Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fakt nechápu ty cavyky, co dělá zakladatelka kolem jídla. Proč prostě neuvaří dost. Klidně ať si to nanormuje… Nebo fakt toho udělá hodně a co zbyde, tak může dát do mrazáku. Jako škrtit na jídle pro děcka, když finance problém nejsou, proč?
@Magical-eyes píše: Více
Stejně na začátku diskuse psala, že to mívala na 2 dny a teď že ji už na druhý den nezbývá. Tak může navarit hodně a třeba ji na ten druhý den zbyde.
![]()
@Magical-eyes píše: Více
Protože jeho deti nemá ráda. Kdyby se takhle chovala macecha k jejímu synovi, to by byla katastrofa na střeše. S tímhle přístupem se jí to brzy splní, az manželovi dojde trpělivost.
No, já si myslím, že už to asi stačilo. Nezdá se vám?
Však tohle už je úplně zbytečný. ![]()
Které z vás by se takové pranýřování a urážení líbilo?
Asi žádné co?
Buď je zakladatelka opravdu troll a nic jí to nedělá, protože se tady nad tím vším jen a pouze baví a nebo je natom opravdu psychicky hodně špatně, že si ty urážející komentáře nijak nebere k srdci… ![]()
Protože já, kdybych byla na jejím místě, tak bych si to zcela určitě líbit nenechala. Takže buď bych vám takové jednání vrátila v plné parádě a nebo bych požádala admin o uzamknutí diskuze.
PS: Ještě k tomu vaření. Myslím, že dva velké plechy zapečených „francouzských” brambor, jsou na jeden oběd dostačující. ![]()
@Černá Madonna 58535103 [/cita…
tak ať vrací v plný parádě, prosím…
@Černá Madonna Lituju že jsem šla do vztahu s manželem??
Po tom co o něm psala, není co dodat ani není třeba ji cokoliv psát.
@Hanča1234 píše: Více
Ano, pokud se tato diskuze opravdu zakládá na pravdě, tak
už tu věcných názorů dostala víc než dost…
Ale čím víc se jich dostává, tak tím víc, jsou urážející. ![]()
Což už alespoň podle mě, postrádá veškerý původní smysl dotazu zakladatelky.
Zbytek, jsou už jen urážky a zesměšňování…
@Hanča1234 píše: Více
Pošlete sem trochu deště. U nás je na padnutí. Kdepak plotna, chleba bude ![]()
Vždycky se najdou rejpalové. Nikdo s nima nebydlí. Nevinna věta může být pochopena jinak.
@zmrzlik byla sem běhat a po 40 min, sem byla jako zmoklá slepice. Těžký vzduch, dusno.