Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za poslednich 6,5 roku, co jsem prestala kourit si vzdycky po vyplate koupim los za 200…to by ze me meli asi radost volat tam pokazdy, kdyz sem vyhrala hovnouse ![]()
Pro info, na prodejně nam bylo receno, ze je tam garantovaná výhra 200Kč, tak jako před několika lety. Kvůli tomuto jsem diskuzi nezakladala, takže nechápu, proč se k tomu vyjadrujete. Nikdo se na váš nazor neptal.
Paní jde o to, ze tento los má GARANTOVANOU výhru alespoň 200,– oni tam tu výhru nemají, proto se telefonicky informovali.
My to koupili rodičům, tak když tak po Vánocích poinformuji ![]()
To nechápu, pokud garantuju výhru, jak může být 25 nevýherních?
Vidíš, to jsem netušila, myslela jsem, že na všech je těch 200 Kč
Tak to by mě nasralo, jak si to muzou dovolit..kdyz je to garantovane
@NelcaZ píše:
Pro info,na prodejně nam bylo receno, ze je tam garantovaná výhra 200Kč, tak jako před několika lety. Kvůli tomuto jsem diskuzi nezakladala, takže nechápu, proč se k tomu vyjadrujete. Nikdo se na váš nazor neptal.
a na tom losu je to naspano taky?
@debra.morgan píše:
a na tom losu je to naspano taky?
Prave, ze to tam je… To bych si tam taky zavolala.. My je koupili rodicum, doufam, ze nebudou plonkovy ![]()
Bohuzel na losu je vzadu napsano, ze je vydano 600 000 losu a z toho 599 975 vyhernich. Takze fakt mazec.
kdyby to ale bylo obracene, tak si samozrejme ten jeden z 25 nevybereme. Holt mame asi obrovske stesti v lasce ![]()
@NelcaZ píše:
Bohuzel na losu je vzadu napsano, ze je vydano 600 000 losu a z toho 599 975 vyhernich. Takze fakt mazec.kdyby to ale bylo obracene, tak si samozrejme ten jeden z 25 nevybereme. Holt mame asi obrovske stesti v lasce
Tak to je rachot..
vubec nechapu smysl 25 nevyhernich losu… Jako, ze kdyz si ho nahodou koupim, tak mam takove ultra " stesti"… No nic, prdim na to, pokud vsichni zustaneme zdravi, tak se to da prezit ![]()