Poradna duly
Jana Čurdová
No sraz by byl urcite super! akorat pokud to bude odpoledne tak ted mam tri uterky po sobe (5,12 a 19.9.) od 17:00 predporodni kurz U Apolinare… jinak urcite muzu kdykoliv ![]()
SRAZ .....teda uterý je blbý, takže co třeba pondělí?? nebo si řekněte!!! At to dáme nějak dohromady!!!
PAJI .....taky se asi budu ptát na nadstandart, ale kdyžtak vydržim i normál…tam nesmí návštěvy na pokoj, takže je protivný jen to ježdění po chodbě!!!
návštěvy je to poslední, co by mi vadilo. Navíc ta chodba vypadala jako jediná z Krče poměrně hezky
, takže pohoda. Jsem celkem ráda, že tam ty návštěvy nesmí, on by na tom pokoji byl jinak celkem dost šrumec. To by mě spíš vadily ty záchody/sprchy a spaní ![]()
Jinak ke srazu - spíš asi středa, ale víc budu vědět až večer…
sraz streda by byla uplne idealni! ve ctvrtek vecer jedeme totiz na Moravu takze to uz zase nemuzu ![]()
Dobre ranko:)
Se srazem urcite souhlasim:) neni nad to pokecat na zivo:) termin je mi v podstate jedno muzu jak v pondeli tak v utery takze se prizpusobim:)
Co se tyce chuti na sladko tak ja mam ,,slane" tehotensvi:) hlavne mi chutna kureci maso na jakykoliv zpusob:) ale ty zrave rezy musim zkusit:)
Pajino ja budu take rodit v Krci:) Uz tam chodim do poradny a jsou tam super sestricky a doktori taky:) Co se tyce normalniho oddeleni tak jsem zazila par tydnu na rizikovem a tam byly bajcne sestricky a pece vubec. Zachody a sprchy byly nic moc jak se psalo bez bot ani ranu ale jinak to slo:) tak uvidime jake bude sestinedeli. Jo a taky na to rizikove parkrat privezli maminky tesne po porodu aby se vyspaly a odpocinuly si:)
Ivett, ta podoba s maminkou na těch fotkách je, že? Nebo se mi to jen zdá? ![]()
Taky se hlasim na srazik a termin je mi fuk ![]()
Paji , poslala jsem Ti SZ…
Krti: nebul tak já tam za tebou určitě přijdu chceš??? A přinesu ti pribiňáka a tatranku! ![]()
Krti já taky budu dělat špagetky, a jak je budeš dělat pochlub se kuchařinko!! ![]()
Makos , nezdá…poslouchám to z každé strany, že jsem jak její kopie ![]()
Liborinka : no jasně, tak přijď, aspoň to tam pořádně okoukneš
.
Já dělám dneska jen takový „ulejvácký“ - osmahnu cibulku, na ní měkký salám, zaliju kečupem, zředím, dochutím, zahustím - tak nějak, aby to nedalo moc práce
. Jo a než to odstavím, tak tam ještě vmícháme strouhaný sýr.
Ahoj holky
tak jsme opět doma. Unašich byla i segra s malým tak jsem se na celou Prahu vykašlala a byla tam s ní. Už se nemůžu dočkat až budu mít toho svýho prcka u sebe. Božínku to je tak nádherný, Adánmek se taky choval ukázkově, pořád malýho hladil, zpíval mu halí belí a pokaždý jen když trochu zabrečel tak ho hned šel pohoupat. Doufám že mu to vydrží až bude doma bráška a ne jen bratranec:_)
Chutě na sladký naštěstí nemám a jsem za to ráda protože to bych se už asi fakt neunesla. Do ted mám navrch 12kg tak se snažím to už trochu brzdit a to se nijak nepřejídám.
V Brně jsem se byla dívat na ten kočárek Patron a jsem konečně rozhodnutá že jiný nechci. Byla tam moc ochotná prodavačka, všechno mě ukázala odzkoušela a opravdu se mi zdá bezchybný. Příští týden si ho jdu objednant tady u nás v Ov. At už to mám konečně z krku protože nemám ještě vůbec nic nachystaného, nic vypraného a mám z tohouž pomalu depky. Kdybych musela dřív do nemocnice tak se tadyx ten můj tata asi potom zblázní. naštěstí mám jednu super kamošku na kterou se můžu spolehnout takjsem ji už zaukolovala že kdyby něco tak mi všechno pokoupí. Taky mě potěšila protože mi prodá Fusak od Emitexu 3v1 koupila si ted nový kočárek tak kupuje i celou zimní výbavu v jiné barvě.Tak jsem ráda že budu mít aspon to o něco levnější.
zítra ráno jedeme do Polska tk si tam chci už konečně taky něco dokoupit jako rychlozavinku, nějaký oblečky, věci od Aventu attd...... a taky ještě pár věcí pro Adu do školky.
ted rychle dosnídám:-))) dneska jsme dlouho lenošili s Adou v posteli a jdu něco dělat. Jak ted jsme pořád někde pryč tak náš byt nějak pustne:-(
Paa Anni a spol
Holky, tak dorazily oblečky z mimi bazaru jeden balíček naní zas až tak pěkný je to hodně nošené, ale za to ten druhý moc hezké věcičky příští týden vyfotím novým fotákem
!!
Tak já pádím vařit obídek!!
no tak vam teda holky pekne dekuju! uz jsem si rekla ze nebudu nic kupovat, ze se musim krotit
ale nedalo mi to a koukla jsem na ten vas mimibazar a je tam tolik naaaaadhernych veci ze jeste asi neco objednam
Jirka me uz zastreli ![]()