Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nova postylka funguje
. Je sice o poznani tvrdsi nez nase puvodni, ale nespi se na ni vubec spatne. Sice jsem zabrala jen na pul hodky, ale i to pomohlo. Ja fakt nevim, jakym zazrakem jeste ziju, 3 h spanku v noci, pak jen pul hodka odpo a stale zvladam jeste fungovat. Asi uz jsem fakt ready na toho prcka a to i v pripade obraceneho rezimu
. Ten ale, doufam, nenastane!
NICO, ten bolavej kycelnik jsem ja
. No, ja mam porad neco, jsem hrozna, hihi…
Jinak hlasim vahovy ubytek, asi 2 - 3 kg behem tydne… Nechapu, tlusta jsem porad stejne, to budou asi ty nase pochuzky… Ale i tak typuju, ze mam navrch dobrych 12 - 13 kg, ne-li vice. Mozna mi jen splaskly kotniky, hihi
.
Koukam, jak pekne koukate na TV… To mi zadnou nemame. Teda prijimac ano, ale zadne programy. Ani v US jsme nic nemeli. Nejak nam to nechybi. Koukame jen na DVD, pak surfujem na netu a to nam bohate staci. No a take samozrejme travime cas spolu, ze…
. Za chvili jdu do hajan, tak doufam, ze naspim aspon 5 hodin
. Dobrou noc, L.
NICO deka je fakt uzasna:)
Marcelko drzim palecky at vse dobre dopadne
Jinak serial Zoufale manzelky se mi zacal libit:) budu sledovat dokud to pujde:) ale obavam se az se narodi mimco tak cas nebude:)
Jdu do hajan dobrou noc:)
Tak teď jsme se probudili my… ![]()
Taťka bude zase pracovat a my asi…ZEVLOVAT PO MIMIBAZARU… ![]()
NICO - deka je fakt nádherná a PAJINKA dokonalá dražitelka pomocnice! ![]()
Moc gratuluju!!!
MARCELKO - Danulky je mi líto, snad to v pořádku zvládnete a nebude ho to chudáčka bolet! Moc držim palečky!
ANNI - Adámek je s tou školkou legrační…snad mu to nadšení vydrží! Osobně si pamatuju, že nejdřív jsem tam nechtěla být ani minutu, pak se mi tam zalíbilo, chtěla jsem tam ideálně i bydlet a pak jsme se s holkama zase předháněly, která půjdeme domu „po o.“ (jako po obídku bez spinkání)…ale celkově sem měla školku ráda a dodnes na ni v dobrém vzpomínám! Přeju hlavně ať máte dobrý učitelky - ty dokážou zázraky! ![]()
SRAZ já nemůžu zradit SMARRR a taky bych konečně ráda viděla BEINKU…ale má pravdu VERUN - autem se dá dojet kamkoli…a já se zatím za volant vejdu, tak doufám, že do příštího týdne mi to vydrží… ![]()
BEINKO - my máme předporodní kurz (1. lekci) zítra…tak doufám, že nás nebudou šokovat taky hned filmem o porodu…
To je taky netaktní hned ty tatínky takhle vyděsit! Přeju ti, aby se Nikos zase vrátil ke svému kladnému rozhodnutí a u porodu s tebou byl!
Jinak tvou narážku na GRAPEFRUIT jsem teda nepochopila!!! Jestli máš břicho jak grapefruit, koukej to do srazu dohnat, ostudo!!!
Ať si s tím svým panděrem nepřipadám blbě!
Jinak pokud by byl sraz na Chodově, mohly bychom se domluvit a třeba bych tě někde nabrala?! A cesta obecně neni z plzeňský strany tak složitá…jen nezahybáš na Smíchov ale až na Brno…a pak už jen kousek, to bys zvládla určitě taky… ![]()
Musim na ten MMB, pochpte…
beztak už všechny spinkáte… chci taky nějakou deku a taky bych potřebovala nějakou hračku…konkrétně hrazdičku na autosedačku a taky něco na kočárek…
Ale zdá se mi to drahý i na MMB!
Já se totiž zamilovala do hraček FEHN a ty holt levný nejsou ![]()
MAMINY se zkušenostma…co kyblík na jednorázovky SANGENIC???…Já vim, ekoložkám se protočí panenky, ale to je prostě totálně jiná cesta…Jen jsem se chtěla zeptat, jestli ho některá používáte a jestli si myslíte, že je nutnej???
