Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Suzume-chan píše: Více
Spíš mi přijjde, že ty to děsně žereš (hrotíš)…nikdo neříká, že se chladí jen zmrzlinou nebo tos tu někde četla?…ale když má dítě chuť na druhou zmrzku během dne, tak mu řict"jdi si dát sprchu" je fakt na mokrej hadr na hlavu…ale ne pro to dítě ![]()
@Adull píše: Více
Já nevím, my máme taky zavedenou jednu zmrzlinu denně. Neříkám že nikdy za žádných okolností nemají víc, ale letos to myslím ještě nebylo.
@Hanča1234 píše: Více
Jasně, vyber si přesně tu jednu věc, kterou nemáš. Sprcha se ti úplně nehodí do krámu. ![]()
Jinak mokrý ručník přes ramena a paže je jedna z nejúčinnějších věcí. Posledních 14 dní jsem ho měla denně.
@jita22 píše: Více
Takže tvoje deti na to nemají chuť nebo jim řekneš na druhou zmrzlinu NE?
Prostě jsou zvyklí že je jedna denně, tak to neřeší.
@zmrzlik píše: Více
Ano, v největších vedrech jsem spala pod namočenou osuškou. Vyspala jsem se pravděpodobně líp než lidi bez ní. ![]()
Asi. Prostě jsme tak zvyklí. Nepozoruju na nich nějaké trauma z toho.
A já jsem snad něco takovýho napsala? Mohla bys mi prosím ukázat kde?
Napsala jsem že:
NEnapsala jsem:
Takže ty Vaše komentáře mi přijdou přes čáru.
@jita22 píše: Více
Neboj, byla jsem taky vychovaná takhle a trauma nemám.
Prostě you can't always have what you want…
A teda nechápu, že každou chvíli se tu řeší, jak se prej dětem dneska nemůže nic říct, dělaj si co chtěj, skáčou rodičům po hlavě… a teď je zas problém tohle😃
A ještě tedy dodám, že já to dodrzuju taky. Ale vlastně jo, nedávno měli 2 nanuky za sebou, protože naše doteď oblíbené zmenšili tak, že už to fakt není snad ani nanuk, ale jednohubka.
Mně taky připadá jedna zmrzlina za den dostačující, já to tak teda mám a děti to asi okoukaly, nebo se mě tolik bojí, že se neptají
I když minule v Mirákulu jsme se rozšoupli a dali si nejdřív zmrzku a pak ledovou tříšť
Čokoládu nebo brambůrky je taky nenechám jíst denně v neomezeném množství a pokud se nebavíme o domácí ovocné dřeni, tak běžný nanuk asi taky není zrovna věc, kterou by museli nutně mít třikrát za den ![]()
Joo myslím, že tenhle styl výchovy…ala " já to taky neměla" k tomu jak upjatě píšeš sedí…
Nic si z toho nedělej. ![]()
Třeba u nás je tím nejlepším, momentálně, dobře vychlazené pivko. ![]()
No kam se hrabou nějaké nanuky nebo zmrzky… ![]()
Ty, když je chuť, tak je úplně bohatě vynahradí domácí jahodová nebo jakákoliv jiná ovocná dřeň.
![]()
Ne nemohla…páč s tebou konverzovat už nechci…