhají, u nás je mají a stojí 5 Kč jedno… věděla jsem, že je lízala kámoška co má TP v srpnu, říkala, že když jede autem a před ní jede nějaký smraďoch, hned vyndá lízátko a cumlá a cumlá… tak se zkus na ně zeptat.
No jinak to bude v listopadu asi fakt zajímavý. No kamarádka chce rodit v Podolí a říkala, že tam volala, a řekli jí, že by se už měla přijet zapsat, že to mají brzy plný (rodí teda v srpnu)… no snad to nebude takhle v každé porodnici… ![]()
jo jinak si asi budu muset pospíšit s oznámením zaměstnavateli, protože mi chtějí v dubnu poslat na školení… na 2 týdny a ještě se nakonci dělají zkoušky
né, že bych si nevěřila, ale jsem děsný nervák, a asi bych se předtím děsně nervovala jestli to udělám, tak nevím… no uvidím jak se budu cítit. Na druhou stranu bych to měla už za sebou, ale to cestování… no nevím nevím… Naštěstí mě nemůžou nutit, je to pouze na mém rozhodnutí, když jsem teď těhu… ![]()
Domi, to je náhodička! Tvá teta měla dobrý vkus na výběr jmen ![]()
Holky s tím lízátkem jste mi udělaly radost, úplně v něm vidím vysvobození z nočního ble ble stavu. Hnedka po práci běžím do lékárny. Kolik si mám nachystat penízků? Jo a je vůbec dobré? Totiž většinou co je zdravé nechutná nijak dobře!
Milko včera bylo fakt nějak divně, já došla z práce, bácla sebou do postele a spala do večera, něco pojedla a spala zas. Snad už dnes něco udělám, doma se mi kupí prádlo na žehlení a koš na praní už přetéká ![]()
milko, to urcite nebude, podoli je timhle vyhlaseny. zdaj se mi pekne nafoukany, ze u nich chce tolik mamin rodit a jsou uz asi trochu rozmazleny…
delaji se zajimavejsi nez jsou.
urcite to v pohode vsechny zvladnem…odrodit nas musej. jen se bojim, abych nakonec nemusela rodit uplne jinde nez chci. ![]()
Kačulko,
hlásím své údaje. Snad jse mi podařilo zaregistrovat správně. Jsem ročník 1977 a poslední začátek menstruace 3.2.2006, takže TP asi 10.11.2006.
Makoš
no jasne, ze to frci!
jsme totiz nejaktivnejsi diskuze na miminu!
urcite! ![]()
ještě k těm lízátkům… myslím, že stojí 5 Kč, alespoň tady u nás a mají takovou mentolovou chuť, nic moc, ale zase to není nic strašnýho… ![]()
Ja mam prave taky v planu Podoli. Rodily tam vsechny moje zname a spokojenost. Navic bych chtela mit pokoj pro sebe a mit u sebe celou dobu muzicka…
Bee - a jakou mas vyhlidnutou porodnici? Ja bydlim kousek za Prahou, takze me to zajima.
Jinak ja si koupila lizatek ceklou krabicku - je jich tam 12 (ruzne prichute) a stala 53,–
stramplicko - co se tyce tech domacich praci jsem na tom velmi obdobne a kaslu na to
je mi navic blbe (asi viroza), tak jsem vcera nebyla schopna ani umyt nadobi
ale to dneska doufam zvladnu. furt bych jen spala a obcas pri pocitu hladu teda i neco snim… ale jinak nejsem schopna vubec niceho…jeste tak koukat na ty blbosti v tv. ![]()
Tak ta mentolova mi taky nechutnaji, ale v te cele krabicce jsou - mentol, visen, pomeranc, jablko, citron a malina. Kdyz tak si je holky objednejte!
nico - vzhledem k tomu, ze mam pohodovou tchyni a tedy super zazemi ve frydlante a chci prirozeny porod, tak chci rodit ve vrchlabi…coz je od frydlantu akorat na dojeti.
doufam, ze to vyjde. slysela jsem taky jen a jen samou chvalu.
fakticky? no tak to jo, já myslela, že mají všechny takovouhle chuť no já mám teď od tý kámošky modrý… tak možná podle barvy by se taky daly vybírat… ![]()