Lituju, že jsem šla do vztahu s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16497
5.7.26 22:54
@zmrzlik píše: Více
:mrgreen:
Jo, tak to by mě taky zajímalo, kdo byla ta anonymní zakladatelka. Nechápu, proč to Matěj tutlá. :nevim:
Jsem už od začátku napnutá jak kšandy, že se konečně dozvíme kdo to byl, no a asi zase nic. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
5.7.26 23:03

Ve vaší rodině je tolik malých každodenních problémů, že žádné řešení neexistuje. Musely by se řešit všechny problémy zvlášť a to nejde v diskuzi. Je to o přístupu a povaze. Evidentně tu povahu nemáš. Já jsem měla vztah, který směřoval k sešívané rodině, kdy děti byly věkové blízko sebe a bylo z každé strany jen jedno, ale stejně jsem do toho nešla. Nemám prostě tu povahu a sice si komplikuju kolikrát život, ale nikdy vědomě. U vás to buď přežijete, nebo půjdete od sebe. Nějakou zázračnou radu, jak tuhle mega rodinu změnit, fakt nečekej. To bys leda musela absolutně nic neřešit. Ale kdybys na to měla povahu, tak už se to dávno děje. Buď to pustíš, nebo budeš dál utrácet peníze za terapeuta, se kterým se v tom budete nimrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
5.7.26 23:10

@zmrzlik zpráva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4970
5.7.26 23:14
@Hanča1234 píše: Více
:kytka: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4970
5.7.26 23:15
@Černá Madonna píše: Více
:cert: :mrgreen: Tady někdo mlži :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16497
5.7.26 23:20
@zmrzlik píše: Více
:mrgreen:
No já teda nikdy. A ani k tomu nepotřebuju nějaký zmrzlinový doping… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4970
5.7.26 23:38
@Černá Madonna píše: Více
:hug: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 07:34
@jita22 píše: Více

Je potřeba pořád zakladatelku omlouvat? :nevim: napsala to zcela jasné. Koupila si je pro sebe a syna a na ostatní nemyslela. Takže úplně opačné. ;) a oni si dovolili si je doma snist. Kdyby to bylo jinak, tak to zakladatelka určitě upřesnila.

• Citovat
  • Upravit
2354
6.7.26 07:41
@Anonymní píše: Více

Nepsala nic o tom, že by pro manželovy děti nekoupila nic. To je domněnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 07:44
@hani28 píše: Více

Celá diskuse je o tom, že si jeho děti dovolí k nim, k tátovi chodit jako domu a ještě se tam i tak chovají. :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.26 07:45
@KKubula píše: Více

Asi každý čteme něco jiného. Jde o porozumění textu.

• Citovat
  • Upravit
2368
6.7.26 07:49

Celá diskuze je o tom, že ona si nechce nechat narušovat svůj prostor a nechápe že ty děti jsou tam doma. Nejezdí na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 07:53
@Hanča1234 píše: Více

Dcera prespavala u kamarádky a vzbudila se dříve nez ona, ale nešla dolu. Její maminka ji říkala, že si měla vzít něco v ledničce k snídani. V životě by ji to nenapadlo, to je návštěva. V tomto případě je to pro děti domov, mají tam tátu stejně jako její syn tam má mámu.

• Citovat
  • Upravit
2368
6.7.26 07:58

Ano, však to píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
6.7.26 08:08

Prosím cituj, kde píše, že jeho děti žádné nanuky neměly. To je přesně věc typu stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí