Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se mi poprve v zivote spustila krev z nosu. Nikdy jsem to nezazila ani jsem v prvni chvili nevedala co delat. Ted uz je to Ok.
Jeee ja bych si tak dala kuratko od KFC. Jak hlidam barak na vesnici tak tady vuuubec nic neni ani obchod. Nebliszi mesto je Brandys ale to bych musela autem a ja se nejak bojim ridit:) jeste ze uz se zitra vrati majitele domecku a v nedeli hura do Prahy nikdy bych neverila ze sem tam budu tak tesit na nas bytecek:)
Paji , hmmmm…právě mě zajímalo, jak to „chápou“ takhle malé děti, tak jsem zvědavá, jak to pak zmáknete ![]()
Jitko , tak pak honem do KFC ![]()
Měla bych dotaz, jak je asi velká jizva po císaři? Ptala se mě na to kamarádka a já tedy vůbec netuším ![]()
Benjulka : no nevím, jak to je s těmi měsíci. Počítám, že by se měl metřík změnit za 5 dní, až budu mít do porodu 62 dní (2×31). Ono je to jedno, hlavně teď ke konci, teď už na tom vůbec nezáleží, rodit můžem každým dnem (ikdyž samozřejmě přeju všem, ať tam miminka jsou tak dlouho, jak být mají)
.
Ve 33.týdnu a už se narodila taková pěkná miminka ? No tak to už se nebojím, kdyby náhodou…
.
Já bych si dala v KFC Twistera, ale nejblížší máme asi 70 km, to by byla drahá mlsota
.
Tak jsem naprosto dojata!
Prave za mnou prisel zastup vsech mych kolegyn a kolegu aby se se mnou rozloucili. dostala jsem kyticku, nadherne nausnicky, kosmetiku a predplatne casopisu Maminka. no co na to rict, malem jsem se rozbrecela. je to od nich moc hezke, asi se mi bude styskat ![]()
jinak za chvili odchazim a mirim rovnou do KFC ![]()
Krti , ten jsem zrovna měla…ale celé menu a ještě kukuřici k tomu ![]()
Meo , tak to Ti docela „závidím“, u nás si nikdo na nic podobného nehraje, takže si tu v pondělí v tichosti odbydu další obyč. den a odejdu, jako bych měla zase přijít…asi, tak nějak to vidím…
A dobře si pochutnej na papů ![]()
Holky s tím KFC mi dělaáte takový chutě že asi dneska večer neodolám .Jdeme s Ludkem do kina tak si dáme asi nezdravou večeři.
Ada už skoro hodinu leží v posteli a kecá a kecá to z dnešního spaní asi nic nebude:-( a já se tak těšila že si zdřímnu.
No nic jdu pokračovat v uklidu:-(
anni
Ivett ja jsem doufala ze se taky v tichosti sbalim a pujdu protoze nenavidim gratulace a podobne ceremonie ale nepovedlo se
my jsme mala firmicka tak se tady nic neutaji ![]()
uz mam hrozny hlad a nemuzu se dockat az vbehnu do toho KFC ![]()
MEO: to je hezky od tech lidicek z prace ![]()
SRAZ: juchu ja jsem taky pro! Tak dejte vedet kdy, at si vezmu v praci dovcu. Jinak utery je fakt blby - jdu na kontrolu na stitnou zlazu a to je vzdycky na 100 let.
Tak já jsem byla na oběd u číňanů. Z dvou restaurací, kam chodíme se nedalo nic vybrat. Tak jsem si dala kuřecí krokety s hranolkam a kečupem. Jo a ještě kofolu k tomu. Výborné, ale ne moc zdravé ![]()
Takze ja se loucim kocicky, domluvte nejak pekne ten sraz a ja se budu tesit ze se s vama uvidim! jdu si uzivat predmaterskou dovolenou
na netu budu asi az za tyden tak se ozvu. papa a hezky vikend!
Tak jsem si udelala k obedu testoviny s kecupem. Normalne bych to nejedla:)
David se rozhodl ze si udela v brisku mejdan:) takze mam ted vsude same boulicky.
ale je to strasne prijemne:)
Vy jste s tím KFC teda protivný. Neštvěte mě nebo zase začnu s Tatrankama a Lipánkama
.
KRTI já klidně přihodím i Margotku, jen když toho nechaj ![]()
Já jsem závislá na hambáčích, ale odolávám. ![]()
Benjulka : no tak my máme naštěstí smůlu, že tady nic takového není, ale v Táboře (20 km) je Mc Donald´s a Paja tam chce jet příští týden do Kauflandu na nákup, tak se asi svezu s ním a…
.