Lituju, že jsem šla do vztahu s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25148
2.7.26 13:02
@Anonymní píše: Více

užíráš se neskutečnými malichernostmi, které jde vyřešit 3 větami jednou provždy!! Prostě jim řeknete, že u vás si po sobě talíř opláchnou a hodí do myčky (tím sami zjistí, že si přidají práci, když tam nechají jednu bramboru apod.).. to je prostě jednoduché! a s dezertem - jsou velcí, nech jim prostor, ať si ho naberou sami, ty se v klidu najez..
proč ze všeho děláš takovou tragédii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
2.7.26 13:06
@Lucy75 píše: Více

Souhlas, ale ono to s dětmi takhle taky úplně nefunguje, že by udělaly co jim příkážeš, zvlášť když jim to říká nevlastní rodič :) Ony některé totiž nejsou schopny uklízet, ani když jim to do hlav valí rodič vlastní :lol:
Chce to každopádně větší nadhled a zapojení otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78280
2.7.26 13:09
@Lucy75 píše: Více

protože drama queen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
2.7.26 13:10
@Hanča1234 píše: Více

Byla, ale šla do války tak teď musí bojovat nebo utéct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
2.7.26 13:11
@WhiteCrow píše: Více

Spise naopak, rekne ji, ze ji nemá co říkat, co má dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
2.7.26 13:12
@jita22 píše: Více

To tedy opravdu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
2.7.26 16:52

@Venetia No, ten název kdyby o mě partner napsal, tak s ním nechci být sama. Věděla jak se věci mají tak ať si nestěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
4.7.26 06:03
@Anonymní píše: Více

Ale to se musíte domluvit s manželem. Děti nejsou hloupé, ví, ze jiný režim je u nich doma, jiný u babičky s dědou a pod. To, ze u nich doma to dělají nejak, je prostě jen informace, ne dogma, at uz se to týká cehokoliv. Pokud jste o tom s manželem mluvili a on to s dětmi nechce řešit (úměrně veku), tak je problém v manželovi, ne v dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
4.7.26 06:09

@Zvedava1 Jenže ona pořád řeší její doma…
Ty děti tam jsou taky doma ne? Nepochopila sem z toho, jestli je dům otce nebo ho koupili spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
4.7.26 06:17

Tohle bylo na jinou uzivatelku. Ta původní už se neozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
4.7.26 06:25

@Zvedava1 ano, to jsem četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12706
4.7.26 07:54

Zaplevelim v nanukove diskuzi a hodim dotaz do plena…jsem socik dite a zustalo mi, ze mama koupila i v nejvetsich vedrech kazdemu jeden nanuk nebo jedna zmrzka. a to mi zustalo doted..bo jsou sladke na liniia pomerne drahe..to ted je norma ze se basti nanuku zmrzlin za den vice? Jen jsem zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6738
4.7.26 08:31
@lilith1 píše: Více

Tak to je velmi vazny dotaz… :jazyk:…ja detem dopravam v tech vedrech. Spis zmrzku i vic navrhnu ja, kdyz jsme ten den na vice ruznych mistech.
Je leto, doba zmzlin, socka nejsem (nechci se nikoho dotknout), tak proc detem nedoprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3884
4.7.26 08:43

@lilith1 ano :) taky mám v hlavě zakořeněné jeden denně a nic víc (naši jsou kolenovrti),
ale dětem dopřávám denně a v těchto vedrech více. Když koupím třeba Manhatten v kelímku, tak se to ani počítat nedá.
Kupuju „výhodná“ balení, co bývají v akci a děti si to tak nějak protřídí.
Když koupím zásoby, tak sní klidně i tři denně. A pak měrně tomu, jak už se nabaží, tak 3. den si dají třeba jen jeden, protože se pojedly ty nejvíc in. :)
Když zbyde v mražáku posledních pár chudáčku, dokoupím zásoby: třeba: 2× krabice mrož a 1× kelímek.
Nekupuju vyloženě ty předražené, přijde mi, že i některé no name značky chutnají hodně dobře.
Nejmladší si třeba nedávno oblíbil nějaký za cca 5 Kč ala náš Eskymáček. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.26 08:59

Dům je to můj, a ano, sama jsem psala, že mám v tomhle problém s manželem. Že on nezasáhne, pak buď musím já a jsem za macechu, nebo mlčím a pak to zas řeším sama v sobě. Já s těmi pubertaky problém nemám. Ve skutečnosti máme celkem hezký vztah. Jen říkám, že spolužití s pubertaky (druhý stupeň ZŠ), kteří nejsou vlastní, je zkrátka těžký. U dětí na návštěvě tyhle situace nevyplynou, protože respektuji výchovu rodičů, jak jsou vedeny. Tady taky nejsem rodič, jenže přesto jsou ty děti vedeny jinak, než by vyhovovalo mě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky