Poradna duly
Jana Čurdová
Krti , to znam…ve dvou pokojich mame jeste koberce (snad se jich co nejdrive zbavim) a ty uz proste nezvladam…jeste tlacit na ten lux, abych sebrala vsechny chlupy a rozhazenou podestylku…no fuj!
Uf, tak malej uz zase dloube do zebra…to je teda zabava! No, ale budu to brat pozitivne…urcite to jsou nozicky a tak se sikulka uz spravne otocil.
Ahoj holky
tak jsem včera večer napsla komentář a nějak se mi neodeslal:-(
Tak to zkouším znova.
O víkendu bylo asi fakt něco ve vzduchu, protože mě bylo taky blbě jak ještě nikdy. Točila se mě hlava , bylo mě na omdlení, tvrdlo mě břicho a bolel celej člověk:-(
V sobotu jsme byli v tom Polsku, nakoupila jsem nakonec jen věci pro Adu. protože nas opět zklamala banka a pracne uložené penízky prostě ještě nezaučtovala tak jsme jeli s pár korunkama:-( Takže příští týden jedem asi znova.
Dneska jsme měli velký den D Adámek šel poprvé do školky.
Včera nechtěl vůbec spát ještě o půl jedenácté kecal v posteli tak jsem měla hrůzu jestli se vubec vzbudí. Nakonec vylezl sámněco po sedmé. Hned si letěl pro boty a že prý už musíme jít:-))) Moc se těšil. Ve školce byla moc příjemná paní učitelka tak kolem 30ti let. Hned se jí Ada chytil nám zamával a šel. Tak jsem zamáčkla slzu a čekám jaká bude reakce až pro něj v poledne půjdeme.
Místo toho abych si užívala chvilku klidu že mám aspon dopoledne pro s ebe tak každou minutku přemyšlím co tam ten můj rarášek asi práve dělá.
Odpoledne dám vědět jak to prbíhalo
anni a spol:-)
Ahoj do nového týdnu,
tak tento víkend byl hodně v pohodě ale moc jsem si neodpočinula, práce na zahradě a hlavně vaření. V sobotu jsem dělala králíka na česneku s rýží a ty žravý řezy s jahodama, byly moc dobrý!! A v neděli svíčkovou s kynutým knedlíkem a víte co se mi stalo! Zadělala jsem si místo z polohrubý mouky z hladký takže jsem musela zadělat pak ještě nové těsto! A z toho z hladké mouky jsem ještě pekla housky, no fakt sranda. Z vařením jsem skončila v 14:15 takže drsný. No ale housky se vydařily takže byly k večeři
!
Krti: ten seroš se mi taky moc líbil, je to konečně něco zajímavého a napínavého!
Krti,Nico,Linduso: koukejte holky odpočívat musíte se šetřit já taky dneska nebudu vyvíjet žádné velké aktivity! Jsem nějaká osplaá tak udělám ještě dvě nabídky a dneska to balím!! Oběd máme ze včera takže pohoda!
Kri: manža dělá ve škole???
Břicho: taky mi teď tvrdne víc, beru tak 3 magnézka denně!
Matrace: holky budete kupovat kokosovou nebo polokokosovou???
Liborinka : my jsme koupili kokosovou.
A knedlíky ? Jééééje, to se mi taky stalo, že jsem udělala knedlíky z hladké mouky (měla jsem ji nachystanou na lince na zahuštění zelí) místo z hrubé
.
Jo, Paja je učitel - učí v Pacově na gymplu matematiku a fyziku (počítačový inženýr
).
Liborinko, ja delam knedliky z hladke mouky. Mamina dela z hrube, ale tu jsem v US nesehnala, zkusene ceske kamosky rikaly, ze hladka vubec neva, tak jsem to zkusila a byly uplne luxusni, nadychane, mnamozni. Takze priste, az zase zadelas z hladke, tak je proste dodelej, budes mile prekvapena
.
Nico, ja vim, zadne predcasne porody, pekne, v pripade nouze, budu tlacit zpet
. Tuhle jsem cetla nejaky legracni clanek (ale seriozni, jen me hrozne pobavil), ze kdyz na zenskou prijde prekotny porod a on je s ni chlap sam doma a uz treba mimi fakt leze, tak spousta chlapu panikari takovym zpusobem, ze tlaci mimi zpet
. Uplne bezmyslenkovite, jsou pry jak v tranzu. Cetli jsme to s Lancem, tak doufam, ze si z toho vzal ponauceni a kdyby neco, tak tlacit zpet opravdu nebude
.
