Poradna duly
Jana Čurdová
JITUS - neplac, nebo spis klidne se vyplakej
…bud rada, ze to priteli doslo uz ted! Ono totiz chlapum to fakt vetsinou dojde az po porodu…pro ne je to mimco strasne nekonkretni, nevi co si maji predstavit - hlavne teda poprve…jestli si to odzije uz ted, jenom dobre. My jsme meli problem spis po porodu, Petr byl z Ondry nadseny, vsechno ok, ale mel pocit, ze je odstrceny ode mne - a to jsem se fakt snazila…no vsechno je to o komunikaci, zkus si s nim promluvit, jak te to trapi, on ti taky rekne v cem je problem a nejak to zvladnete! Uvidis!
Jo probirany mimibazar.....postacka uz je ze me asi na prasky, pze mi tak 2× tydne chodi balicky…ale kdyz ty maly veci jsou tak super a nezniceny! A za ty prachy…
Sylvah no nekupto?
Já to mám stejně. Ta moje pošťačka je na tom chudák stejně
No a co? žejo ![]()
Ahoj holky,
Jitko, souhlasim s holkama. Chlapi jsou jini a neciti, to co my. Uplne zive si vzpominam na hruzu v ocich myho muze, kterymu doslo, ze uz nebudeme ale 3. A taky si myslim, ze prozival sok, kdyz jsem malyho donesla domu. Ale ted vim, ze by uz nemenil, ani ja ne. ![]()
Dnes jsme meli na veceri palacinky. No co vam mam povidat, nacpala jsem se.
![]()
Pekny vecer,
marcela
Ahoj holky a pupínci lupínci… ![]()
Dneska byl den jako vymalovanej…:-) dopoledne jsme v práci „stěhovali“…sbalili jsme si svoje věci a dali je do krabic a pak šli na firemní oběd…ale můžu vám říct, že i to mě docela vysílilo a byla jsem po obědě zralá na šlofíka. ![]()
Místo toho jsem ale jela ke kamarádce, která mi (zlatíčko moje) půjčila zimní fusak od Emitexu (černo-oranžovej, takže do našeho kočárku jako dělanej) a taky koupací kyblík a cestovní postýlku…:-) tak ji zítra s taťkou zkusíme složit, abysme měli představu. ![]()
Jinak ta kamarádka má skoro tříletýho chlapečka a řeknu vám…žádná sranda to neni.
je teda obecně hodnej a je s nim legrace, ale je vyčůranej až strach…
je to celkem fuška ustát v klidu…ale ona je fakt vzorná matka a řekla bych, že je zocelená právě těma třema rokama společného vývoje s ním.
Jenže já byla unavená už od předtím…takže teď už jsem úplně vyždímaná…dala jsem si už 2
pribináky a jednu nektarinku a šíleně mě bolej záda..a když dýl sedim a pak vstanu a jdu, ta stydká kost..
doufám, že to přestane až budu doma…ještě týden a chci fakt jít na MD…v práci nebudu mít už ani počítač…budu sedět na pohovce, nohy nahoře a asi se šíleně nudit…nebo spíš zakládat věci do šanonů
VYSOCE KVALIFIKOVANÁ PRÁCE ![]()
SRAZ - nemůžu v pondělí ani v úterý (ani 11. ani 12.9.) v pondělí mám domluvenou konzultaci s jednou moc fajn slečnou na psychiku a celkovou rovnováhu a pak v úterý druhou lekci předporodního kurzu…JÉÉÉÉÉÉ teď mi došlo…my už v úterý příští týden jdeme na kurz!!!
David mě potěšil, že se moc těší a že by mu ani nevadilo (spíš naopak), kdyby tam byl jedinej tatínek.
Je to miláček!
Takže SRAZ by mi vyhovoval třeba zrovna ve STŘEDU 13.09.06 a KDE??? Žluťáky s tímhle počasím asi nic moc, co?!
A hlavně - minule se tam blbě parkovalo ![]()
CHYBÍ MI DOČÍST ještě asi 2,5 stránky, tak se omlouvám, jestli jste to už probíraly a já jsem mimo.. ![]()
Jdu se natáhnout a možná už vstanu až ráno…tak kdyby náhodou, přeju všem dobrou noc! ![]()
Bee+Qee
Tak berušky…já nemůžu žádnou středu
…čili návrh je čtvrtek.....
SRAZ PRAHA 14.9. ?????
Místo třeba OC Smíchov??? Nějaká kavárna? ?
Souhlas se čtvrtkem…úplně nahoře je nekuřácká kavárna..ve fitnesscentru … najdu to pak na webu…asi by to chtělo rezervačku…
a v kolik? já jdu ráno akorát na diabetologii…tak pak kdykoli…ale asi odpo bude pro všechny lepší, ne?! No a nebo VÍKEND??? Ať můžou i přespolní??? ![]()
SRAZ 14.9. uplne vyhovuje, jako misto OC Smichov je myslim super nahore je i nejaka nekuracka kavarna myslim:) Co treba odpoledne kolem 16:00?:)
Koukam Bee o te kavarne uz napsala:)
Vikendy bohuzel nemuzu:( az do konce zari mame vikendove akce.
Ahoj kočky,
Jitko nebuď smutná, on to tak určitě nemyslel! Přesně jak psala Nico, oni to prostě prožívají jinak než my
Na něj toho je taky hodně, uvědomuje si tu zodpovědnost, kterou bude mít a to asi taky není úplně jednoduchý! Hlavu vzhůru ![]()
Sraz: no pokud zase nepojedu na nějakou neplánovanou dovču tak bych vás už konečně ráda poznala osobně
Mě je to jendo, podřídím se vám.
Benjulko: tak na margotce si ujíždím snad každý den ![]()
Dekuji vam vsem za podporu. Pritel uz prijel a po dobre veceri mi tady usnul:) Spinka jako miminko:)
Jo a margotky jsem milovala pred tehotenstvim ted je vubec nemuzu:(
sraz : čtvrtek v pohodě, ale OC Smíchov mám poměrně dost z ruky, to už bych raději něco třeba na Václaváku, to mi připadá kompromisnější pro všechny. Přijdu ale tak nejdřív v půl sedmý, manžel se dřív než v šest z práce nevrátí..
Aha, ale ten Václavák bude asi blbý pro ty, co přijedou z okolí Prahy kvůli parkování, co? Tak nevím, pro mě by určitě bylo lepší třeba nákupní centrum na Chodově (Spektrum) nebo ten Eden atd.. Ale chápu, že jsem z různých končin a musíme se případně přizpůsobit, takže na vás nechci nijak moc tlačit..
Verun já to zpočátku zazdívala banánkem v čoko, lae teď to beru přez margotku ( 1 velká denně), sákryš já budu tlustáááá ![]()
U předchozích těhu jsem furt jedla jen linecké polomáčené tyčinky s marmeládou. Přibrala jsem 23 a 19 kilo. Teď mám jen 7 kileček, tak na to tak nějak hřeším
Ono se ty chutě stejně nedaj ustát, tak proč se trápit, no ne?
![]()
Benjulko : moje řeč, já to ted vůbec neřeším! Ze začátku těhu to bylo v poho to mi bylo pořád špatně takže jsem nic moc nejedla, ale za to ted je mi moc dobře takže si to úživám jak to jen jde. Je pravda , že jsem teda taky už na 11kg, ale co když miluješ sladký tak není co řešit ![]()
Teda taky se Vám zdá, jakoby ty dětičky na našich metříkách se snad tajně pošupovaly samy k té 40? Mě to nějak podezřele začíná utíkat ![]()
No nic prcek mi už dává jasně najevo, že máme jít spinkat. Tak já se pro dnešek loučím.
Všem přeji sladkou spací noc ![]()