Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
1.9.06 11:41

jo a jeste by me zajimalo, vy co uz jste si kupovaly zimni kombinezky… jakou velikost? mam strach ze to odhadnu spatne a prcek to pak bude mit male… bude 62 stacit? budeme mit asi holcicku tak pocitam ze bude mensi (kazdopadne jestli bude po mne tak bude mala porad :D ja mam 153cm!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 12:15

MEO pozor! Na MIMIBAZAR si lehce vypěstuješ závislost :lol:
Znám to, taky šmejdím každý den. S tou velikostí: já jsem koupila taky 62. Krásné mají v aukcích na mimibazaru, ale těch se můžeš zúčastnit až po 14 dnech od registrace. Myslím, že i Pajina je taky registrovaná déle. Kdyby sis tam něco vyhlídla, tak případně písni SZ. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
1.9.06 12:23

benjulka diky moc ja se kdyz tak ozvu kdyby nahodou, ale radeji uz tam na nic nekoukam protoze jinak bych musela utratit zbytek vyplaty a to by nebylo moc dobre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
1.9.06 12:30

Meowth , ja mam koupenou fleecovou kombinezku vel. 62, s fusackem dobra na chladny podzim. Urcite budeme kupovat i nejakou fakt zimni, eskymackou…ale to az s prckem. Mimca rostou rychle a kazde jinak, tak si proste pockam a na malem ji rovnou vyzkousim v obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.9.06 12:32

Viděli jste galerii října? Mají tam další nové miminka. Vypadají krásně, vůbec ne jako předčasně narozené. Ještě se snažím zjistit v které týdnu se narodily. Tak čekám, až mi tam někdo odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
1.9.06 12:39

no tak jsem na ty prcky z rijna koukala a jsou vsechny nadherne! Viktorka je uz sikulka! a ty dalsi 2 miminka jsou pravdepodobne dvojcatka jestli jsem to dobre pochopila :)
uz se taky tesim na ty nase, ale byla bych radsi kdyby se tady prvni mininko objevilo az v listopadu nebo maximalne na konci rijna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.9.06 12:40

Já tam koukala včera a pochopila jsem z toho, že to jsou miminka nějaké kamarádky :?, ne nikoho z říjňaček. To by se rozrodily nějak rychle, nemyslíte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 12:44

No u dvojčátek to není nic neobvyklého, když se narodí dříve, ne?
„cizí“ je jenom ta Alžbětka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.06 12:46

Hele Krti, nejsme už tak náhodou v 8. měsíci? Jen podle počtu dnů, koukám, že osmé mimi Ti tam ještě nenaběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.9.06 12:52

Takže jsou narozené ve 33. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
1.9.06 12:55

ale tak dvojcatka se vetsinou rodi driv, ne? tak je to OK. u nas zadne nemame, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
1.9.06 13:05

benjulko , já to beru tak, že mám termín 1.11. a dnes je 1.9., tak dnes jsem vplula do 8. měsíce :wink:

Právě jsem se vrátila z venku…původně jsem šla jen do banky, nakonec jsem stihla ještě koupit Kulíškovi super štěrkátko s Tweetym (jsem na něj ulítlá :wink: ) a sobě kojící podprsenku.....no a na oběd nezdravé, ale výýýýýborné KFC…uf…funím jak lokomotiva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.9.06 13:18

ta miminka jsou moc hezká, ONdrovi se taky líbila :wink:

Takže jsem se nechala inspirovat a vložila jsem do galerie pár historických fot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
1.9.06 13:22

Paji , však bude mít jedno takové brzy doma, jak se vůbec těší na sourozence??? :wink:

A ty fotky jsou úžasné, ty zoubky na foce u vody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.9.06 13:26

Ivett,

těžko říct, jestli chápe, že tady mimi bude. Miminka má rád, má i svoji panenku, ale uvidíme, jak pak zvládne konkurenci.. :)

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital