Poradna duly
Jana Čurdová
Sylvah připojuji se k Bee, fakt krásná těhulka ![]()
Lindus na tebe si ty virozy či bacily nějak zasedly
, potvory jedny. Nepomáhá ani vit.C ?
BEE: šupajdi na mateřskou a neohlížej se ani napravo ani nalevo. Máš na to svatosvaté právo. Určitě Ti bude lépe ![]()
Konečně mám po dvou měsících dopoledne sama pro sebe. Holky jsou úspěšně ve škole a školce ![]()
No ještě si zkusím užít ty 2 měsíce klidu, než TO vypukne ![]()
SEZNAMEK: BEE matka pluku (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK ???
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 11.9.
IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 19.9.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 14.9.
MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/David TP 1.11. ?? DK 3.10.
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta/? TP 3.11. kluk DK 11.9.
LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 8.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip/? TP 3.11. kluk DK 11.9.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 20.9./21.9.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 12.9.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. kluk DK 6.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK 5.9./7.9.
VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. kluk DK 18.9.
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 7.9.
JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ??? JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/Karolína TP 9.11. kluk DK 5.9. PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK 12.9.
SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. kluk DK 6.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 8.9.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK 12.9.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 5.9. IGINA (78,štír) za Brnem Vanda/? TP 16.11. ?? DK ??? NICO (79,panna) Praha (Podolí) Dan/Laura TP 17.11. kluk DK 11.9.
MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. kluk DK 13.9.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK 11.9.
SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK 4.9./.5.9. DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. kluk DK 13.9./25.9.
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 6.9.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 12.9.
LORIN (76,beran) Plzeň Jiří TP 28.11. kluk DK 12.9.
LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. kluk DK 26.9.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK 7.9.
Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství
Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Tynka85, Ivana
HOSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA
SRAZ PRAHA.......čtvrtek 14.9. ???
ČAS..............cca 16hod…???
MÍSTO..........OC Smíchov ???, OC Chodov ???
Ještě se vyjádřete ![]()
Ahoj holky, to jsem to s tema kontrakcema pekne zakrikla!!! Do vcerejska byly jen sporadicky, za to dneska se to pekne rozjelo, az jsem si je zacala radeji psat. Od rana jich bylo uz tak 8 nejmene (hodina a pul), skoro celou noc jsem nespala, jak mimi rejdilo, ale to byly fakt premety nejvyssiho stupne. No, ale jelikoz nam maji privezt kazdou chvili ten nabytek, tak zbabele sedim a cekam, az prijedou. Rikala jsem si ale, ze kdyz se to nezlepsi do poledne, tak proste volam, tohle mi hodne znepokojuje. A to ani moc nekaslu, vlastne skoro vubec, tak 1× do hodiny. Pcikam tak 2 - 3× do hodiny, ale nepozoruju souvislost s kontrakcemi. Tak nevim, doufam, ze ma mimi jen blby den, ostatne ja ho mam take po 3 h spanku…
Sylvi, moc Ti to slusi, fakt maminka - kocka!!! Diky ohledne info o predcasnych porodech, doufam, ze me makro pohyby a opet extremne caste kontrakce nic nepredpovidaji…
Kacul, ja nikdy nebyla tak chorobna jako od nastehovani do US. Tam na me ty brouci vsichni naskakaly a zda se, ze jsem si je privezla i do Evropy zpet… Vitaminu mam opravdu prehrsel, hodne cerstveho ovoce, obohacene dzusy a i tehu vitaminy (sice nepravidelne, ale preci jen, ovoce ale fakt dost), tak nevim, co vice pro sebe mohu udelat… Stravuju se dost zdrave, oblekam se teple (nebo chladne, kdyz je vedro
), po tehu si fakt necham udelat nejaky krevni obraz. V US jsem mela zvysene bile krvinky dost casto, to by mohlo neco malo znacit, ale nikdo tomu nevenoval pozornost. No ze me to vubec prekvapuje
. Hezky den, Linda
Dobre ranko!
Tak dneska leze slunicko
mam v planu uklizeni (jak jinak!), ale muzicek mi prikazal, abych hodne odpocivala…takze vyjimecne poslechnu ![]()
Taky vcera prohlasil, ze TEN POROD bude teda fakt maso…to byla jeho reakce na me ustavicne hekani a funeni (prcek porad nejak tlaci pod zebra) a vecer jsem byla cela rozlamana. Taky me Bee nakazila tou kycli nebo co, ale rano jsem skoro nemohla vstat z postele. No snad to nejak rozhejbu…ja takova fyzicka omezeni uplne nesnasim, potrebuju se citit v pohode a fit!!! hm…ja vim…bude hur…
Navic mi porad (dva tydny) brni ta prava ruka. Danecek mi asi sedi na nejakem nervu…myslela jsem si, ze si casem zvyknu, ale je to celkem neprijemne. ja vim…bude hur ![]()
Lindusko , ty Tvoje choroby jsou des bes
Ber to tak, ze Tvuj imunitni system bohate zasobuje protilatkama i mimise…takze bude zdravy jako ripa!
Ja jdu chvili cucet na TV (stejne tam asi bude prd)…rozhodli jsme se, ze si na jeziska koupime novou a tu starou dame do te doby na pudu. Myslim, ze malej se nam o zabavu postara dokonale.
Tak prijemny rozjezd a pekny den!
Lindus mě s tím vit. C nejvíce pomáhá normální tablety z šípků 1000mg 1× denně. Vždy když ne mě něco leze, tak celý týden dlabu to C a nic na mě nemá. Zkus se zeptat Nico, co by „lékárnice“ ohledně vhodnosti C v těhu. Vím, že multivitamíny nejsou moc vhodné, ale C se nepředávkuješ.
Cecko je v pohode, to dela problemy az pri dlouhodobem uzivani megadavek.
Ale nejdulezitejsi je odpocivat…mam totiz trosku dojem, ze se Linde pritizi vzdy po akcnim vikendu s Lancem…coz? ![]()
Juchuuu, mame tu nabytkare!!!
Nico, me take brni prava ruka! Ne uplne nesnesitelne brneni, ale spis je takova nedokrvena, ztuhla, „numb“ pocit. Hlavne, kdyz v ni neco drzim, tuzku, lzici, kartacek, cokoliv… No, vikedny s Lancem jsou sice narocnejsi, ale tohle neni jediny vikend, uz jich bylo spousta a bez nasledku. To spis ty choroby mi pekne drtej… Snad uz je to fakt posledni pred porodem. Doufam tedy, ze porod nebude behem nasledujicich nekolika dni, hihi
. L.
Dobré ráno
Sylvi moc ti sluší a vypadáto že ti opravdu roste jen to bříško
což ti asi většina závidíme
Užívej si Ondráška než ho dáš do školky ![]()
Benjulka tak ty odpočíváš od holek,aby ti zachvilku nebylo smutno nebo se nezačala nudit, než budete mít doma mimčo ![]()
Holky moc to nepřehánějte at už tady nemáme nějakýho prcka,ještě je dost brzo .Raděj odpočívejte však on nám ten úklid neuteče,že Nico
Dneska jen pěkně odpočívej
Krti dej vědět jak je
Lindi né že jim budeš nějak pomáhat jen je pěkně diriguj co a kam ![]()
Čau holky,
jenom rychle k srazu:
jak už jsem psala, hlasuju pro OC Chodov. Ale mám problém co se týče času srazu. Vypadá to, že budu k dispozici až tak od půl sedmý (nejdřív
), budete tam ještě? Bohužel pokud má hlídat manžel, tak to s tou půl sedmou platí pro všechny všední dny, takže termín kvůli tomu rozhodně neměnte.. ![]()
Pa, jdu se trochu věnovat malýmu
Pajina
Dobré ráno, mamči a mimča,
tak jsem spokojeně doma, včera už mi bylo dobře, tak jsem k doktorovi nejela. Malý je hodný, vrtěl se akorát, když jsme v noci přišli z WC, jinak jsem se i hezky vyspala.
Nekoukala jste včera večer některá na ten pilotní film k seriálu Ztraceni ? To bylo maso
Moc se mi to líbilo, uričtě se budu příště zase dívat ![]()
Sylvah : souhlasím s holkama, HROZNĚ MOC ti to sluší
. A ta tvoje specializace se nám bude opravdu hodit
.
Lindusa : při mých zkušenostech je to fakt reakce na to, žes to včera přehnala. Kdykoli takhle blázním přes den, večer anebo druhý den to krutě poznám
Mimčo se ve mně vrtí jak na obrtlíku a břicho mi tvrdne jako blázen. Zkus vy:,–(it, já včera celý den vzorově odpočívala a dneska se cítím dobře. Vždycky večer je mi nejhůř a včera to bylo fajn. Fakt to už moc nepřeháněj.
Ještě mě napadlo - lehko mi bylo v sobotu večer šoufl, když jsem předtím koukala na fotbal ČR - Wales… bodejť by mi bylo dobře, když naši hráli tak jak hráli
![]()
Tak hezký den, Paja dnes má první školní den naostro, tak už mi začne jezdit domů pozdě a já se tady usmutním
.
Nabytkarum nepomaham, venuji se svemu laptopu
. Zda se, ze kontrakce se prozatim umoudrily, skoro pul hodina pauza a jed uz je to opet skoro pul hodiny. Mimi ale porad smejdi a rejdi. Jinak tento vikend nebyl az tak divoky, ani ten vcerejsek, minuly vikend byl mnohem ostrejsi a bez nasledku. Asi to fakt souvisi s tou chorobou a notorickym nevyspanim. To telo je uplne samo proti sobe! Takhle se bojkotovat… Dneska delam jen pradlo, povleknu postel a pokud se manzovi nebudou zdat po stehovacich podlahy, tak vi, kde je mop, ze
. L.
No já jsem zjistila, že mi hodně dobře nedělá zametání a vytírání podlah. Tak už mi Paja slíbil, že až budu mít za 3 týdny zase službu na chodbě, že to za mě udělá - poprvé v životě
Tak jsem zvědavá…doma to nějak pošolíchám, snad
.
Lindusko , fakt to neprehanej. Je fajn, ze se kontrakce umoudrily…nezapomen, ze zadne predcasne porody nejsou povoleny ![]()
Ja budu dneska taky hodna holka a nebudu silet…vsak co, postupne a pomalicku to prece taky vsechno zvladneme.
AHojky vsem:)
Tak jsme vcera smontovali prebalovaci pultik a postylku. Jsem z toho naprosto nadsena:) V postylce nam zatim misto miminka lezi dudlik:) Dam foto do galerie:)
Co se tyce ,,problemu" tak musi vazne zaklepat ze se citim uplne skvele. Az na obcasne tvrdnuti briska ale to uz jsem si zvykla:) Davidek se v brisku porad ruzne pohybuje. Nekdy mam pocit ze zkousi kde me to vic lechta:) Zitra jdu na kontrolu a ultrazvuk uz se moooooooooooooc tesim:)
SRAZ ctvrtek 14.9 super a kdyby bylo OC Chodov tak uplne nejlepsi:)
Co se tyce casu tak se prizbusobim:)
Preji vsem krasny den a at jsou drobeckove v brisku moooc hodny:)