Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jdu bonzovat .....NICO má zase na ICQ toho makáče ukrajinskýho…takže určitě uklízí jak mourovatá!!!!
![]()
SRAZ PRAHA …ještě co SMARR?? BEE?? MIA???
Jooo a Ztracený taky asi budu sledovat, je toho ted nějak mooc, tak snad nebudu pořád sedět u PC a občas se podívám i na TV…
Včera jsem celej večer žehlila a bolí mě půl člověka a to chci ještě dneska pokračovat ![]()
Taky mám nachystanej košík pro mimi, ale JAKO že pro kamarádčino mimi…hihi, mám se na co vymlouvat
No ale když k nám dorazí, tak ho přece musí mít kam dát, že!?!?
Musim taky něco hadříků pro mimi přeprat a udělat inventuru co chybí, ale asi nic, jen ty plenový osušky a pak teplou kombinézu, ale s tou počkám až bude mimi venku!!!
Ivett , tak to abys chodila na zákusky častěji, ale pak nesmíš sníst
. Teda to byl fakt dobrej kup ![]()
Vidim, ze Kaculky neviditelne oko vidi proste vse
Ja jsem jen vyluxovala a ted se chystam na dosudlani barvy na zemi, zasuvky a ostatni vopruz uz mam umyty, trikrat hura! Ovsem to nejhorsi me teprve ceka, az si vecer Mira prestehuje stul a pocitac, musim projit tech deset beden ruzneho obsahu co tady mam…no ale aspon u toho muzu sedet na zadku a tridit na hromadky…kocky mi pomuzou, tak mi to bude trvat dvakrat delsi dobu nez normalnimu cloveku…
Milacek mi ted volal, ze uz je na ceste, dneska „varim“ rybi prsty, takze taky pohoda. Jede na policajty, protoze jak byl v tom Nemecku, tak asi nekde ztratil penezenku a mel tam vsechny mozne a nemozne doklady a karty…no radost ![]()
Tak ja zase nakouknu…
Nazdarek maminky,
BENJULINKA: pozor na tu matraci z Polska, kdyz se kouknes do diskuze o matracich tak si tam na ty polske lidi dost stezovali, ze smrdi nejakym lepidlem a ze to nejde vyvetrat. Je to nekde tady na emiminu, vsechny ty diskuze jsem cetla nez jsem objednavala tu mou ![]()
SRAZ: Kacul to jasnacka, ze prijdu uz se na Vas briska moc tesim. 14.09. mam zapsano v diarku - ja hlasuju pro Smichov a myslim, ze Bee bude taky pro vid?
Jakto, ze se Bee neozyvas se srazem - vymluvy se neprijimaji!!! ![]()
ZTRACENI: Krti mam to stejne jako ty, taky me to fakt chytlo, jeste v posteli jsem porad premyslela co jako, ze je TO co tam je - tedy to je slovni obrat ![]()
SRAZ
Smarrr - já se naopak o sraz včera vehementně hlásila, aby se na něj nedej bože nezapomnělo!!! ![]()
To víš, že jsem spíš pro Smíchov …ale v nejhoršim dojedu snad i na Chodov, i když jsem tam ještě nikdy nebyla… teda v tom novém OC… ![]()
Koukám ale, že většina holek je spíš právě pro ten Chodov…tak kdybych jela z domova, mohla bych tě případně někde nabrat, kdybys chtěla…;-) Kdyžtak mi napiš SZ svý číslo na mobil…
I když ty možná pojedeš z Hiltonu, což?! ![]()
SRAZ PRAHA 14.9.06
čas cca 16 hod
místo .....zatim pro Smíchov je BEE, SMARR, VERUN…ostatní Chodov, nekomentovala MIA a MILI a MEOWTH a MEDICKA ???
Mě je to jedno, jen asi kvůli Pajině a asi i NICO je lepší Chodov, když už Paja dorazí později…ale jak myslíte.....Co taky BEINKA????
Myslim, že pořád lepší Chodov než ten Eden…jede metro až uplně tam…stejně teda jako na Smíchov… ![]()
Někdo to rozhodnětě…
![]()
Ahoj
tak jusem začala rejpat do mužíčka jestli si nechce na tohoi 14.9, naplánovat cestu do Prahy že bych se jako přidala:-)) zatím je to bez odezvy.
Adámek byl ve školce nadmíru spokojenej. Z jeho oblečení se dalo poznat co za celý den jedl, no lepší než jídelní lístek:-))
Domů se mu vůbec nechtělo protože tam přeci musí spinkat, tak domů s nama nemůže:-)) Doufám že mu to nadšení vydrží i nadále až tam opravdu bude bývat až do odpoledne:-)
Matraci do postýlky jsme kupovali taky v Polsku a Ada na ní spal celé tři roky a bez problémů, bez zápachu takže bych do toho šla opět.Ono mezi náma většina věcí co se prodává u nás v děckárnách je stejně z Polska:-)
Dívala jsem se třeba i v Chiccu na ty hrací deky pro děti a tam je prodávají za nějaých 1200kc av Polsku je koupíte za polovic. Stejná značka stejný výrobce.
Přišel nám táta domů tak razíme na nákupy. Chci si nakoupit už nějakou drogerku pro mmimčo i pro sebe tak opět trochu provětráme peněženku:_)))
Zatím paaaa
Anni a spol:-)
ANNI: jee - to jsem to asi napsala hloupe - ja jsem to nemyslela s tou matraci zle. Jenom, ze to nejaka maminka psala v diskuzi a byla z toho dost spatna.
SMARR já vím já jen že hodně lidí na věci z Polska nadáva a neuvědomí si že skoro všechno se sem z Polska dováží:-))) Ono to asi záleží na kusu na kterej narazíš. Myslím že i drahých značkových věcí nemáš záruku že budou vždycky v pořádku. Tím že máme Polsko za rohem tak tam jezdíme dost často a zatím si nemůžu na nic stěžovat. Možná je to o štěstí, ale tak to jsme teda asi zatím měly:_)))
Tak jsem se prave probudila:) spala jsem od 16 az do ted. To je nadhera:) Davidke byl v brisku moooc hodny:) a nechal me abych se prospala.
Dneska se moooc tesim na Zoufale manzelky:) Budete se koukat?
KOuknu se i na Letiste:)
Jdu si k obedu udelat ovocne tvarohove knedliky. Nejak jsem zakrila svoje slane chute protoze od soboty mam chut na sladke. I jsem si ,,musela" koupit tady jiz zminovanou Margotku. To je strasny jak se clovekuty chute meni:)
Jeste ke srazu myslim ze pokud pojedete nekdo autem tak je lepsi dopravni dostupnost na ten CHodov:)
Jooo jeste jsem se zapomnela zminit ze pritel byl vcera jako vymeneny:) Jak jsem postavili tu postylku z pultikem tak zacal byt takovy roznezneny:) a vecer si ke mne lehnul do postele a hladil me po brisku a povidal si s Davidkem:) Ten mu odpovidla poradnejma kopancema:) Tak jsem zase pro zmenu skoro brecela stestim:) Ty chlapy:)
Ahoj těhulky
Hlásím, že jsme dneska absolovovali předporodní kurz. Nic nového pod sluncem jsem se nedozvěděla, protože mám všechno nastudováno, takže příště už načisto
Akorát mi tam vyplašili manžu, protože nečekaně promítali porod na videokazetě, a to evidentě neudělo nejlíp. Tak když se po několika měsících přesvědčování konečně rozhoupal, že tam se mnou půjde, tak tohle.
Snad to nějak překoná ![]()
Jo…a vlastně mám ještě trošku depky, protože jsem tam z těch 20 maminek vypadala jako že jsem spolkla grapefruit a ne že jsem těhotná
Ale… já je doženu. Vlastně jsem na tom už začla tvrdě pracovat
![]()
Jinak… jestli je můj hlas něco platné, tak pokud by byl sraz na Smíchově, nahoře vedle Holmes Places, tak bych se pokusila dostavit. Chodila jsem tam při cestě z práce cvičit, tak bych se nemusela ztratit. Do té doby bych tedy zapracovala na bříšku, abych Vám nedělala ostudu
![]()
Tak se mějte zatím mějte krásně BEI