P. S. Až nám někdo jako KRTI rozhodne to místo srazu, dejte vědět!
Ale do příštího týdne to snad rozčísneme, ne?! Hlavně, že už víme aspoň datum a čas! ![]()
Jo a zítra v 15,30 mám kontrolu s poradnou a asi i vypsánim MD - jsem zvědavá, na kdy to sestry vypíšou, když 34. týden mi začíná tuhle neděli a ideálně bych šla už od zítřka…
Uvidíme, jestli to jde „lámat“ nebo jestli když se nejde těch 8 týdnů před, tak jestli se může fakt až přesně 6 před a taky jak je to s těma začatejma a ukončenejma týdnama… ![]()
Dám vám pak vědět. ![]()
Díky za všechny rady a dobrou noc a sladké sny a ať pupíčci moc netíží při obracení (BEINČIN grapefruit nevyjímaje
) a mimísci ať taky hezky spinkaj a nekopou maminkám do domečků!
Bee + Qeebo
Našla jsem docela dobrý vysvětlení toho, kdy může začít mateřská, tak ho sem kopíruju, abyste byly taky chytré, kdyby vám doktoři tvrdili něco jiného… ![]()
http://www.neonatologie.cz/…stvi_72.html
pa pa Bee
Teda Bee, ty ses nocni mura. ![]()
No my dnes meli desnou noc, Danielek nechtel nejak spat, spis plakal ze spani a porad volal mami, mami. Ach jo, uplne jsem si odvykla nocnimu vstavani. No to bude dobrej sok, az se prdolka narodi.
Kyblik na pleny nemam ani porizovat nebudu, nejak jsme to zvladli i bez nej.
Valim pracovat, preju vam pekny den.
Marcela
MARCELKO - a to nevíš, do kolika jsem nakonec byla vzhůru…
Skoro bysme se mohly střídat s Linduškou v její obvyklou vstávací hodinu…
Ale je fakt, že jsem trochu hřešila na to, že dneska nejdu do práce a můžu se dopoledne povalovat. ![]()
Mám ale hrozný roupy…jak je hezky, šla bych na houby, ale myslím na KRTI, jak je taky statečná a nejde…
Budu odpočívat a asi si ještě na chvilku zdřímnu. Čeká mě náročný odpoledne s doktorkou a pak kurzem..
Těšim se na kurz jak tam budem s Davidem poslouchat, co nás čeká! ![]()
pa pa B.
Dobré ráno, mamči a mimča,
tak jsem se krááááásně vyhajala, ikdyž jsem se teda dnešní noc na můj vkus dost budila - tak po 2 hodinách a často jsme s Ójou chodili na WC. Taky nás pak otravoval komár. V 7 nás probudil Paja, když odcházel do práce a i tak jsme nakonec vydrželi spinkat do 8:30. Půjdu žehlit věci pro mimčo a…snad nebudu vypadat jako blázen, ale už si povlíknu postýlku pro Ondeje, hrozně se na to těším
. Taky musím sbalit tašku do porodnice, protože mi Paja po tom předvčerejšku, jak mi bylo špatně, pořád nadává, že nemám sbaleno a ať to udělám - tak to udělám, no.
Tak hezký den
.
Ahoj holky, tak teda noc opet nic moc, 4.5 h maximalne… Plus 100 vyletu na WC. Ale jeste nezoufam, nova postel je preci jen nova postel, telo si musi zvyknout. Davam tomu 5 noci, pak budu teprve lamentovat
. Nebo je to fakt tim, ze uz je telo dokonale pripraveno na vstavani k mimisovi…
Bee, ja kos na pleny zvazovala, ale asi na to kaslu, mame popelnici hned 5 m od vstupnich dveri, tak mohu vynaset nekolikrat denne, ale asi ani toto nebude nutne. Kdyby to nahodou nutne bylo (o cemz pochybuji), tak ten kos dokoupime za chodu. Zas tak velka investice to neni, aspon tedy u nas, necelych $19… A maji ho dokonce i u nas na zakladne, ze nemusim jezdit az na Ramstein.
