Lituju, že jsem šla do vztahu s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
5.7.26 13:10
@hani28 píše: Více

ona je nešetřila pro sebe a syna, ona je koupila JEN pro sebe a syna, a ty cizí děcka jim to snědly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
5.7.26 13:14
@stinga píše: Více

Ono je to otázka. U nás taky jedno dítě je schopné sníst některé věci co byly pro všechny tak rychle, že ostatní mají smůlu, přestože množství je to opravdu velké. A je to vlastní dítě a přesto mě to štve, že nedokáže trochu myslet na to, že tu není samo a i ostatní by si třeba rádi dali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.7.26 13:17
@jita22 píše: Více

„vyjídají nám nanuky/zmrzliny, která jsem koupila pro syna a sebe“ - to je doslovná citace zakladatelky, pro cizí děcka od manžela žádné nanuky nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
5.7.26 14:15

Jo, ještě mě napadla jedna věc - u nás jsou děti naučené, že když něco jí a vidí že to dochází, tak řeknou, aby se mohlo koupit další. Takže to taky může být problém, že třeba se koupilo 6 nanuků s tím, že nebylo jasné, jestli děti přijdou, a ony přišly na 2 dny a všechny nanuky snědly a když si chtěla dát zakladatelka se synem, měli smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.7.26 14:22
@jita22 píše: Více

ne, nanuky byly jen pro zakladatelku a jejího syna, je jedno, kolik jich bylo,
a ano, děcka přišly a snědly nanuky, které zakladatelka nekoupila vůbec pro ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
5.7.26 14:25

@stinga a kdyby byla normální tak je pošle do obchodu nebo tam dojede. A je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.7.26 14:27
@Hanča1234 píše: Více

jo, normální člověk by to tak řešil, hysterický píše diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5180
5.7.26 14:32

Jasne ale pise ze ty decka prisly necekane. Takze je necekala, tak proste mela doma 2 nanuky pro 2 pritomne lidi. Decka necekane prisly, a snedly je… Jo, kdyz vi ze mozna prijdou, vi, ze chodi jak se jim zlibi, mohla tech nanuku mit doma vice… Ale tak nevime, kolik presne jich tam bylo a kolik jich snedly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5180
5.7.26 14:34
@884135 píše: Více

Tak puvodne asi nemela byt diskuze o tom, kolik zmrzlin kdo ji, to tam asi pridala jako posledni kapku co ji stve, ale vsichni se zrovna toho chytli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.7.26 14:35

to je v podstatě jedno, jde o to, že ona ví, že tam děcka chodí, ona kupuje nanuky pouze pro sebe a svého syna a pak se vzteká, že přišly jeho děcka a nanuky snědly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
5.7.26 14:42

I kdyby to jeho děti snědly, tak není nic jednoduššího, než je poslat pro nové. A tim nemyslím 2 nové nanuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.7.26 14:43
@Zvedava1 píše: Více

takže myslíš 2 nové děcka? :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
5.7.26 15:00

To z toho nevyplývá.

Neboli sedmnácté kolečko o nanukách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
5.7.26 15:14
@KKubula píše: Více

to víš, takové vděčné letní téma :lol: :mrgreen:

dnes jsem s chutí slupla bílé Magnum jak jsme v čelovkách vylezli hotoví z podzemí stříbrných dolů, nevím, kolik tam na téhle zážitkovce bylo těch žebřů a příček, ale třesou se mi nohy a do zítra vyhlašuju leháro na zahradě a pohyb jen ten nejnutnější :mrgreen: juniorům se nechtělo a my geronti nemáme rozum.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5191
5.7.26 22:23
@Černá Madonna píše: Více

A máme po ptákách. A teď nevím, jak je to s tím Detsou. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...