Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, taky vám přeju krásné svátky, hodně štěstí a pohody, ať si ty první vánoce s prckama pěkně užijeme ![]()
Jana a Ondrášek
Ahoj holky,
posílám naše potěšení: http://broskvickovi.rajce.idnes.cz/prosinec2008/
Pááá Monika
Ahoj všem skoro po svátcích. ![]()
Už máme dcerušku u prarodičů, tak si to náležitě užíváme a ještě chvíli budem, počítám, že stýskat se mi začne až tak v úterý. ![]()
Jinak Štědrý večer byl krásnej, Eliška měla taaakovou radost, vydržela až do půl jedenáctý. Kubulka to prospal a navíc mi „nadělil“ prospanou noc pouze s jedním kojením. ![]()
Moniko : Matyášek je kráááásný miminko. ![]()
Taky se pochlubím: http://www.eliskavoj.com/…08/index.htm
ahojky děvčata,
nejdříve chci pogratulovat všem narozeným miminkům,vůbec jsem neměla šanci se sem podívat,tak jsem se snažila ted vše dočíst,tak se moc omlouvám že se ozývám po delší době,ale musím říct že jsem tak vyčerpaná že každou volnou chvilku dospávám. Vždy jsem si myslela že tím že budou děti dvě budu více skákat okolo Aničky abych ji nešidila když se věnuji Filípkovi,ale nakonec je spánek co mi chybí a děti jsou přímo skvělý.
Aník mi hrozně pomáhá, Filípek nemůže ani pořádně zabrečet a už mu cpe dudlíka a chrastíka aby neplakal a volá mamííí už má hlad! takže jsem spíš pod dozorem se neztratit z dohledu co kdyby mě potřeboval,to by mi Aník asi hezky vyčinila ![]()
a Filípek? ten je moc hodný,už se začal krásně smát a povídat,pozná aničku a na tu se řechtá nejvíc,jinak vůbec nebrečí,jen občas když ho zabolí bříško,ale zacvičíme,vyprdíme a je mu fajn.Ale hlaně je strašný žrout,takže přes noc kojíme po 2 hodinách a protože přibírá víc než má, příkrm není nutný,zato já vypadám jak chodící smrtka. Bohužel dr. je sním spokojená a lahev musí jít stranou, ted je po 6 ti nedělí a prý má růstový období tak doufám že nebude jíst ještě víc.do toho jsem dostala do prsou kvasinkovou infekci,tak bylo opravdu moc veselo.na každé kojení jsem se netěšila a děsila se další bolesti,naštěstí mi pomohla laktační poradkyně a jsem ráda že jsem to přetrpěla a kojíme dál.Vím že s lahví bych už měla noci klidnější,ale byla bych radši aby měl mlíčko ode mě aspon do roka jako Anička.
Doufám že vy máte starostí mín a vánoce jste si krásně užili,ještě že já mám doma prima chlapa a celou štědrovečerní večeři a stromeček zvládnul s malou přímo na jedničku a já mohla každou volnou chvilku odpočívat,taky jsem využila hodně k nákupu internet a hodnou tetičku která mi díky letákům koupila vše co bylo třeba. Tak Vám všem přeji krásný a štastný Nový rok plný pohodičky a hlavně zdravíčka a ať Vám dětičky krásně prospívají!!!! Já jdu rychle nakojit a spát, dobrou všem!Janča
Broskvicko: teď na to koukám, že jsem malému pozměnila jméno.
Tímto se tobě i jemu omlouvám. ![]()
Stejo: vítej zpět.
To je bájo, že máš v Aničce takovou pomocnici, Eli je na tohle asi ještě malá, moc jí to nebaví, maximálně jí zajímá, jestli „Tubík kakal“.
Ale když brečí, tak taky hlásí. Nevyspání je ubíjející, ale snad to tak nebude Filípek praktikovat moc dlouho a už brzo se vyspíš.
broskvičko: hezké fotky, malý je fakt fešák a hezky se směje.
Lostritis: pořád tam vidím, že je Kubík po tobě
Eli je hodně podobná manželovi, hlavně když se směje.
Ahoj holky,
srdečně Vás zdravím:-).
Lostritis jste krásná rodinka, dýchá z těch fotek taková pohoda. Koukala jsem, že šátkuješ, taky se snažíme, když už všechno ostatní selže, tak šátek zabere. Jen kdyby mě tak neboleli záda. Upírek už má přes 5,5 kila.
Jak se jinak holky máte?
Náš prcek dokáže řvát s přestávkama kdy ho nosim v šátku nebo chovám i 4 hodiny a to si myslím, že bez příčiny. Jen že se mu prostě chce. Netušíte co by to mohlo být? Jsem z toho dycky dost vyřízená…
Ahoj, můžu se k Vám přidat? Mám 2 měsíčního kloučka a ráda bych si s někým psala, pokecala, vyměnila rady apod
.
