Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
30.8.06 17:33

Tak jedem zpívat, ikdyž ty moje účasti na zkouškách už bude víceméně - no účasti, no :lol:. Zjistila jsem totiž, že už to dáááávno neudýchám. Zase by ta dechová cvičení mohla být ale dobrou přípravou k porodu :lol:.
A to po mně ještě chtějí, abych jela začátkem října s nimi na nějaký festival do Vlachova Březí doprovázet k jedné skladbě na příčnou flétnu. Leda by mi dali měch a přistavili sanitku, kdybych se rozhodla v půli koncertu rodit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
30.8.06 18:08

Holky,

Danielek nebyl zadny obrik. Porodni vahu mel 3350 g, 50 cm. A to ja pribrala nejakych 25 kilo.
Ted se snazim aspon trosku hlidat, mam nahore 14 kilo. U me je to uspech a mimi je takovy obrik. 8O :roll: A to ma byt taky holcicka.
Jinak cukr mam v pohode. Teda aspon podle testu dobry.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.8.06 19:20

Ahojky,

dneska to teda pořádně stálo za to - příšerně mě molí kyčel :! Nejen, když stojím, ale i když ležím nebo sedím… :roll: Vážně zvažuju, že půjdu na mateřskou už příští pátek - tj. 8 týdnů před termínem… Ptala jsem se, jestli můžu jít někdy mezi tím 8. a 6. týdnem, ale v poradně mi řekli, že ne, že buď 8.září nebo až 22.září. Nic mezi tím… :?

D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.8.06 19:57

Domi - můžeš jít taky marodit - ten kyčel mi připadá dost vážnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.8.06 19:58

BEE s mailíkem si nedělej hlavu..... vlastně, jestli jsem Ti psala… tak už je to tak dáááávno, že jsem už i zapomněla, že mi máš odepsat :lol: :lol: :lol: S Piciríkem všechno v pohodě, jen teď nějak naráz vyrostl a už se ani neohnu. A to jsem si před 14 dny přinesla dvě úžasný látky, že ušiju povlečení do postýlky, a teď se k tomu ani neohnu abych si to střihla :cry: :cry: :cry:

Lorin Mě tedy taky nic nenatýká. Jen mi ráno dělá problémy se trošku rozchodit. Bolí mě bříška na nohách, než se trošku projdu, a nevím proč :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.8.06 20:08

Nazdárek,

tak jsem byla dnes v poradně a vše je ok, ale jelikož jsem byla včera na velkm utz takže to není nic nového :P

Kacule: další kontrola je 18.9.

Domi: já teda nevím , ale nějak se mi nezdá, že bys měla nastoupit na MD buď 6.týden nebo až 8.týden a nic mezi tím. Mě dneska v poradně dr. řekla ať si to rozmyslím kolikátého chci nastoupit

meowth: Žravé řezy jsem si našla na netu asi před 14dny a jsou fakt super, ty už si je dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.8.06 20:41

Verun, já se na to cíleně ptala - jestli si to můžu rozmyslet, kdy mezi těmi daty a bylo mi řečeno „buď anebo“… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
30.8.06 20:50

Ahoj holky!

Koukam, ze vas zajima, co si myslim…zatim jsem o tom jen parkrat premyslela - spis ve smyslu, ze bychom mozna krev i uschovali pro nasi potrebu. Vsechno, co jsem o tom zatim cetla, bylo pozitivni.
Ovsem vami zminovany dokument jsem nevidela a i ostatni info o „nakazene“ krvi a pod., jsou pro me novinky…takze musim zapatrat a dotvorit si obrazek. Tudiz vydrzte, az si to nejak sesumiruju, tak vam napisu, co si myslim. Doted to bylo spise ano stran schovani pro vlastni potrebu, rozhodne ano pro darovani do databaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
30.8.06 21:00

Nastup na MD - oni fakt nedavaji vybrat :-), bud presne 6 nebo presne 8 tydnu pred terminem. Aspon tady v Brne. Krom toho teda berou tydny ne podle Kaculy ale podle Krtonozky - tj. ja jsem dneska 27+3 = ve 28. tydnu.
Pokud jdete na MD z neschopenky, tak vetsinou posilaji uz tech 8. tydnu pred terminem, pokud z prace, tak 6…ale jak rikam, to je zdejsi praxe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
30.8.06 21:15

SEZNAMEK: BEE matka pluku (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK ???
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 31.8. IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK ???
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 14.9.
MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/David TP 1.11. ?? DK 3.10.
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta/? TP 3.11. kluk DK 11.9.
LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 8.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip/? TP 3.11. kluk DK 11.9.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 31.8. MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 12.9.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. kluk DK 6.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK 5.9./7.9.
VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. kluk DK 18.9.
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 7.9.
JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ???
JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/Karolína TP 9.11. kluk DK 5.9.
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK 12.9.
SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. kluk DK 6.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 8.9.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 5.9.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda/? TP 16.11. ?? DK 31.8. NICO (79,panna) Praha (Podolí) Dan/Laura TP 17.11. kluk DK 11.9.
MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. kluk DK 13.9.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK 11.9.
SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK 4.9./.5.9.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. kluk DK 13.9.
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 6.9.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 12.9.
LORIN (76,beran) Plzeň Jiří TP 28.11. kluk DK ???
LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. kluk DK 26.9.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK 7.9.

Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství

Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Tynka85, Ivana, Mili

HOSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.8.06 21:28

KOntroly u dr.: zítra odběr krve na cukr, výsledky v pátek, další kontrola 13.9., v případě pozitivního testu mě čeká ten s glukosou na těhotenskou cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.8.06 21:32

Tak jsme doma, jsem z toho zpívání celá rozlámaná. Před prázdninami jsme měli taková pohodlná křešílka a teď nám tam dali židle. Takové hezké, polstrované, ale zkouška trvá 3 hodiny a já už nevěděla, jak si mám sednout. Navíc Ondej se probral hned při rozezpívání a pak už pokoj nedal, tak mě teď trochu bolí břicho. „Šlehla“ jsem si magnesko, tak snad se to uklidní.

Dobrou noc a hezké sny :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.8.06 21:54

Krti tak si ty chute pořádně užij,když jsi měla takový půst :D Třeba i něco přibereš a nebudem ti muset tak závidět :lol:

Meoweth to musí být mňamka určitě vyzkouším, má takové buchty ráda, úplný zákusek :wink:

Dneska mě příšerně bolí záda a celkově jsem jakási rozlámaná asi to mám z té zahrádky, no nic už tam nepůjdu- mám hotovo :lol: Ale úleva byla akorát ve sprše a tam nemůžu být pořád :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
30.8.06 22:29

KRTI cožeeee??? Tak tobě padaj prstýnky, jo?! Tobě teda nestačí, žes přibrala zatím jen 3 kg (!!!) a že máš byt 4+1?! Ty musíš provokovat ještě s prstýnkama?! Se mi zdá, že se brzo zajedu osobně podívat do Pelhřimova a vysvětlit ti názorně ukázat, jak to funguje jinde!!! :lol: HOLKY, KDO POJEDE SE MNOU??? Moc ti přeju, že se ti vrátila chuť k jídlu! Vždyť už taky bylo na čase…z těch tvejch 3 kg jsme začínaly být všechny pořádně nervózní!!! Tak koukej do konce těhu přibrat aspoň dalších 5…a to bych být tebou brala jako POVINÉ minimum!!! - Už jen ze solidarity!!! :lol:

SMARRR nevim, jestli sis všimla, že svou poznámkou o „obryni Stáně“ jsi mohla dost urazit Marcelku?! 8O Koukej se omluvit ostudo! A Qeebo? Odmítám vaše typy jakkoli komentovat…Nechte se s Kačulou překvapit, jo?! Budiž vám útěchou, že se to dozvíte v pravý čas! ;-)

Zítra mě čeká poránu zase MOTOL…soucítím s DANDOU…slyšela jsem i o případu, že měla mamina cukr v moči, ale v krvi ani po zátěžáku ne a jednalo se o zvláštní celkem nezávažnou poruchu ledvin související s těhu…tak nepropadej beznaději…v pátek se dozvíš, co a jak…já sem určitě napíšu své zítřejší čerstvě nabyté zkušenosti. DOUFÁM, že paní doktorka se uráčí přijít a že tam nestrávím celé dopoledne, protože krom toho se musim v práci připravit na stěhování a v 5 mám ještě EKG v Hloubětíně…to bude den!

Ad OTOKY…přijde mi, že u mě je to jednak sezením u počítače v práci, kdy nemůžu být ve vodorovné poloze a taky stresem se to zhoršuje…jo a potěším IVETT - aniž by se mi to zdálo pravděpodobné, ráno jsem zkusila se dostat do takových vyšších polobotek - něco mezi normálníma zavazovacíma polobotkama a polobotkama kotníčkovejma…přes nárt to dost tlačilo…tak jsem je zase sundala a vzala si jiný s takovou gumičkou a dírama po kraji…sice taky nejsou úplně pohodlný, ale jde to. :o Uvažuju o koupi nějakých hodně povolovacích tenisek…ale zase bych ráda, aby vypadaly aspoň trochu jako normální boty a daly se nosit celej podzim… :o No a zimní boty si vzhledem k současným rozměrům budu muset asi koupit až s Qeebem v kočárku někdy v prosinci… :-( Ještě že mám i „chodící“ boty…musím ale zkusit, jestli jsou v pohodě, ale myslím, že by se mohly dát povolit tak, aby mi byly…sranda je, že ty nohy nevypadaj nateklý, ale přitom evidentně jsou… :-(

Co se psa týče, ta situace nás s Davidem hezky spojuje…celkem se v tom shodnem a odmítáme přijmout jakoukoli vinu za cokoli s tím spojený…jsem moc zvědavá, co našim v pátek řekne ten psí psycholog…ale jak jedna moje kamarádka dneska celkem výstižně řekla, psychologa by vlastně potřebovali i oni…aniž bysme se jich tím chtěli dotknout. :-(

Doufám, že se dneska vyspim líp než včera…pomalu asi zalehnu, ať jsem na ty sestry v Motole čerstvá. ;-)

pa pa a taky vám všem přeju krásný sny a noc bez kopanečků…z bříšek jen samý hlazení a hodný miminka! ;-)

bee+qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.8.06 07:42

Dobré ránko,

tak dneska jsem vzhůru od šesti, jestli to takhle půjde dál tak zachvíli už asi nepůjdu spát vůbec :?

Domi: tak to se omlouvám, asi jsem to v poradně pochopila špatně já :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital