Poradna duly
Jana Čurdová
JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮ…TAK JSEM KONEČNĚ TETAAAAAAAA
![]()
Máme v rodině Valerku…3,80 kg a 52 cm…pěkný macík, co? ![]()
Ahoj moje těhuliniky
!
Mě se po vás ale stýskalo ![]()
Tak jsem po dovolené na Lipně, počasí jsme měli hrozné, ale i tak jsme si to užili..Sama se teď zpětně divím, co jsme všechno podnikali, bez nějakých větších obtíží jsem vylezla na Kramolín, pak prolejzala Čertovu stěnu… Na to že jsem v sedmým měsící ..dobrý
![]()
Před dovolenou jsme se přestěhovali na Břevnov a ať si člověk říká jak chce „nebudu nic dělat“ nejde to
tak jsem balila, vybalovala a za den se ohla asi 3tisícekrát…Tak z toho bylo lehlé špinění a jinak nic.
Těším se, až i v rychlosti projdu, co se tady u vás událo…všechno se mi asi dočíst nepodaří.
Jo a co srazík? neplanujete? nebo jsem ho nedej bože prošvihla ? ![]()
Všechny závažné novinky, prosím, hlaste
![]()
Smarrr píše:
Dobre ranko,SRAZ: holcicky, tam myslim, ze to asi vyhral ten Chodov, protoze je Vas vetsina, tak nezapomente udelat fotecky, at vidim jak Vam vyrostly briska
Ja se bohuzel na Chodov nedostanu - nesmim cestovat - moje nejdelsi povolena cesta od pana doktora je Florenc. Jinak moc dekuji Bee jsi zlaticko, ale ja nesmim jet ani autem (sice uprimne nechapu ten rozdil auto a vlak), ale po tech peripetiich s nemocnici jsem uz vylecena z toho, abych rady pana doktora neposlouchala. Kazdopadne rozhodne se urcite neschazime naposledy, takze tentokrat CHODOV a priste treba SMICHOV coz?
Jé Smarr,
to by ale byla škoda, kdyby ses kvůli tomu na sraz nedostala. Pokud vím, tak ten Smíchov byl celkem vyrovnaný s Chodovem, hlavně já jsem lobovala pro ten Chodov… Ale tak já si to zkusím zařídit ještě jinak. Třeba by mohla přijít máma na hlídání, to bych na ten sraz mohla vyrážet dřív, takže by se mi na ten Smíchov mohlo podařit dorazit „už“ před šestou.. Teda ještě uvidíme, jak to tam najdu.. Není to moje obvyklá destinace ![]()
P.
JITKA: super UZ, jsem rada, ze mas vse OK.
IVETT: no to tedy gratuluju, to je ale macik - budou nejake fotecky??? A Valerce do zivota VSE NEJ!!!
PAJINKO: jsi zlaticko! Jestli bude Smichov budu nejstastejsi, ale jak jsem uz psala svet se nezbori a kdyztak bych prisla na dalsi srazek - jsem s tim fakt v pohode ![]()
Tak jsem dala kaficko po dobrem obede…
jo a nevim jestli to psala Nico, ale Missiva pripravky uz mam taky projity a ted premyslim co si objednat…cetla jsem spoustu diskuzi na pripravky Missiva a byli tam + i -, ale vesmes slo jen o to, ze to neni jen prasek na prani, ale rozdeleny na belidlo,machadlo......a musi se u toho premejslet.....
Jo a holky co uvazujete o pouzivani Popolinek.....byla jsem na prezentaci a jsem natcena........a koncem tohodle tejdne mi prijde prvni varka.....jsou tak krasnoucky, objednala jsem si i podlozky na prebalovani a podlozky z biobavlny do postylky.....a co je podle me uplne super…, tak vlozky do podprsenky z buretoveho hedvabi…ta kocka rikala, ze mela hroznej zanet prsou a horecky a tyhle vlozky ji to tak zklidnily, ze mela do dvou hodin snizenou horecku a pak se ji to uplne ztratilo.........ty samy vlozky, ale jinny rozmery jsou i pro mimi pri opluzeninkach.....
pa igi
Ivett, gratuluju k uloze tety !!!!
Jo a holky kouknete na stranky .www.eone.cz…hledala jsem neco…nakej olejicek na masirovani hraze a tohle se mi moc libi a je to cesky vyrobek
igina
Igi , ja si budu objednavat cely praci program. Ted musim jeste projit i ty ostatni veci, ktere nabizeji.
Latkovky mam objednane Totsbots, Bamboozle a Fluffles…je to jina firma a z diskuzi jsem vycetla max. spokojenost a pry jsou na miminku stihlejsi. Kazdopadne jsem moooc zvedava a urcite si musime vymenit zkusenosti.
A na Eone jsem uz taky narazila. Zaujal me Medvidek olejicek na zadecek + ubrousky perlicka - pro vyrobu domacich vlhcenych ubrousku ![]()
AHOJ
IVETT …gratulace…těším se na fotečky…Je to kus ženský, ale lepší než malinkatý, bude určitě zdravá a silná!!!
SRAZ PRAHA 14.9.06 v 16 hodin
Počkala bych co na to MIA.....pošlu jí SMS, jinak MEOWTH je to jedno a zatim Vás moc pozdravuje!!! ![]()
SMARR …ty kecko, do práce jako jezdit můžeš a na Chodov nee???? Na Chodově když vyjdeš schody z metra tak už pak jedeš jen po eskalátorech a nikam necouráš!!!!
A zpátky by tě mohl vyzvednout miláček.....
No hezky bych ti to vymyslela
Ale jak myslíš…
Prostě si nemyslim, že je to tak náročná cesta…
MEDICKO ......vítej zpátky…Sraz jak vidíš zrovna plánujeme, jen jsme nějaký nemožný se dohodnout kde že bude
![]()
BEE .....jsem zvědavá jak se vyjádří BEINKA.....třeba když bys jí svezla, tak se konečně taky přidá!!
NICO .....ještě bych si prosila fotečku toho mrňouska kočičího, co tě pořád tak rozčiluje ![]()
IGI …se žlučníkem neporadím ![]()
ANNI …nepracuj pořád…u nás se mejou okna až na vyvolání porodu ![]()
KACI ja nepracuju porad:-)) kdyby jsi viděla náš byt tak pochpoíš že než ty všechny okna umyju jak jsem si to naplanovala tak bude skoro po porodu:-))) A ty nejhorsi si necham na to vyvolani:-))))
A.
Tak jsem ted dostala silenou chut na rybicky:) Jdu si udelat rybickovou pomazanku mnam mnam:)
Ivett Gratuluji k tetickovstvi ja mam uz 15 letou neter a pamatuji si ze kdyz se narodila byla jsem z toho naprosto unesena (bylo mi 14) a mela jsem ji jako panenku:) Segra mi ji nakrmila a prebalila a ja ji vozila a porad nekde tahala. (narodila se v cervnu diky bohu protoze jsem ji porad vytahovala s kocarku a vsem jsem ji ukazovala jak je uzasna:) )
Napadlo me ze vam ukazu tento odkaz
http://rodina.cz/frajeri
dela to moje znama:) ja uz mam objednany dve rychlozavinovacky, spacacek a taky mantylek do postylky:) Jeste si budu vybirat zasobnik na plynky:) Ma naprosto uzasne latky:)
Kaculko , vyfotim
ale uz neni svetlo, tak snad zitra…Pred chvili jsem si delala krupicku a Hanicka mi samozrejme sedela na rameni a vriskala jako na lesy. Uz pomalu uvazuju, ze ji vezmu k veterinari jestli ji neco neni…to prece neni normalni, takova pazrava kocka! Predstav si, ze vcera vecer zase prisla UPLNE totalne umastena a ja porad nemohla prijit na to od ceho…no pak jsem na to prisla. Delala jsem si rybi prsty a na panvi byly tak dve lzice oleje…prase jedno ![]()
Sylvo ,
nenavštěvuješ také náhodou mimibazar? Právě jsem koukala, že se nějaká Sylvah
také účastní jedné aukce, kterou já už jsem odpískala. Je to shoda jmen??
![]()
P.