Kykoušku, jasně! Akortá máme teď asi všechny napilno, tak sem moc nepíšeme
Tak kdyžtak napiš, kde jsi rodila apod., prostě drby ![]()
Ahojky Kykoušku, zdravím Tě a vítám. Jak psala Zdenka napiš nějaký drby:-)))
Kykoušku : vítej.:) Jak psaly holky, tady to teď moc nežije, ale třeba to právě ty rozjedeš.
Ono s těma drobkama je občas těžký najít kousek času a něco smysluplnýho sesmolit. Já se kolikrát chystám něco psát a než vůbec dočtu co kdo psal, tak se malej vzbudí, Eliška se nudí, případně manžel NUTNĚ něco potřebuje.
Tak napiš něco o vás, ať máme o čem „klábosit.“
Veronika.
Deimosko: jojo, Elda je celej tatínek, teď už to není tak markantní, ale když jsem jí viděla hned po porodu, tak to bylo něco, jak zmenšenej taťka.
Hm, mě by i těšilo, kdyby byl Kubula podobný mě, ale Filip (manža
) mu pořád říká, že když vykulí očička, vypadá jako P.Janda.
Tak to by nebyla žádná výhra. ![]()
Broskvičko : děkuju za pochvalu, i když teda jako pohodu bych to, co u nás teď panuje rozhodně nenazvala.
Jo, šátkujeme a je to paráda, Elišku jsem neměla odvahu nosit v šátku a teď mě to mrzí. Akorát jsem teda v rámci úspor koupila dost levný a bohužel nekvalitní šátek, takže s ním teď válčím a chystám se objednat Manducu. Chtěla jsem si koupit kvalitní šátek, ale m. projevil touhu taky nosit a šátku se bojí (on by to teda nikdy takhle neřekl
), tak nosítko je kompromis. S tím brečením nevím, ale podezřívám Kubu, že by to zvládl taky, dnes jsem ho nechala cca 10 min. v postýlce, než jsem Eli vyndala z vany a namazala jí chleba k večeři a řval jak protrženej, skoro to vypadalo, že se i poblinká. Jinak teda neřve, páč je rozmazlován, chován a nošen jak to jde, stejně jako jeho sestřička za mlada. ![]()
Tak to jsem ráda a moc děkuju. Rodila jsem 20.10.2008 v Jilemnici kluka Dominička. Je to hodný miminko. Ted teda má taky své dny
, ale jinak to jde. Oproti dvojčátkům je to andílek. Až budu mít trošičku čas, tak si vás pročtu víc, protože zatim tady nikoho neznám
.
Jinak vás chápu, že ted nezbývá moc času. Někdy se zastavim až večer. No ale dvojčata chodí do školky, tak mám prakticky dopolko volný.
Jé, jak já jsem ráda, že už je po svátcích a potom blázinci kolem ![]()
Dobré dopoledne,
teda dneska je to zatím luxus, máme uvařeno ze včerejška, Eli si hraje s modelínou sama!!! a Kubka chová taťka, takže mám veget.
Za chvíli prý vyrazí m. s Eliškou bobovat, tak půjdu s Kubou oběhat nějaký nákupy.
Kykoušku : teda to koukám, že máš ještě dvojčátka.
Kolik jim je? To teda musí být taky hukot, i když si možná trochu vyhrajou sami ne? Jojo, taky mi přijde, že Kubík je oproti Elišce naprosto zlatý dítě, ale to je asi všude, holt ty miminka ještě neprudí vědomě.
Jsou jim tři roky. ( až budu mít čas, tak si nastavim metříky). Je to mazec, když přijdou ze školky. To co jsem pracně ráno uklidila je rázem zpět na zemi. Ale je to s nima lepší. Měla jsem strach, že to nebudu zvládat a zatím to jde (tuk tuk tuk). Sice mi je 24 let, ale šla bych do toho denního rámusu znova ![]()
Mimčo dnes teda vyžaduje moji pozornost velmi intenzivně. Zdá se mi, že se začíná učit na chování a toho jsem se moc bála. Jinak mi už od 1 měsíce spinká celou noc. K dvojčatům jsem vstávala dva roky
. Ale je fakt, že je do 22-23 hodin vzhůru a pak se probouzí kolem 8 hodiny. Nebo jestli to je kojením, nevím. Dvojčata byla na Nutrilonu.
Holky, jak Vám spinká mimčo přes den? Mě dopol sotva hodinu a odpol 2-3 a jinak usne až pozdě večer. To se mi zdá ještě málo, že mu jsou teprve dva měsíce.