Poradna duly
Jana Čurdová
jo a jeste by me zajimalo, vy co uz jste si kupovaly zimni kombinezky… jakou velikost? mam strach ze to odhadnu spatne a prcek to pak bude mit male… bude 62 stacit? budeme mit asi holcicku tak pocitam ze bude mensi (kazdopadne jestli bude po mne tak bude mala porad
ja mam 153cm!)
MEO pozor! Na MIMIBAZAR si lehce vypěstuješ závislost ![]()
Znám to, taky šmejdím každý den. S tou velikostí: já jsem koupila taky 62. Krásné mají v aukcích na mimibazaru, ale těch se můžeš zúčastnit až po 14 dnech od registrace. Myslím, že i Pajina je taky registrovaná déle. Kdyby sis tam něco vyhlídla, tak případně písni SZ. ![]()
benjulka diky moc ja se kdyz tak ozvu kdyby nahodou, ale radeji uz tam na nic nekoukam protoze jinak bych musela utratit zbytek vyplaty a to by nebylo moc dobre ![]()
Meowth , ja mam koupenou fleecovou kombinezku vel. 62, s fusackem dobra na chladny podzim. Urcite budeme kupovat i nejakou fakt zimni, eskymackou…ale to az s prckem. Mimca rostou rychle a kazde jinak, tak si proste pockam a na malem ji rovnou vyzkousim v obchode.
Viděli jste galerii října? Mají tam další nové miminka. Vypadají krásně, vůbec ne jako předčasně narozené. Ještě se snažím zjistit v které týdnu se narodily. Tak čekám, až mi tam někdo odpoví.
no tak jsem na ty prcky z rijna koukala a jsou vsechny nadherne! Viktorka je uz sikulka! a ty dalsi 2 miminka jsou pravdepodobne dvojcatka jestli jsem to dobre pochopila ![]()
uz se taky tesim na ty nase, ale byla bych radsi kdyby se tady prvni mininko objevilo az v listopadu nebo maximalne na konci rijna ![]()
Já tam koukala včera a pochopila jsem z toho, že to jsou miminka nějaké kamarádky
, ne nikoho z říjňaček. To by se rozrodily nějak rychle, nemyslíte ![]()
No u dvojčátek to není nic neobvyklého, když se narodí dříve, ne?
„cizí“ je jenom ta Alžbětka.
Hele Krti, nejsme už tak náhodou v 8. měsíci? Jen podle počtu dnů, koukám, že osmé mimi Ti tam ještě nenaběhlo.
ale tak dvojcatka se vetsinou rodi driv, ne? tak je to OK. u nas zadne nemame, ze?
benjulko , já to beru tak, že mám termín 1.11. a dnes je 1.9., tak dnes jsem vplula do 8. měsíce ![]()
Právě jsem se vrátila z venku…původně jsem šla jen do banky, nakonec jsem stihla ještě koupit Kulíškovi super štěrkátko s Tweetym (jsem na něj ulítlá
) a sobě kojící podprsenku.....no a na oběd nezdravé, ale výýýýýborné KFC…uf…funím jak lokomotiva ![]()
ta miminka jsou moc hezká, ONdrovi se taky líbila ![]()
Takže jsem se nechala inspirovat a vložila jsem do galerie pár historických fot.
Paji , však bude mít jedno takové brzy doma, jak se vůbec těší na sourozence??? ![]()
A ty fotky jsou úžasné, ty zoubky na foce u vody ![]()
Ivett,
těžko říct, jestli chápe, že tady mimi bude. Miminka má rád, má i svoji panenku, ale uvidíme, jak pak zvládne konkurenci.. ![]()
P.