Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
probirate rodicak. Jsem OSVC a uz vubec si nepamatuju jak to bylo, kdyz se Danula narodil. Necham to az po porodu, ted se mi na urady nechce. Staci, kdyz litam po FU a socialce. Tam bych chtela pracovat, je to sila ty zensky tam a jejich pracovni moralka, teda aspon u nas v KM.
Manzilek je nemocny a ma anginu. Doufam, ze to od nej Danula nechytne a ja taky.
Nico, me taky dnes prisel balicek s mimibazaru. Taky posledni, ale ja jsem z toho docela nadsena, hodim fotecku do galerky. A polomaceny mnaaam, ty taky muzu.
Za posledni 2 dny jsem snedla asi 2 kila svestek a jablek. Ovoce mi chutna vic nez zelenina. Dnes jsme meli houbovou omacku, protoze moje mamca je fakt silena do sbirani hub. Byla uz snad po 5× a rikala, ze jeste zajde. Nevim, co ji na tom tak bavi. ![]()
Pocasi vubec nekomentuju, protoze nemam silu.
Jak jste na tom s ohybanim? Dnes jsem prisla na to, ze mi ohybani za cim koli dela velke problemy. Prijde mi, ze mi to bricho roste cim dal vic. A jestli mimi bude vetsi, vubec nevadi. Divala jsem se na dupacky, ktere mam po Danulovi a nejmensi velikost je 56, takze bude mit v cem chodit. A ja radeji kupuju vetsi nez mensi, hlavne u deti.
Taky jsem zjistila, ze me vubec nebavi chozeni po obchodech, protoze nechci zbytecne utracet (v mem stavu to nema cenu). Pockam si na vyprodeje na jare, treba uz budu taky na puvodni vaze.
Ha ha, jsem to ja ale optimista.
Marcela
S tím ohýbáním jsme na tom asi stejně. Taky mi to nějak nende ![]()
Ohybani???? Ja uz nekolik tydnu delam vyhradne drepy…s patricnym hekanim samozrejme ![]()
Nekdy si rikam, ze bych potrebovala takovou tu prodlouzenou ruku jakou maji sberaci odpadku…
Bee : gratuluju k cukru (teda k tomu, že nejni), hned bych to na tvém místě jednou studentskou oslavila
.
Jinak na cimrmanoseanci říkám jednoznačně - ANO ![]()
Tak jsem pověsila to „velké“ prádlo - já snad budu hodiny stát u sušáku a usmívat se na něj, je to tak roztomilý, jak tam visí všechny ty dupačky, mikinky, tepláčky atd. atd.
.
S ohýbáním to mám taky těžký. Buď musím hodit nohu na schod anebo když není schod, beru to „na potápěče“ - pořádně se nadechnout a ponořit k botám
.
Já chci Tatranku, uáááááááá
. Musím říct Pajovi, ať mi jich zítra koupí na víkend aspoň 5 nebo se zblázním
. Před těhotenstvím jsem taky strašně milovala Studentskou pečeť a teď jí nemůžu ani cejtit, přijde mi to tak nechutně sladký, že se mi zvedá žaludek jen při pomyšlení na ten kus čokolády ![]()
S řizením jsem na tom dobře, teda co se auta týče. Motorka mi už skoro měsíc stojí v garáži a určitě je jí po mně smutno jako mně po ní. Ale co se dá dělat. Už aby napadl sníh, aspoň mě to přestane lákat
.
Nebo aspoň Lipánka…já chcííííííííííí
.
nazdárek těhulinky,
Nico, Marcel: Tak se k vám přidávám, i mě dnes přišel balíček MMB, dokonce dva ![]()
Nico: Dneska jsem jela do práce dát lístek na peníze a zrovna jsem si říkala, že to řízení už na moc dlouho nebude, pupíček mám už kousíček od volantu
A co se týče ohýbání tak to začíná být taky bída ![]()
Krti,
nelakej me na tatranku. Ja bych si dala taky. Nastesti doma nemam uz nic sladkyho, protoze jinak bych asi snedla cokoli.
Mam desnou chut na krupici, ale nemam doma ani mliko. Jsem to ja ale spatna hospodynka. ![]()
Jinak rizeni auta mi nedela zatim zadny problemy. Autem jezdim denne a nedovedu si predstavit, ze bych mela nejake problemy a nemohla jezdit.
Danulu jsem dnes zavedla na noc k babicce. Je tady najednou takovy desny ticho a klid. Nejak se tesim na ten „hukot“, co tady nastane az tady budou dve deticky. ![]()
Marcelko , tak zasobu krupice i mlika mam vzdycky
U nas padne cely karton mlika za tyden…
Jinak jsem objevila novou mnamku. Instantni kasi Hami Straciatella…ja na tech kasickach trochu ujizdim, naucila me to jist kolegyne v praci jako rychlou svacinu, ktera v lekarne byla vzdycky. Dalsi favorit je jablecno vanilkova od Hippu.
Aspon budu mit prehled, az budeme prikrmovat ![]()
Holcicky, potrebuju pomoct od nektere z Vas. Chci se na mimibazaru zucastnit aukce, ale nemuzu, protoze nemam registraci delsi nez 14 dni ![]()
Pokud byste byla nektera ochotna prihazovat za me, napiste mi pls SZ…Diiiiky…
Hehe, to mi nenakupovani vydrzelo fakt dlouho… ![]()
HOLKY, vy jste děsný… studentská, tatranky, LIPÁNKY a krupice to je děs!!! Mám chuť už asi týden na krupici s kakaem a máslem, co naposled slízala NICO ta kočička, na tatranky jsem už 2× v Albertu smutně pokukovala a dělala, že jejich srdceryvné volání neslyším, studentskou přestali už dávno vyrábět, ale LIPÁÁÁÁÁNKY…naše Qeebo je na lipáncích rostlé…:-) Podařilo se mi párkrát teda natrefit v těch vedrech v červenci na nějakou asi blbě skladovanou zásilku a koupit asi 4 zkažené (plesnivé)…naštěstí byly tolik plesnivé, že fakt nehrozilo, že bych si toho nevšimla…a tak jsem raději přesedlala na PRIBINÁČKY…ty mají lepší víčka a nekazí se tolik.
Chuťově jsou snad ještě lepší! ![]()
KRTI já ne že cukr nemám…já jen nemám klasickou těhucukrovku…ale zvýšená hladina cukru tam je…ale prý natolik nízká, že kdybych byla těhotná o půlroku dřív, kdy platily ještě starý tabulky, nikam by mě nikdo nehonil… ![]()
Musim vám napsat o EKG byl tam báááááááááááááááječnej pan PROFESOR DOKTOR CSc. - teda on asi nebyl CSc., ale profesor doktor byl…takovej ten vědátor zabranej do svý práce a výzkumu a neschopnej běžnýho života…na stolku rozežraná bábovka ještě v igelitovym přebalu z krámu, rychlovarná konev mezi hromadama papírů, řeč značně nesouvislá, pan profesor duchem neustále mimo a brumlajíc si pod vousy latinská označení jednotlivých hodnot z výsledků atd. atd. nevim, jestli jste to zažily třeba některá ve škole, ale my měli jednou podobného člověka na ekonomiku…rozvrkočený stařík směšného vzhledu, kterému jste sice věřili, že ve svém oboru je odborník, nicméně jste nechápaly, jak si ráno zvládnul oblíknout košili…
Byla to celkem sranda…ťukal do počítače tu zprávu a já si ho dovolila vyrušit…on mě napomenul tak, že jsem se po zbytek návštěvy smála a málem jsem se zadusila…připadala jsem si jak v první třídě…
Něco jako nevyrušujte, já to musím inteligentně dopsat…(technikou „píše jako když hrom bije“ - sem tam uhodí) psal 3 řádky asi 10 minut…nutno ale dodat, že pak se k mé otázce vrátil a během půlvteřiny na ni odpověděl…
prostě zážitek!
EKG v pořádku, zopakoval mi, že cukru si prakticky až zas tak všímat nemusim, ale vzhledem k tomu, že má táta cukrovku, tak ať se to sleduje čím dřív, tím líp, kouknul na žíly, pronesl něco pod vousy, nahlas řekl, že „OUKEJ“
a já se odporoučela…
fakt dobrej magor… ![]()
Jinak IVETT dnes jsem využila toho, že nohy ráno byly v pohodě a obula jsem POLOBOTKY!!! A kupodivu za celej den ani nenatekly, takže dobrý!
Ale s kozačkama chápu, že máš strach…já mám takový už 2 sezóny starý kotníčkový na zip, moc hezký, ale už značně použitý a pak takový dvoje „bufy“, který budou ke kočárku na zdejší terén jako dělaný…ale ty hezký s tím zipem budu muset taky obměnit, protože ty už po těch dvou sezónách vůbec nehřejou…na frajeřinky dobrý, ale účel už neplněj…tak můžem pak vyrazit na nákupy botiček spolu ![]()
MARCELKO s tou 56-tkou velikostí jsi mě potěšila! Já nic menšího nekupovala a říkala jsem si naopak, jestli i ta 56 neni malá… :-/ ale snad teda aspoň 3 týdny vydrží?!
Tak zatím…ještě sem mrknu před spaním! ![]()
Jo a já věděla, že jsem se vás chtěla ještě na něco zeptat…nebolí vás taky některou stydká kost??? Já si připadám jak když jsem spadla na rám kola
…ale zevnitř…asi Qeebo tlačí hlavičkou nebo se začínaj povolovat vazy a rozestupovat klouby a tělo se pomalu začíná připravovat na formování se k porodu??? Začíná to být (hlavně k odpoledni) nepříjemný už i při chůzi…:-(
Jééé holky , vy mi teda děláte chutě! já bych sladký mohla pořád. Včera jsem si koupila v Penny takové ty vaničky(rakvičky bez šlehačky) co prodávají v cukrárně a šlehčku ve spreji, no v tom balení jich bylo asi 15 a ted už žádná
Holky já si fakt nemůžu pomoct, ale já ted musím pořád jíst! ![]()
Nico: Bohužel nejsem registrovaná, jen nakupuju ![]()
Bee: Poslední dobou často, někdy se při chůzi musím zastavit a kdybych zrovna nebyla na ulici a nebylo mi to trapné tak se chytím mezi nohama ![]()
http://www.miminko.com/modules.php?…
Holky, tohle je geniální výpočtový kalendář… ![]()
Až na to, že jsem počítala s MD od 11.9. a tam mi vychází 17.9. … tak nevim…asi se zkusim s doktorkou domluvit na tom 11. - už se mi do tý práce nechce, když už nebudu mít ani počítač…budu se tam od pondělka válet na pohovce, heč! ![]()
Ahojky,
holky, já měla v noci úúúúžasný předporodní sen ![]()
Zdálo se mi, že mimi bylo narozené a já s ním neuměla vůbec zacházet. Vůbec jsem mu neuměla podepřít hlavičku, takže pokaždé, když jsem ho zvedla (pod pažemi čelem k sobě), tak mu hlavička spadla dozadu a zdálo se mi, že mu zapadne jazyk. Tak jsem s ním udělala takový trhaný pohyb, abych tu hlavičku jakoby nahodila (blbě se to popisuje) dopředu - no prostě šílené
Peťa se mi ráno smál, že jsem příšerná macecha ![]()
No a pak bylo docela chladno a mimi nemělo nic, než nějaké bodyčko s krátkým rukávem. Nožky i ručičky už mělo úplně ledové, tak jsem si říkala, že bych mu asi měla něco obléct. Jenže jsem měla jen dvoje dupačky ze sekáče a zjistila jsem, že nejsou ještě vyprané a že nějak divně smrdí nebo co - no prostě že jsem jej do toho nemohla obléct… a kdybych to vyprala, tak by to zase dlouho schlo… Ale pak mě Peťa vzbudil, tak ani nevím, jestli nakonec umrzlo nebo jsem něco vymyslela ![]()
Zítra nám končí pohodový život (na měsíc) - nastupují řemeslníci, bude se dělat zateplení domu a nová fasáda. Takže od devíti hodin budou montovat lešení a v pondělí začnou obíjet omítku, zateplovat a dělat fasádu. Původně jsem myslela, že už budu mít mateřskou, takže se na ten měsíc zdekuju k mamince, ale blbě jsem to vypočítala, takže to tu budeme muset nějak přežít… ![]()
Mějte se hezky, jdu si zalézt do pelíšku, nějak je tady docela chladno…
Domi
No holky, měla jsem radost, že poslední dobou ani nemám chuť na sladký.. a pak tady čtu poslední příspěvky - to je samý tatranka, pribiňák a lipánek, studentská a polomáčené - tak kamarádky, kvůli vám jsem z toho seznamu neměla jen pribiňák a studentskou (jenom proto, že je nemám skladem).. To zase bude ráno o kilo víc ![]()
Zkoušely jste některá aviváž od Lovely? Já ji objevila a koupila až teď, kdy už mám všechno vyprané, vyžehlené a uklizené.. Mám chuť to zopáknout - i s tou aviváží
- tak ne, no..