Luxusní společnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25128
5.1.20 19:43
@Prof. Farnsworth píše:
Bereš stravenky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.1.20 19:46
@Halamka píše:
A máš na to být luxusní?

luxusní ku.rvou? C si představuješ pod pojmem luxusní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
5.1.20 19:52
@Konnny píše:
Ale to jsou spolecnice pres age turu. Nikoli kur…co dochazi do bytu.

Sorry, ale pro mě je to úplně stejná (slušně řečeno) prostitutka jako ženská, co jde k někomu do bytu. A může být sebeluxusnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
5.1.20 20:01

@MartinaIrena Ale jsou opravdu společnice co fungují pouze jako společnice přes agenturu a s klienty nespí. S prostitutkami nemají nic společného.

https://zena-in.cz/…e-i-bez-sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.20 20:32
@Konnny píše:
Ale to jsou spolecnice pres age turu. Nikoli kur…co dochazi do bytu.

Požadavek na ně byl jasný - společnost večer a ochota pokračovat v noci (ale v plném znění se to samozřejmě neobjednávalo).

• Citovat
  • Upravit
36724
6.1.20 00:11
@Konnny píše:
@MartinaIrena Ale jsou opravdu společnice co fungují pouze jako společnice přes agenturu a s klienty nespí. S prostitutkami nemají nic společného.https://zena-in.cz/…e-i-bez-sexu

Ale no tak, přece nebudeme tak naivní… To, že to 1 z nich zatím(!) nedělá, neznamená, že je to železné pravidlo:

Iveta má zatím dohodu, že žádné sexuální služby klientům neposkytuje. Do budoucna to ale nevylučuje. „Když si budu moct dopředu vybrat, s kým to bude, tak bych do toho asi šla. Sex mám ráda a stálého partnera zatím nemám,“ uzavírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
6.1.20 14:34

@jege To bych chtěla vidět, jak si slečna dopředu vybírá zákazníka. Něco jako katalog klientů a tam obličej, postava a stav konta. :mrgreen: Asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
6.1.20 14:55
@Prof. Farnsworth píše: Ženský od dětí nejsou to, co znám pod pojmem „luxusní společnice“. Luxusní společnice je velmi pohledná žena, tak do 25 let, dokonale oblečená a nalíčená, inteligentní, dokáže se bavit ve společnosti úspěšných mužů (a nevypadá jako blbka)…

Coz o to, to by mohla splnovat i matka, ale pokud bych byla muz, co si takovou vydrzuje, tak bych ocekavala i jistou casovou flexibilitu, coz matky malych deti nemivaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
6.1.20 15:18

Pokud kontakty nemas, potom ti je musi nekdo zprostredkovat. Priprav se na to, ze to nebude zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
6.1.20 17:08
@MartinaIrena píše:
@jege To bych chtěla vidět, jak si slečna dopředu vybírá zákazníka. Něco jako katalog klientů a tam obličej, postava a stav konta. :mrgreen: Asi těžko.

stačí stav konta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.1.20 17:45
@Leni_2019 píše:
Coz o to, to by mohla splnovat i matka, ale pokud bych byla muz, co si takovou vydrzuje, tak bych ocekavala i jistou casovou flexibilitu, coz matky malych deti nemivaji.

navíc mají vytahaná prsa a strie. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
6.1.20 17:59
@Burj Chalifa píše:
navíc mají vytahaná prsa a strie. :(

Ne vzdy. Ja nemam jedinou strii. Vytahana prsa take ne, zatim kojim a vypadaji snad lepe nez kdy drive. A to jsem stara zenska.
Navic se to vsechno da v dnesni dobe chirurgicky upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
6.1.20 21:53
@Taneznama123 píše:A teď k dotazu
Ráda bych se stala tzv. luxusní společnicí(tzv. kurtizánou),mít pár klientů a docházet za nimi domů.

Ahoj, a za kolik luxuješ? A máš Rainbow nebo alespoň Electrolux?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
6.1.20 22:08

Chtěla jsem napsat to, co už tu padlo. Luxusní společnicí podle mě jedině přes agenturu. Pokud pojedeš na vlastní triko, tak budeš vždycky jen laciná šlapka, si myslím.
Podle mě za tebou musí někdo stát, kdo ti bude dohazovaz kontakty a kdo tě prověří, jestli na to máš. Četla jsem rozhovor s jednou takovou a VŠ se očekává, jazyky minimálně dva a vybrané chování.
Sama to nedáš ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
7.1.20 16:22
@ka2ka píše:
stačí stav konta ;)

Ano, máš pravdu. Pro někoho skutečné afrodiziakum  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová