Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, na houbach opet parada, ten les je fakt i balzam na dusi, clovek zapomene na okolni zivot a kocha se jen lesem…
NICO, to brneni musi byt strasne neprijemne, ja mam porad jen ten „numb“ pocit a urcite mi staci! Snad nebude hur… Kdyby clovek mohl toho prcka premistit, co…
KRTI, holka, Ty mas ale porad cerne myslenky ohledne toho predcasneho porodu
. Koukej je hodit za hlavu!!! Je pravda, ze se toho obavame asi kazda, ale Ty proste nejvic
. Takze pro Tebe znovu zopakovani - ZADNE PREDCASNE PORODY a to bez vyjimky
. Aspon teda nic v zari!!!
ANNI, no, na okna by me asi nikdo ted nenahnal… My teda mame jen mala okenecka, lehce mytelna, ale ani na ty se nechystam. Uvidime, az me chytne hnizdici syndrom, mozna na ne vlitnu, ale ted fakt ne-e
.
PETUL, klistat se sice bojim, ale ja je preperu
. Vzdy, kdyz se vratim z lesa, tak se okamzite prohlednu. Za celou dobu zde jsem mela jen jedno jedine a vytahla jsem ho max. do 3 h po zakousnuti, takze riziko infekce naprosto minimalni. A i kdyby, tak lym. borelioza skoli Tebe, ale na mimi nema vliv!!! Takze riziko uplne stejne jako mimo tehu… Sice by byl opruz mit jeste v teto neprijemne konecne fazi tehu nejakou chorobu, ale jak rikam, kdyz se to kliste vynda brzy, tak je sance minimalni…
JITKO, hihi, jak si psala, ze Ti doktor potvrdil Davidka a ukazal Ti varlatka, tak doufam, ze Ti ukazal Davidkovo varlatka
.
LIBORINKO, my s Vanocema jeste nevime. Spolu si nadelime asi LCD telku, Lance po ni moc touzi a ja nemam zadne specialni prani, takze sebe vyresime snadno a rodinam nakoupime spolu s mimcem, soupnem ho do autosedajdy a huraaa na shopping
.
IVETT, melouna na noc znam, hihi, ale kdyz on je tak dobreeeeej!!! Ale posledni dobou litam na WC v noci 4 - 5× i bez melouna, to si clovek nevybere… A mooooc gratuluji k tetkovstvi, holcicka je opravdu kusanek, ale lepsi vetsi, nez nedonoseny drobinek
. Hod nam fotecku do galerky, jestli nejaka bude
.
IGI, ta snura pri myti oken je babska poudacka
. To by clovek nemohl delat vubec nic… Jinak pracovat jeste na konci rijna? Wow, tomu rikam teda nadseni
.
Uf, mam vele hlad, nevim ale, na co mam chut. Muj vecny problem… Nejlepe na melouna, ale toho tu dneska nemam
. Tak ja jdu neco nekde ulovit… Linda
Lindusa : se z tebe picnu…jaký jiný varlátka než Davídkovy by jim doktor asi ukazoval ?
![]()
Jinak já s předčasným porodem nechci nijak bláznit, prostě mě s tím jen trochu vystrašil doktor a pak to, že mi bylo už 2× tak blbě. To si piš, že si chci mimináče nechat v břiše akorát do toho 30.října
. No a o té sbalené tašce se tady, pokud vím, mluvilo už tak před 2-3 týdny, takže já nijak neblázním, jen se jistím, toť vše. Zjistila jsem, že když se šetřím, tak je mi krásně a nemusím se žádných hororových scénářů bát. Tak se teda nebojim…trochu
.
Lindusa teda to me ani nenapadlo ze nekoho napadnou jina varlata nez Davidkova
Vazne jsi me tim pobavila:)
Takze Ano byla to varalta Davidka ![]()
Lindus fakt dobrýýýý
![]()
Kacula prosím o změnu TP na 14.9. . Doktorka mi volala a změnila termín
a já se tak těšila na UTZ. No nic tak za týden ![]()
Lindusko , my budeme mit v Vanocum uplne stejny darek jako vy
Takze taky o jedno vymysleni mene…
Benjulko , urcite to byla KO a ne TP!!!!
Ze Ty nas zkousis, jestli pozorne cteme…
Téda já jsem ale trubka
. Ale aspoň je vidět, že opravdu pozorně čtete
.
Samozřejmě to měla být KONTROLA. Moc díky za upozornění ![]()
Anni třeba se ještě dočkáš. Mám v plánu vyžehlit 2 velké koše prádla a zbývá mi umýt 3 okna. No už to po sobě číst je hrůza, teď to ještě udělat
, fuuuj vůbec se mi do nechce
No jak se říká: Co tě nezabije to tě posílí . Třeba to přežiju ![]()
Ja jsem tak nadherne vycerpana z toho lesa, jeste jsem nasla energii na cisteni hub a velky uklid kuchyne, jestli po tomhle nebudu spat, tak uz jsem fakt pripad
.
