Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
1.9.06 16:28

No holky a co takove hambace doma udelane na griliku!!! To se koupi housky, mrazene „maso“ a zeleninka (rajce, cibulka, ledovy salatek)…MNAMKY!!!! Tak uz vim, co bude zitra k veceri…a muj muzicek je takovy poklad, ze mi ty hambace dela i kdyz je snih a mraz :D rika, ze uspokojena zena je zaklad spokojene domacnosti, tak co by pry pro to neudelal :D

Jinak ja se ted laduju gumovyma medvidkama. Obaluju is nervy…je tady truhlar, tak se drzim, abych nezesilela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 16:40

Hele NICO nechceš mi na chvilku půjčit Tvého muže? :lol:
Já se láduju KITKATem. Bóže to je tak dobrýýýý. Za chvíli zhltnu ještě velkou margotku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
1.9.06 16:49

Benjulko , kdepak! Nepujcim :lol:
Samo, ze ma i sve mouchy a obcas je na ranu, ale je to moje zlato. Po praci jel na ryby a uz mi dvakrat volal, ze me miluje :D

A nechtej vedet, co vsechno jsem do sebe dneska nacpala ja…ted si varim testovinky na veceri. Nastesti se prcek zase otocil a tlaci mi na zaludek, takze zadne obzerstvi nehrozi…zato jim furt…nonstop…jednou denne :D
To kdyz se malej natoci „blbe“, tak jsem schopna sezrat na posezeni pet rohliku s lucinou :oops:

Tak jdu jeste hodit oko na truhlare, nejak se s tim maze :? Blabolil neco o tom, ze nestihl obed…nemela jsem to pochopit tak, ze bych mu mela dat najist…ze ne :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
1.9.06 16:50

BTW…ona je jeste jina margotka nez ta „velka“???? Jestli jo, tak tu vuuubec neregistruju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 16:52

To víš, u práce vyhládne 8)
Tak mu řekni, kde se dá u Vás ve vsi něco koupit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 16:53

Jo začali teď dělat poloviční, má 50g a stojí jen o 2,– méně než velká, no sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.9.06 16:59

Tak me dneska ,,rozebral" muj pritel:( nevim jestli na nej dopadla tiha z toho ze budeme mit miminko proste zacal ,,trojcit". Do te doby nez jsem zacala nakupovat na Davidka tak byl v pohode, ale ted co jsem koupila vybavicku za 6000 a vcera jsem byli nakoupit prebalovak, postylku a matraci tak mu asi dochazi ze to miminko bude neco stat.
Mam pocit ze se citi mlady (26) a ze si nic neuzil a najednou mimco. (uz jsem psala ze jsme otehotneli pres antikoncepci kvuli antibiotikum). Uz mi nehladi brisko jako to delal:( Dneska mi volala jeho maminka ze objevila postylku se sesupovacim bokem tak jsem mu volala ze si tuhle nechame u jeho bratra (chteli kupovat tu co jsme koupili) a koupime si tam tu sice stoji 3800 ale zase ma ten sesupovaci bok coz se mi jevi jako vyhodne. Pritel se mrine rozlobil, ze nebude zbytecne utracet. Pak prisla kamaradka a ja si vybrala latku a udela nam mantilky do postylky spacacek a takovy kapsicky zavesny kolem postylky a rychlozavinovacku hned ze to bude zase penez a ze toho budeme mit zbytecne moc atd.
Tak tady tak sedim a brecim a brecim:(
Achjo snad ho to prejde az uvidi nase miminko. Na ultrazvuku se vzdycky tvaril tak nadsene. Nerozumim tomu:( a ke vsemu nemuzu brecet primo pred nim protoze on nesnasi kdyz placu. To se utrhne a hned at nervu:( On to nemel rad nikdy:(
Jak tady pisu tak zrovna volal a byl takovej milej a hodnej a i se omluvil tak fatk nevim:( to jsou trable a to ma byt clovek uplne v klidu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
1.9.06 17:10

Benjulko , polovicni margotka 8O pche, to vymyslela nejaka chytra hlava…by me zajimalo, kdo to kupuje :D

Jitus , neplakej…to je uuuplne normalni zachvat paniky. Ja to mam obcas taky. Ze nemame penize, vsechny ty dluhy, hypoteka a tak a ja budu doma s polovinou prijmu nez pred tehu, ze to nezvladnu, ta starost, ta zodpovednost…
Vis, zenska to ma trochu jinak. Ty to mimi citis denne, uz ted si to bez nej nedokazes predstavit. Chlap to tak neproziva…samozrejme, ze se tesi, ze je rad, ze miluje Tebe i miminko…ale je to pro nej jeste vetsi sci-fi nez pro nastavajici matku.
A o veku to prece neni…muj muz oslavil na konci cervence 25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
1.9.06 17:12

…a kdyz brecim tak se z nej stava hroznej necita, zadny utesovani nic…chlapi to proste berou jinak. Uvidis, ze vecer to bude zase OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.9.06 17:29

NICO dekuji moc a podporu. Asi mas pravdu ze to ty chlapy citi uplne jinak. Udelam mu neco dobreho k veceri:) treba ho to obmekcci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 17:31

Jitus přesně jak říká NICO. Jen si najednou uvědomil, že už ne jen vy DVA, ale vy TŘI. Jednoduše panikaří. Neboj on se stím srovná. Je to si myslím normální reakce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.9.06 18:31

Ahoj holky,
tak jsem ráno volala na výsledky cukru v krvi - negativní - cukr mám 4,2.
Měla jsem tendenci se vnutit na test, ale prý mě dr. posílat nebude. M8m omezit konzumaci cukru - mohl to být nějaký metabolický výkyv.
Kontroly teď budu mít vždy po 14 dnech, tak platí termín 13.9., kontrolní UZ v nemocnici mám 25.9.
J8 bych také chtěla na sraz, ale takhle ve všední den mě tam nemá kdo odvézt, sama autem bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.9.06 18:39

Jituš - blbý, chápu, ale co se dá dělat. Manžela nakupování na mimi taky nikdy moc nebralo.. A mně bylo blbý si mu o peníze řikat, takže spoustu nákupů jsem udělala z „vlastní“ kapsy nezávisle. A to on to mimi vyloženě chtěl, bylo na jeho objednávku, já jsem se do toho ještě moc nehrnula… A plat má taky dost vysoký.. Spíš to je tím, že ti chlapi na to nakupování tak moc nejsou a nechápou, proč je ještě potřeba to a ono..

sraz - holky, šlo by to udělat ve středu 13.9.? Úterý i pondělí je z hlediska hlídání poměrně neprůchodný :(

Díky

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.9.06 18:44

Jituško - chlapi jsou jiní - ono mu asi opravdu až teď došlo, že budete tři, a že si budete muset prostě pár věcí odepřít. Ono už všechno bude jinak :wink: .. Netrap se tím, snad mu to dojde co nejdřív, že se chová trochu sobecky..

Holky, ale už toho fakt nechte s tím KFC a margotkama.. právě to odnesl velikonoční zajíc - ten velkej, protože nic jinýho už tady nemám :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
1.9.06 18:46

:! :lol: :! :lol: :! :lol: :! :lol: :! SRAZ PRAHA 13.9. ???

Jen teda kde?????? a hodina asi odpolední..cca 16-17 hodin????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí