Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taneznama123 píše:
@SAJ No to nečekám, nicméně musím říct- Dala jsem si inzerát a jedna paní, mi napsala-Že by prý ráda našla slečnu pro svého manžela, protože s ním nechce spát(ale nechce aby to věděl, že o tom ví)Docela úsměvné
Myslíš? Kdybys byla v roli té ženské, asi by ti do smíchu moc nebylo.
@Mialina píše:
Nebo má doma dvě děti a chlapa, co na ně neplatí
A proto vypada luxusně.
A fakt to existuje? Já nevím, proč by za to někdo platil statisíce (jinak to zas u mě není žádná luxusní záležitost), když hezkých, mladých a chytrých děvčat je všude hafo, a jdou i levněji nebo jen tak pro zábavu a nějaké ty dárečky. A když je holka fakt prvotřídní, tak se prostě lehce velmi dobře vdá a hotovo… Dneska po tom přece nemůže být poptávka…
@Taneznama123 píše:
Hol @Halamka
Holky, není to o tom, jestli na to mám. Vím moc dobře jak má společnice vypadat, co má umět, jak se chovat. Jde mi teď opravdu o to, kde se dají sehnat správné kontakty. Nepotřebuji být souzena ostatními. Děkuji
kontakty jsou nejdůležitější v každém oboru, věř, že se těžce shánějí a jen tak se nikomu nedávají, ani rady jak k nim přijít.
Pokud chceš být společnice, choď do společnosti, tam je kontaktů ![]()
Co má taková společnice umět
povídej
@Konnny píše:@Mialina píše:
Nebo má doma dvě děti a chlapa, co na ně neplatí
A proto vypada luxusně.Já nevím, ale podle mě málokterá to jde dělat pro zábavu… Většinou to jsou studentky bez zázemí nebo maminy s detma, které zůstaly samy..
@Prof. Farnsworth píše:
Bereš stravenky?
stravenkovou kartu, přece nebude počítat stravenky
a k tomu EET
@listento píše:
A fakt to existuje? Já nevím, proč by za to někdo platil statisíce (jinak to zas u mě není žádná luxusní záležitost), když hezkých, mladých a chytrých děvčat je všude hafo, a jdou i levněji nebo jen tak pro zábavu a nějaké ty dárečky. A když je holka fakt prvotřídní, tak se prostě lehce velmi dobře vdá a hotovo… Dneska po tom přece nemůže být poptávka…
Existuje. Je to poptávaná služba - balení holek, chození… je časově náročný. Tuhle si vybereš na netu nebo z katalogu, objednáš a nemusíš nic řešit. Zajdeš na večeři nebo na akci dle tvého výběru, děláte co chceš ty, do ničeho ti nekecá, nedržkuje a pak si s ní (pokud máš chuť) užiješ. Chození je dražší.
@Prof. Farnsworth píše:
Nevadí, dám míň stravenek a doplatím drobnejma jako v Tescu
Treba si casem zridi terminal a bude brat i stravenkovou kartu. Alespon to neprozeres v KFC.
@Prof. Farnsworth píše:
Tak třeba tady bude pár zákazníků… Hele @Taneznama123 když někdo začíná bussiness, tak většinou dělá pár zakázek zadamo, aby nabral reference, Nechceš se stavit u mě?
A u nás s Milanem? ![]()
Já ti nevím, ale pro mě by ta agentura byla záruka toho, že budeš luxusní. V mé bývalé firmě (velká firma, známá značka) bylo pravidlem, že když měl přijet zahraniční top management, tak se zvaly na akce i luxusní společnice. Požadavek ale byl, že musejí umět anglicky+francouzsky, konverzovat na téma konkrétního oboru (aby zapadly), umět stolovat ve vybraných restauracích (tzn. tušit, na co je který příbor), umět se chovat na koncertu vážné hudby (netleskat jako magor tam, kde se to nedělá) apod.
Netuším, přes jakou agenturu to bylo (řešila to asistentka generálního), ale vím určitě, že by si nikdo netroufnul najmout neprověřenou holku (jen na základě toho, co napíše do inzerce).
Myslím si, že i nějací bohatí single muži spíš osloví agenturu/club, a vyberou si z několika nabídnutých žen, než že by sami procházeli inzeráty jednotlivých žen. ![]()
@ontarova.stara píše:
Treba si casem zridi terminal a bude brat i stravenkovou kartu. Alespon to neprozeres v KFC.
Do KFC nechodím a stravenky utrácím v tescu za rum s plachetnicí.
@Anonymní píše:
Já ti nevím, ale pro mě by ta agentura byla záruka toho, že budeš luxusní. V mé bývalé firmě (velká firma, známá značka) bylo pravidlem, že když měl přijet zahraniční top management, tak se zvaly na akce i luxusní společnice. Požadavek ale byl, že musejí umět anglicky+francouzsky, konverzovat na téma konkrétního oboru (aby zapadly), umět stolovat ve vybraných restauracích (tzn. tušit, na co je který příbor), umět se chovat na koncertu vážné hudby (netleskat jako magor tam, kde se to nedělá) apod.
Netuším, přes jakou agenturu to bylo (řešila to asistentka generálního), ale vím určitě, že by si nikdo netroufnul najmout neprověřenou holku (jen na základě toho, co napíše do inzerce).
Myslím si, že i nějací bohatí single muži spíš osloví agenturu/club, a vyberou si z několika nabídnutých žen, než že by sami procházeli inzeráty jednotlivých žen.
francouzsky možná něco zvládne ![]()
Tak já asi jako jediná odpovím částečně k věci
. Ano, já to během studia dělala, naverboval mě k tomu spolužák z práv, jojo, takový věci se na té naší fakultě děly
. On mi dohodil kšefty, já mu za to jednorázově dala nějakou sumu a dál už jsem si to s těmi muži řešila sama. Měla jsem pět stálých „partnerů“, doprovázela jsem je na služební večeře, brali si mě jako rozptýlení na služebky, někde jsem předstírala jejich dceru, někde regulérně partnerku. Někteří byli ženatí, jiní třeba rozvedení. Třem z nich bylo v rozmezí 45-50, dva byli do 40. Výdělek byl samozřejmě obrovský, požadovala se po mně ale plynulá znalost angličtiny a němčiny, jeden mi dokonce zaplatil kurzy francouzštiny, což na mě ale moc stopy nezanechalo, bohužel
. S násilím jsem se nesetkala nikdy, ba naopak. Co se týče vzhledu, pokud měli nějaké požadavky, museli do nich také investovat, takže chtěl-li daný muž, abych měla na večeři s klientem luxusní šperk a ne svou běžnou bižu, musel ho také koupit nebo zapůjčit. Udržovala jsem to takto asi 3 roky, pak jsem jim oznámila, že končím a oni to přijali. Díky jednomu z nich jsem se dokonce na jedné pracovní schůzce poznala s jeho kolegy, manželským párem, u nichž jsem nakonec po škole dostala své první místo ![]()
@Anonymní píše:
Myslím si, že i nějací bohatí single muži spíš osloví agenturu/club, a vyberou si z několika nabídnutých žen, než že by sami procházeli inzeráty jednotlivých žen.
Ale to jsou spolecnice pres age turu. Nikoli kur…co dochazi do bytu.
Ok, tak já poradím. Pokud jsi opravdu luxusní a myslíš, že na to máš, zkus se přihlásit do Vogue Companions (Stephanie Potti). Vyšší meta už opravdu není, ale taky tomu odpovídá výběr