JITUS, varlatka mi sice dosla, ze byla Davidkovo, ale prislo mi legracni, jak si to napsala
. No jo, to bude ta moje sexualni abstinence (s rymou bych fakt moc funela a navic ty kycle…), uz mi z toho asi harasi
. A to mi jeste chlap odleta v nedeli do Spanelska na 2 tydny, tusim, ze do doby jeho odletu (a rovnez priletu) zadna „akce“ nebude, tak se pripravte, bude hur
.
KRTI, jsem zvedava, zda zitra budu mit, po dnesni velenamaze, vice kontrakci. Jestli ne, tak uz mi nikdo nenajde az do konce tehu na gauci
. Ja jsem fakt hrozne neodpocivaci typ… Ale doma zitra budu, jen musim povliknout postel pro hosty, zenou se na nas 18. zari (ne, ze by to horelo, ale kdyz uz mam to povleceni vyprane…), take prehazet veci ze starych skrini do nove (kdyz uz mame ten nabytek, ze…) a udelat podlahy. Furt neco!!! Ja vubec nevim, jak budu zvladat peci o domacnost po narozeni prcka. Nepracuju a porad jsem v jednom kole… Za to stejne muzou chlapi, ze jo!!! Kdyz jsem zila sama, tak jsem skoro uklizet nepotrebovala
. Hmmm, taky jsem ale zila v pronajmu v malem byte a jeste se spolubydlicima, hihi
. Ale stejne to byly casy, vzpominam rada! Linda
Juu, zrovna jsem dostala chytry info letter z jednoho hodne dobreho tehu webu… Tak se s Vami o kousek podelim. Pisou, ze Braxton-Hicks kontrakce (to jsou ty stahy, tvrdnuti briska, poslicci, zkratka to, co si zazivame) jsou opravdu pro telo prospesne, deloha trenuje vypuzovani prcka. Prvorodicka je pry vnima mene (no to se chci videt v pristim tehu, to je budu mit asi hned den po oplodneni
). Nastavaji nehlede na situaci - chuze, sezeni, lezeni… a trvaji obvykle kolem 30 vterin. Nektere jsou sotva znatelne, jine Vas donuti zmenit polohu, nejak si ulevit, jak jsou neprijemne. Nicmene dokud se nestanou pravidelnymi, pokud je pomuze rozehnat horka sprcha/koupel, tak mame zachovat klid, je to prirozena reakce delohy, proste se pripravuje na porod. Pokud zintenzivnuji, jsou krecovite a nepomaha nic pro jejich rozehnani, tak je urcite na miste kontaktovat lekare. Nepisou v tomto chytrem clanku, jaka je normalni frekvence, ale z www.porodnice.cz vim, ze v nasem stadiu je 20 denne uplne normos, nekde se uvadi dokonce 30. Kazdopadne je nutno sledovat PRAVIDELNOST. Dokud nejsou pravidelne, tak jsou to opravdu jen BH kontrakce = cvicne… Linda
Dobré ráno
Tady se dneska nějak dlouho vyspává
Lindi ty taky ještě spíš,to tě to teda vzalo ty houbičky ![]()
Ivett gratuluji k neteřince ,musí to být nádherná panenka, dej nám do galerky nějakou fotečku ![]()
Byla jsem včera v tom lese a naprosto úžasnej relax, akorát jsem skoro nic nenašla
Držela jsem se u cesty abych se někde nestratila a tam toho moc nerostlo
A klíště žádný tak že pohodička.
Dneska jdu do poradny tak se těším že už si nás pozve na ultrazvuk, nemůžu se dočkat až toho bubišáčka zase uvidím ![]()
Večer mě bylo nějak divne že jsem i poprvé pořádně zvracela,večeřela jsem kakao
Ale dneska už je to dobrý
Tak vstávat
![]()
dobre ranko,
ja uz pracuji od 6,45......jen jsem davala s kolegynkama ranni kavicku.
dneska se mi zdal silenej sen........mela jsem tuseni, ze amici chteji vyhodit Prahu do povetri.....byla jsem zrovna v centru a videla jsem pristavat ty obrovsky vojensky letadla a vyskakovali z nich jues vojaci.........tak jsme s kamosema honem skocili do dodavky a ujizdeli pryc......a potom si pamatuji, jak jsem se ohledla na dalnici a videla jsem obrovskou tlakovou vlnu.........tak to byla jedna, ..........sla jsem klasika na zachod, usnu znovu a jsem zase v Praze na sidlisti v nakym panelaku a uz to vybuchlo a ja honem balila veci sebou a dalsi tlakova vlna.......tak jsem dneska prezila dve t.vlny.......rano jsem mela lejtka v kreci.......tak si jdu dat jednou magnesko.
zase mam hlad, mam pocit, ze uz se mi do toho briska nemuze nic vydat, ale porad bastim ![]()
tak krasnej den holky Igi
Holciny, je tady z vas jeste nektera, ktera jeste nema kocarek???
Igi