Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
4.9.06 19:21

Tak jsme meli necekanou navstevu svagrovcu s malym Tomaskem, ale zvladli jsme to i v nasich bojovych podminkach. Ten kluk roste tak rychle, ze to ani neni mozny!

Jinak muzicek rikal, ze Chodov je ze smeru Cerny most uplny masakr, ze budu muset na D1 a kdyz z ni blbe odbocim, skoncim v Brne :-D Tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.9.06 19:43

SRAZ PRAHA 14.9. cca 16hodin ......
Takže teda ted nevim......Prostě se každej musí pro jedno vyjádřit a já to budu sčítat…

CHODOV …Pajina, Jitka123, Ivett, Kacula

SMICHOV …Beinka, Bee, Smarr, Verun

Ale jde mi teda o Pajinu…zda by zvládla Smíchov. Musí počkat na manžu, aby pohlídal prcka a pak ve špičce přes půl Prahy po Jižní spojce!!!
PAJI …co ty na to???

NICO …myslím, že pro tebe lepší Chodov než Smíchov…Zmákli jste Eden, Chodov je ještě jednodušší cesta, neboj do Brna je to daleko, to bys poznala :wink: Ale řekni si.....

Nebo navrhnětě něco jiného!!!! Třeba černej most???? :lol: Mě je to fuk, jsem pojízdná a metro taky jezdí všude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.9.06 20:04

Kocicky, me je to vazne jedno, ja se proste nejak dopravim…pri nejhorsim si udelam po dlouhe dobe nejakou vyhlidkovou jizdu. :-) Takze klidne ten Chodov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.9.06 20:21

jéé holky to je sranda jak se nemůžeme domluvit 8O
No, snad mě neukamenuje Smarr, Bee a Beinka, ale já taky klíďo píďo dorazím na ten Chodov.

Jitko: dnes jsme měly podobné chutě, ale já byla na ty ovocné knedlíky líná :wink: takže k večeři byla čočka, ale asi po dvou letech (moc jsem si pochutnala) Jinak na zoufalý manželky jsem taky zvědavá :!

Jinak jste mě nakazily vaší pílí :P Dnes jsem vyprala a vyželhlila 4pračky mimikovského a zítra ještě jednou tolik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.9.06 20:28

Nico a Pajino gratuluji k vyhrané aukci na deku. :lol:
Teda Nico ta deka je fakt skvělá. A vyšla za dost dobrou cenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.9.06 20:40

Jeee, Benjulko , diky…ja mam ohromnou radost! Normalne ta deka stoji 630,– a to mi prislo fakt dost hodne. Takhle ji budeme mit i s postovnym za 411,– a uplne novou i se zarukou. Takze uz nebudeme porizovat tu zavinovacku do autosedacky, s dekou to zvladneme taky a ma sirsi pouziti.
Mirovi se taky libi, coz ziram a jsem tim spokojenejsi.

Timto jeste verejne dekuju Pajince!!!

Na zoufale manzelky jsem se chtela koukat, ale tak spatne nam tady hraje prima, ze z toho asi nic nebude… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.9.06 20:44

Jakou deku??? Kde je dokumentace????

Jinak at žije závislot na mimibazaru :wink: Já stále odolávám, ale to je jen pud sebezáchovy, není za co nakupovat :cry: Těšim se na porodný, to pěkně rozfofruju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.9.06 20:53

Kaculko , tuhle deku:

http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

…no neni uzasna :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.9.06 21:02

NICO …je krááásnáááá!! :wink: na tyhle deky slyším samou chválu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
4.9.06 21:10

Nico, moc pekna deka a stoji za ty penize.

My dnes s Danulou byli u dr. a pristi stredu jdeme na urologii, na operaci s jeho kylou, kterou ma na varlatku. V patek nas pry uz pusti domu. Verim, ze vse bude ok.

marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.9.06 21:16

Marcelko držím Vám oběma pěstičky. Určo to dopadne dobře. :wink:

Já jdu do hajan, pálí mě žáha jak čert, tak to jdu zkusit zaspat. Nic nepomáhá :(

Papa a dobrou noc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.9.06 21:26

Marcelko , taky budu drzet palce…jiste to zvladnete na jednicku.

Holky dekuju za pochvalu deky…no jsem jako male dite s novou hrackou, ja vim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.9.06 21:31

Ahoj holky!

Mam doma marodneho manzu plus zasopleneho Ondru, takze vas nejak nestiham, dokonce jsem vecer vzdala i Vetrnik…

NICO - kraaaaaasna deka! Jestli je to ta tzv. spanelska, tak ji mam a je uzasna! Hunata, nepelicha, teploucka, proste fakt super! A mas ji zas skvelou cenu, rozhodne se to vyplatilo!

Zavislost na mimibazaru - ani mi nemluvte, dneska mi prisel super otepleny kabatek…manzel se mi smeje :-)
Mela bych udelat inventuru veci, co se daji pouzit po Ondrovi, protoze za chvilku se sem nevejdem…a to jsem jeste fakticky v kamennem obchode nic nekoupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.9.06 21:46

No jestli už plánujete, co s penězi z porodného, tak já mám jasno : vrátím Ondrovi to, co jsem si od něj vypůjčila na motorku :lol:. Pinďa dostal od - teď už musím říkat prababičky - nějaké penízky na pokojíček a tak, no tak si maminka udělala radost a teď to musí Ondráškovi všechno hezky navalit zpátky :roll:.

Marcela_F : tak se s Danulou držte :!

Já koukala na Pojišťovnu štěstí - sice jsem to už viděla, ale líbilo se mi to. Letiště jsem si nahrála, mrknu zítra. Chjo, snad ze mě nakonec bude ještě seriálový maniak, ale co jiného má člověk dělat doma, když vlastně nic pořádného dělat nemůže ? :cry: Břicho je v pořádku, to tvrdnutí během dne přestalo, tak jsem si oddychla. Jdu hajat, tak hezkou dobrou noc všem :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.9.06 21:57

Taky jsem mela pustenou tu Pojistovnu…no bulela jsem tady jako prdla…Mira koukal co mi je :roll:

Jinak ty manzelky vypadaji vcelku dobre…az na nasi kvalitu obrazu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí