Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
1.9.06 19:22

JITUS - neplac, nebo spis klidne se vyplakej :-)…bud rada, ze to priteli doslo uz ted! Ono totiz chlapum to fakt vetsinou dojde az po porodu…pro ne je to mimco strasne nekonkretni, nevi co si maji predstavit - hlavne teda poprve…jestli si to odzije uz ted, jenom dobre. My jsme meli problem spis po porodu, Petr byl z Ondry nadseny, vsechno ok, ale mel pocit, ze je odstrceny ode mne - a to jsem se fakt snazila…no vsechno je to o komunikaci, zkus si s nim promluvit, jak te to trapi, on ti taky rekne v cem je problem a nejak to zvladnete! Uvidis!

Jo probirany mimibazar.....postacka uz je ze me asi na prasky, pze mi tak 2× tydne chodi balicky…ale kdyz ty maly veci jsou tak super a nezniceny! A za ty prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 19:31

Sylvah no nekupto? :lol: Já to mám stejně. Ta moje pošťačka je na tom chudák stejně 8) No a co? žejo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
1.9.06 21:28

Ahoj holky,

Jitko, souhlasim s holkama. Chlapi jsou jini a neciti, to co my. Uplne zive si vzpominam na hruzu v ocich myho muze, kterymu doslo, ze uz nebudeme ale 3. A taky si myslim, ze prozival sok, kdyz jsem malyho donesla domu. Ale ted vim, ze by uz nemenil, ani ja ne. :lol:

Dnes jsme meli na veceri palacinky. No co vam mam povidat, nacpala jsem se.

:lol:
Pekny vecer,
marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
1.9.06 21:34

Ahoj holky a pupínci lupínci… :-)

Dneska byl den jako vymalovanej…:-) dopoledne jsme v práci „stěhovali“…sbalili jsme si svoje věci a dali je do krabic a pak šli na firemní oběd…ale můžu vám říct, že i to mě docela vysílilo a byla jsem po obědě zralá na šlofíka. :-)

Místo toho jsem ale jela ke kamarádce, která mi (zlatíčko moje) půjčila zimní fusak od Emitexu (černo-oranžovej, takže do našeho kočárku jako dělanej) a taky koupací kyblík a cestovní postýlku…:-) tak ji zítra s taťkou zkusíme složit, abysme měli představu. :-)

Jinak ta kamarádka má skoro tříletýho chlapečka a řeknu vám…žádná sranda to neni. :-( je teda obecně hodnej a je s nim legrace, ale je vyčůranej až strach… :-D je to celkem fuška ustát v klidu…ale ona je fakt vzorná matka a řekla bych, že je zocelená právě těma třema rokama společného vývoje s ním. :-) Jenže já byla unavená už od předtím…takže teď už jsem úplně vyždímaná…dala jsem si už 2 :! :! :! pribináky a jednu nektarinku a šíleně mě bolej záda..a když dýl sedim a pak vstanu a jdu, ta stydká kost.. :-( doufám, že to přestane až budu doma…ještě týden a chci fakt jít na MD…v práci nebudu mít už ani počítač…budu sedět na pohovce, nohy nahoře a asi se šíleně nudit…nebo spíš zakládat věci do šanonů :-( VYSOCE KVALIFIKOVANÁ PRÁCE :-(

SRAZ - nemůžu v pondělí ani v úterý (ani 11. ani 12.9.) v pondělí mám domluvenou konzultaci s jednou moc fajn slečnou na psychiku a celkovou rovnováhu a pak v úterý druhou lekci předporodního kurzu…JÉÉÉÉÉÉ teď mi došlo…my už v úterý příští týden jdeme na kurz!!! :-) David mě potěšil, že se moc těší a že by mu ani nevadilo (spíš naopak), kdyby tam byl jedinej tatínek. :-) Je to miláček!
Takže SRAZ by mi vyhovoval třeba zrovna ve STŘEDU 13.09.06 a KDE??? Žluťáky s tímhle počasím asi nic moc, co?! :-( A hlavně - minule se tam blbě parkovalo :-(
CHYBÍ MI DOČÍST ještě asi 2,5 stránky, tak se omlouvám, jestli jste to už probíraly a já jsem mimo.. :-D

Jdu se natáhnout a možná už vstanu až ráno…tak kdyby náhodou, přeju všem dobrou noc! :-)

Bee+Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
1.9.06 21:45

Tak berušky…já nemůžu žádnou středu :cry: …čili návrh je čtvrtek.....

SRAZ PRAHA 14.9. ?????

Místo třeba OC Smíchov??? Nějaká kavárna? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
1.9.06 21:50

Souhlas se čtvrtkem…úplně nahoře je nekuřácká kavárna..ve fitnesscentru … najdu to pak na webu…asi by to chtělo rezervačku… :-) a v kolik? já jdu ráno akorát na diabetologii…tak pak kdykoli…ale asi odpo bude pro všechny lepší, ne?! No a nebo VÍKEND??? Ať můžou i přespolní??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.9.06 21:53

SRAZ 14.9. uplne vyhovuje, jako misto OC Smichov je myslim super nahore je i nejaka nekuracka kavarna myslim:) Co treba odpoledne kolem 16:00?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.9.06 21:55

Koukam Bee o te kavarne uz napsala:)
Vikendy bohuzel nemuzu:( az do konce zari mame vikendove akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.9.06 21:55

Ahoj kočky,

Jitko nebuď smutná, on to tak určitě nemyslel! Přesně jak psala Nico, oni to prostě prožívají jinak než my :? Na něj toho je taky hodně, uvědomuje si tu zodpovědnost, kterou bude mít a to asi taky není úplně jednoduchý! Hlavu vzhůru :D

Sraz: no pokud zase nepojedu na nějakou neplánovanou dovču tak bych vás už konečně ráda poznala osobně :P Mě je to jendo, podřídím se vám.

Benjulko: tak na margotce si ujíždím snad každý den 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.9.06 22:00

Dekuji vam vsem za podporu. Pritel uz prijel a po dobre veceri mi tady usnul:) Spinka jako miminko:)

Jo a margotky jsem milovala pred tehotenstvim ted je vubec nemuzu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.9.06 22:07

sraz : čtvrtek v pohodě, ale OC Smíchov mám poměrně dost z ruky, to už bych raději něco třeba na Václaváku, to mi připadá kompromisnější pro všechny. Přijdu ale tak nejdřív v půl sedmý, manžel se dřív než v šest z práce nevrátí..
Aha, ale ten Václavák bude asi blbý pro ty, co přijedou z okolí Prahy kvůli parkování, co? Tak nevím, pro mě by určitě bylo lepší třeba nákupní centrum na Chodově (Spektrum) nebo ten Eden atd.. Ale chápu, že jsem z různých končin a musíme se případně přizpůsobit, takže na vás nechci nijak moc tlačit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 22:10

Verun já to zpočátku zazdívala banánkem v čoko, lae teď to beru přez margotku ( 1 velká denně), sákryš já budu tlustáááá 8O
U předchozích těhu jsem furt jedla jen linecké polomáčené tyčinky s marmeládou. Přibrala jsem 23 a 19 kilo. Teď mám jen 7 kileček, tak na to tak nějak hřeším :? Ono se ty chutě stejně nedaj ustát, tak proč se trápit, no ne? :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.9.06 22:19

Benjulko : moje řeč, já to ted vůbec neřeším! Ze začátku těhu to bylo v poho to mi bylo pořád špatně takže jsem nic moc nejedla, ale za to ted je mi moc dobře takže si to úživám jak to jen jde. Je pravda , že jsem teda taky už na 11kg, ale co když miluješ sladký tak není co řešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 22:24

Teda taky se Vám zdá, jakoby ty dětičky na našich metříkách se snad tajně pošupovaly samy k té 40? Mě to nějak podezřele začíná utíkat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 22:31

No nic prcek mi už dává jasně najevo, že máme jít spinkat. Tak já se pro dnešek loučím.
Všem přeji sladkou spací noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital