Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna no, ale tam je chyba partnera jako otce dětí. Kdybych přítele naváděla ať dává dětem málo nebo se jim nevěnuje tak už sem dávno ex.
@lilith1 píše: Více
Jsem narozená v devadesátkách a jsem vychovaná v tom, že jedna zmrzka denně a dost.
Do dnes by mi přišlo jako zhýralost dát si víc než jednu zmrzlinu denně:D Stejně tako jako dávat si zmrzlinu každej den.
Není to a nikdy nebyla otázka peněz. Je to otázka disciplíny.
@Suzume-chan disciplíny v tom že nesním víc než jednu zmrzlinu?
@Andelskej_Satan píše: Více
Jj, já vím že jsou povinné, ale ta částka může být i vyšší nebo alespoň přiměřená, když bude ten dotyčný chtít…
@jita22 píše: Více
Jj, jsem si bohužel stoprocentně jistá, že to tak je. Ale ono se to týká i úplně jiných věcí…
@Hanča1234 píše: Více
Že nebudeš jíst nadmíru výživově málo hodnotného jídla denně.
@Hanča1234 píše: Více
Ano. Je to tak…
Ale dříve tomu bylo úplně jinak, když ještě věřil, že ho vezmu zpět. Takže se nechal ovlivnit svojí novou partnerkou, teď už manželkou. Svým způsobem se mstí… ![]()
Zdaleka nejde jen o výživné, ale celkově.
Jinak už to tady rozebírat nebudu, jen jsem to tady zmínila, že stačí i tohle.
@Suzume-chan píše: Více
Nač se bičovat výchovou. Klidně 3 zmrzliny. Žijeme jen jednou.
@884135 píše: Více
Pokud máš v rodině obezitu a k tomu nedej bože děti, pro které je pohyb sprosté slovo, tak jim tím moc neposloužíš.
U nás jede zmrzlina i nanuky. Frappe a mražené borůvky a hrozny. Neomezené. Jeden kus na den, bych exla vedrem. ![]()
@KKubula píše: Více
Zakladatelky děti jsou sportovci. Tím, že bude někomu něco zakazovat, tak tomu moc neposlouzi. Zakázané ovoce nejvíc chutná.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ale nee, syn je uz davno dospelak a nanuky si resi sam, spise myslim na sebe, ze mi to pripada narez na linii ![]()