Vcera jsme se s Lancem hrozne nasmali
. Pozorovali jsme mi me nakynute bricho. Lance na chvili koukl na PC a v tom ta mala rostanda vykouzlila tak ostry pohyb (ne bolavy, ale vizualne ostry), ze jsem z toho vyjekla a lekla se, jak kdyby na me nekdo bafnul!!! Udelala mi na brise bouli asi 3 cm do prumeru a alespon 3 cm vysokou a ta boule cestovala asi 8 cm!!! Musel to byt palec od nohy nebo ja nevim, ale kazdopadne to vypadalo, ze mi z toho bricha neco vyleze
. Takhle jsem se uz dlouho nevydesila a nasledne nenasmala
. Hezky den, Linda
Bee : o houbách mi ani nemluv, já bych brečela, jak bych šla. Je tak hezky, pražáci odjeli - to by se to sbíralo. Jenže to mám k lesu (tedy tam, kam chodím) asi 1 km a na to, abych šla pěšky tam, pak tam 2 h courala po lese a šla zase zpátky, na to se už necítím. Předtím jsem se tam vždycky svezla autem, ale to teď potřebuje Paja, jak už jezdí do práce (bus nám tady totiž jede v 6:36 a odp. v 15:10 zpátky a to je všechno, to Pavel nestíhá). A já jsem se rozhodla, že to opravdu nebudu pokoušet a budu sekat dobrotu, abych si to potom nevyčítala. Nasušila jsem si asi 7 litrů, na zimu jsme zásobeni, tak to víc prdím, co se dá dělat
.
No, vostuda ja na ty houby dneska jdu… Uz mi otrnulo, kontrakce vesmes zadne, ryma je nakonec (nastesti!!!) jen ryma, kasel je na ustupu (diky Bohu za Mucosolvan!!!) a i po 4.5 h spanku mam proste dost energie… Nechapu, ale je to tak. Ale slibuju, ze vynecham me kamzici kousky a nebudu skakat pres klady a parezy
. Linda
Ahoj pupíci, tak dneska pověsím vyprané plíny a povlečení pro mimi. Odpoledne jdu s kamarádkou na zmrzku a pak razím na cvíčo. Tak se těším až si zase protáhnu tělo, včera jsem zavařila 10 sklenic švestek do zásoby a vypadají moc pěkně nejradši bych už ochutnala ![]()
Jinak koš na pleny taky pořizovat nebudeme máme popolenici kousek od domečku, takže není potřeba.
Holky už máte na přebalovák tu podložku?? A jakou velikost jste si koupily je lepší ta větší??
Co vánoce jak to budete letos řěšit? Nakoupíte to před porodem?
Dneska budu vařit rizoto mňam už se těším narvu tam hodně zeleninky!
Dobre ranko,
KRTI: pridavam se k Tobe serialovy maniaku, taky se zacinam stavat zavislou chichi
V pondeli - ZOUFALE MANZELKY, utery - RUZOVA ZAHRADA, streda - TO SNAD NIC, ctvrtek - RUZOVA ZAHRADA, patek - NIC, sobota - TROSECNIK, nedele - ZTRACENI - no to je naloz ![]()
NICO: moc chvalim deku - je opravdu nynana ![]()
SRAZ: holcicky, tam myslim, ze to asi vyhral ten Chodov, protoze je Vas vetsina, tak nezapomente udelat fotecky, at vidim jak Vam vyrostly briska
Ja se bohuzel na Chodov nedostanu - nesmim cestovat - moje nejdelsi povolena cesta od pana doktora je Florenc. Jinak moc dekuji Bee jsi zlaticko, ale ja nesmim jet ani autem (sice uprimne nechapu ten rozdil auto a vlak), ale po tech peripetiich s nemocnici jsem uz vylecena z toho, abych rady pana doktora neposlouchala. Kazdopadne rozhodne se urcite neschazime naposledy, takze tentokrat CHODOV a priste treba SMICHOV coz? ![]()
BEINKA: ja se Beii chystam s pritelem na kurz ve stredu, tedy doufam, ze to Filip ve zdravi prezije ![]()
Jo ještě jsem se chtěla zeptat jestli budete kupovat i nějaké malé punčocháče?? U nosí to to miminko??
Vidíte, co bych teď dala za bydlení ve městě
S někým bych se domluvila na kávičku, pocourala bych po obchodech nebo jen tak někde… A já musím sedět doma na zadku, protože se ze vsi nedostanu, když nemám auto. A tady chcípl pes, všichni jsou v práci (kromě mojí švagrové teda, jenže tam si snad ani netroufnu jít
). No aspoň zítra něco polítám, jedu do poradny, tak mi Pavel auto nechá. To je nudáááááááááá
.
HOLKY NEMATE NEKDO ZPRAVY OD MEDICKY??? JE S NI VSECHNO V PORADKU???