Hlasim uz skoro hodinu bez kontrakci!!! Bajecne, tak se mi to libi!!! No a jedna nespokojenost - minule jsme vraceli obyvakovy stolek, ze na nem byly bublinky laku, tak ze to pry opravi a meli to privezt dnes a hadejte, co se stalo - no proste to nikdo neprivezl! GRRRRRRRRRRR, ja se snad nedoziju kompletne zarizene domacnosti!!!! L.
Tak jsem dala do galerie foto postylky a prebalovaku ![]()
Holky ja se tak mooooc tesim:)
KRTI o ZTRACENEJCH mi ani nemluv. Miluju tyhle filmy. Jen se mi celou noc zdálo, že mě nahání nebo já je nějaký hooodně agresivní a masožravé jakoby slepice. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem doslova a do písmene zakroutila krkem té jejich alfa samici. No šílenýýýý ![]()
Ale jinak fakt dobrýýý. Já jsem totiž milovník sci-fi a tohle se tomu hodně blíží.
Benjulka : dobrej sen ![]()
Já na sci-fi moc nejsem, to spíš Paja - ten miluje všechny Star Treky, Hvězdné brány a Hvězdné války - má toho asi tisíc CD a pořád na to kouká dokola
. Já spíš psychothrillery. Ale tenhle seriál mi přišel hodně napínavý. Teď ještě sleduju na Primě Invazi - to je teda spíš sci-fi, ale výjimečně se mi to moc líbí.
Krti tu Invazi jsem bohužel prošvihla na začátku a teď se nechytám
. Mrkala jsi na ten odkaz na kuchařku?
Jitko: ten přebalovák je z Ikeii??? Kolik prosim tě stál je moc hezkej fakt!
Holky tak já mám dneska práci hotovou a i já jsem úplně hotová už je toho na mě moc sedět u PC a pracovat od 8:30 do 11:30! No a plně pracovat je to fakt už drsný,ale dneska už mám asi padla, jestli se teda nic nevyskytne!
Odpoledne si chci zavařit pár sklenic švestek, prý jsou bezva po porodu na zácpu! Takže zavařím nějaké sklenice do zásoby, je pravda že teď sním pár švestek přes den a jdu každý den, což není u mě obvyklé!! Takže kdo máte tyto problémy tak se vrhněte na strom a zavařujte!!! nějaké si i nasuším, protože strom je úplně olitý!!
Ahojky holky,
add sraz: Já bych zase preferovala ten Smíchov, ale podřídím se většině a časově mi to je úplně jedno ![]()
Liborinka : my jsme si koupili tu polokokosovou, objednávala jsem si ji na www.detskyraj.cz asi za 79OKč. Mě tak celokokosová přijde moc tvrdá, molitanová zase moc měkká, takže ten polokokos mi přišel nejlepší ![]()
[ b]Krti , Benjulka : sci-fi taky moc nemusím, ale Invaze mě fakt baví, jen je škoda, že to davájí tak pozdě
Včera jsem koukala taky na Ztracení a zatím to vypadá dobře
Benjulka : uložila jsem si ten odkaz do záložek, ale zatím jsem na to nekoukala.
Jinak pokud jsi neviděla Invazi od 1.dílu, tak teď už nemáš šanci. Vynecháš jediný díl a jsi v p…, je třeba fakt vidět všechny.
Verun : my jsme na to s Pajou taky koukali, když to bylo od 10, ale teď si každý díl nahráváme a díváme se až druhý den, je to fakt moc pozdě. Ti Ztraceni vypadají fakt moc dobře
.
Tak, uz hodinu a pul zadna kontrakce, tak jsem se dost uklidnila! Jinak krom obyv. stolku nam take neprivezli zrcadlo do skrine, ja uz se z nich docista zblaznim!!! To zrcadlo mi moc netoci, ale ten obyv. stolek ano! Za chvili jdu vyzkouset novou postel. Teda ona je jen docasna, protoze postel samozrejme take nestihli vyrobit, ale matrace a rost jsou nase, ram je jen detail, ze
. Uz se moc tesim, jen je oproti nasi puvodni dost tvrda, to jsem zvedava, jak se mi bude spat… Linda
Lindusa : teda to je práce. Koukám, že je to všude stejné - ať v GER nebo tady. Já mám radši na spaní tvrdší matraci, z měkké mě bolí záda a hlava. Tak to pěkně prubni a válej se, když můžeš
.