Poradna duly
Jana Čurdová
Lindi tak ji pořádně vyzkoušej, já mám radši tvrdší matraci líp se mi na ni spí, tak pěkný sny ![]()
Krti no právě, že jsem neviděla začátek , tak jsem se sledováním Invaze v pr…
Trochu mě to štve, ale no co, určitě to budou opakovat. Tak jako všechno ![]()
Však á si počkám..... ![]()
Liborinko Ano prebalovak je z Ikeii a stal 4990. Me se taky moc libil. Mela jsem ho vyhlidnuty uz od cervence. Kupovali jsme ho ted, protoze v novem katalogu uz nebyl tak jsem se bala aby ho jeste prodavaly:) Nastesti ho mely:)
Co se tyce serialu Ztraceni tak jsem vcera u toho pilotniho filmu bohuzel usnula. Ale mam v palnu to sledovat:) snad priste neusnu:)
Jitka123 : teda jak u něčeho takhle napínavého můžeš usnout
![]()
Já byla napjatá od začátku do konce, místy jsem okusovala ovladač od TV a ona si usne
.
Ahoj holky,
vás číst, to si člověk ani nemusí kupovat denní tisk
.
Nestrašte s předčasným porodem nebo budu mít také příznaky ![]()
Tak včera jsme se s manžou vydali do Prahy do Zličína do Ikei. Sháněla jsem nějakou šikovnou krabici nebo kontejner jako úložný prostor pod postýlku. Vybrala jsem si, ale bohužel jsem doma zjistila můj špatný odhad prostoru pod postýlkou. Manžel postýlku trošku vyvýšil, ale stejně to dá práci než tu bednu vytáhnu.
Budeme muset něco vymyslet. Přivezla jsem BUmbrlíkovi další obleček. BUdu muset něco nafotit, když vydím jaké v galerii máte moc krásné věci ![]()
Jitu: takový přebalovák by se mi také moc líbil. Moc krásné věci měli vedle v Babymarktu, ale NENÍ MÍSTO
. Tak jsme tam s manžou byli jen na čumendu.
Krti: to je dobře, že je vše tak jak má být.
Taky jsem koukala, jak vám pěkně narostla bříška, samá miminka cvalíci
![]()
ad Ztraceni: viděla jsem kousek, manža asi dokoukal díl celý. Bohužel já jsem spíš knihomol - takže jsem dala přednost knížce. Nevím čím to je, ale čtení mě baví víc než koukání na televizi ![]()
Krti , ja se teda taky priznam…u Ztracenych jsem zamhourila oko, ale FAKT jsem nespala
Ovsem muze za to muzicek, ktery pry ten serial zna a rekl mi poentu celeho pribehu vcetne „toho neceho“ co zavrazdilo pilota
Ale budu hodna a slepicit vam to nebudu…
Ad nakupovani…tak zase radim na MMB…no ale rychlozavinka pouzivana 2 mesice za 140,–…NEKUPTE TO! ![]()
Byla jsem ted pomazlit naseho noveho koocurka a musim vam dat nejake foto do galerky…je to TAKOVA PUSINKA. Ted jsem ho nechala behat u toho starsiho kocoure co uz mame, tak snad se neservou jako kone. Musi si na sebe zvykat, holt potrebujeme pokojicek pro Danecka! A do ted mel kazdy kocour svuj vlastni pokoj.
Tak ja se teda dneska potacim od niceho k nicemu. Vytahla jsem vysavac a uplne me to vycerpalo. Hm…snad se nejak rozhybu.
Jitko: díky,ale nakonec pořídíme ten z toho nového za 2.490,–.Díky ještě pak dokoupíme podložku na přebalovák.
Matrace: já si právě taky myslím že koupíme tu polo!
Já si pojedu do Polska pro polokokosovou. Vyjde tam kolem 500,–, možná i méně.
Fakt nechápu jak někdo usne u Ztracenejch
![]()
Ahojky holčiny,
to jste toho zase nakecaly!!! Jsem v práci, ale myslim, že dneska, max. ještě zítra dopoledne fakt naposled…
Mluvila jsem se šéfovou a je naprosto v pohodě. Ještě se domluvím s doktorkou a uvidim, jak to bude s MD…nejradši bych nastoupila třeba od středy, kdyby to šlo…nebo od zítřka…že bych se sem přišla jen podívat. A k MUDr. bych nejradši zajela hned dneska… ![]()
Je mi trochu líp než o víkendu, ale stejně nic moc. Hlavně hlava už mi taky nebere ty „starosti“ tady v práci, takže už bych se klidně orientovala na úplně jiné starosti! ![]()
Naštěstí tady jsou na mě hodní a všichni všechno chápou…šéfová mi řekla, ať si sednu na pohovku (máme jednu v nové kanceláři), dám si nohy nahoru a jen rozdávám rady…ne že mě uvidí pracovat… ![]()
Ale válejte se celej den a koukejte do zdi, že jo?! ![]()
V 16,00 mám volat doktorce, tak dám pak večer vědět, jak to dopadlo. ![]()
KRTI - jsem ráda, že jsi v pořádku!!! Šetři se, mamino! ![]()
NICO - mrzí mě, jestli jsem tě „nakazila“, ale mě kyčle nebolej (aspoň zatím - bohudík!!!) mám problém se stydkou kostí a v noci se mi spí naprosto blbě.
Naštěstí se s tím tělo nějak zvládá vyrovnat a není to tak hrozný ta únava přes den…
Taky se koukej dneska VÁLET!!! Jsem na tebe zvědavá, jestli zvládneš „dělat pomaloučku polehoučku“, jak píšeš, ale on tě Daneček donutí!!!
S tou nepohyblivostí (vlastní) mi to povídej! To je šílená otrava!!! Ale něco už prostě pro ty miminka obětovat musíme, vždyť kdybychom to měly úplně „zadarmo“, asi bychom si toho tolik nevážily… ![]()
Jinak ad ZTRACENI - vím děj trochu napřed…viděla jsem řekla bych skoro celou první sérii a myslím, že vás to chytne…spíš doslova pohltí!!! Ale všechny charaktery a celej příběh jsou složitý jak život sám, takže ani kdybych chtěla, nemůžu vám prozradit vůbec nic… David viděl už i druhou sérii a říkal, že některý věci, který se dějou na úplnym začátku pořád ještě nejsou objasněný…takže docela síla…zvlášť jestli NOVA zařadí druhou sérii s nějakým odstupem od první… ![]()
Holčinky, držte se, šetřete se a myslete na to, že nás čekaj ještě zhruba dva měsíce, který bysme ty mimísky měly ještě „unosit“, tak se podle toho chovejme, jo?! ![]()
Zatím páááááá, jdu něco popracovat a vyradit kolegyňce a ozvu se asi večer. ![]()
Bee+Qee
Jeeeeje… Bee , tak to bych si nejradeji nafackovala, privolavat na Tebe kycle! Moc se omlouvam…ovsem kdo to tady s temi kyclemi psal
Saaakrys…
U Ztracenych mi teda milacek prozradil jen „to co zabiji“ a jeste nejake drobnosti…koukam, ze to bude na dyl, tak to nevim nevim jak zvladnu udrzet nit.
No, tak jsem sezrala (to uz se jinak rict neda!) Marsku…posledni, nejposlednejsi zbytecek sladkych zasob…cha!
Jako konečně jsem Vás po celém dni dočetla!!!
Jste se zbláznily, ne????
![]()
Tak jsem byla poslední den v práci a jako by to chtělo naznačit, že už tam nemám co dělat - od rána nešel net (na centrále jim vypadl proud), nešly maily, nešel pracovní program, pracovní síť, prostě nic…tak mi kolegové došli koupit kytku (tedy překvapili…jsem nečekala vůbec nich od 2 chlapů…), já zašla koupit zákusky (no a při té příležitosti jsem nechala 800,–- v obchodě s oblečením
) a v poledne jsem šla domů…takže se hlásím už z domovaaaaaaaaaa…mám volníčkooooooo ![]()
Jitko - doufám, že chlap se Ti už doma umoudřil, abys zase nemusela plakat…nějak to zmáknete, jen se na to asi musí líp připravit ![]()
Linduš - snad se brzy uzdravíš, Ty fakt musíš za dobu těhotenství „vyžrat“ kdejakou chorobu…a s tím nábytkem - nezbývá, než popřát pevné nervy!!!!
Sylvi - fotka hezká, sluší Ti to ![]()
Anni - dneska zrovna kolega popisoval podobný zážitek s vedením dítka poprvé do školky…čekali slzy, dojemné loučení a závislost na rodičích…a melej se hned po příchodu do školky zeptal, jestli mají autodráhu a rodičům už ani nezamával
No sranda s těma prckama ![]()
SRAZ - 14.9. mi vyhovuje, Chodov i Smíchov taky (Chodov o kapku více, ale přizpůsobím se
), s časem se podříedím…
Jinak mám za sebou víkend - sobotní celý den na Brněnském okruhu - tak formule 3000 byly na Kulíška dost hlasité, mlelo sebou jako divé ![]()
Houby od maminky (donesla z dopolední výpravy do lesa bedly velké jako jídelní talíře) nám chutnaly oběma - málem jsem praskla, jak jsem se přecpala řízkama, to bylo něco ![]()
No a ode dneška si užívám volno a budu se jen válet a válet a válet…no a taky tedy doma uklízet ![]()
A já jsem dneska vyprala 2 pračky s věcmi pro malého a už to mám všechno. Venku je krásně, teplo, jen fičí dost silný vítr, ale o to to prádlo zase lépe schne, že
.
Teď jsme byli na zahrádce, měli jsme za úkol zlikvidovat vše kolem starého plotu, aby tam mohli ve čtvrtek natáhnout nový…a mně už z toho zase tvrdne břicho. Ach jo, já už teda nesmím dělat fakt nic, jak to tak vypadá
. Tak jdu zase svědomitě odpočívat, aby mi večer nebylo blbě.
No a co se týče Ztracených - BĚDA, jestli tady někdo něco prozradí
Já neviděla kromě toho filmu včera jediný díl, tak nechci nic vědět, na všechno si pěkně počkám
. Takhle mě bral snad jen seriál 24 hodin s Kieferem Sutherlandem coby Jackem Bauerem. Toho dávali 3 řady a doma jsme to „žrali plnou hubou“
.
Nico neboj, ty máš tak skvělého mužíčka, že Ti určitě udělá zásobu sladkostí, abys mu nestrádala ![]()
Teda jít koupit jen zákusky a nechat tam 800,– za oblečeníčko se fakt vyplatí
. Ještěže teď zákusky moc nejím ![]()
Benjulko , no jo…já už asi taky nebudu jíst zákusky - co jsem je snědla, je mi děsně těžko
(
No jo, ale zase za těch 800,–- peněz jsem koupila podzimní bundu+kalhoty+tričko pro dcerku kamarádky - na narozeniny, pak 2× overálek na spaní pro kamarádovic dvojčata, pak komplet kalhoty+tričko pro sebe na doma (a jsou mi dobré i teď v těhu, jsou na šňůrku v pase
, tričko pro kamarádku (budu jí na to nažehlovat fotku jejího synka - taky dárek, a ještě jedno tričko pro mě …no NEKUP TO
![]()