Lze mít mimi bez tatínka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
8.1.12 15:42

Jura007, no to je právě ta náhoda, o které jsem psala. Je to osud a kdo nehledá, nenajde :P , určitě tam ale i normální chlapi jsou, když je tu x reakcí šťastných vztahů z internetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.15 13:58

Dobrý den, řeším podobnou situaci. Mohu se Vás zeptat na to, když už teda dárce spermatu Vaše kamarádka má, jaká je poté možnost aplikace? Dá se darované sperma aplikovat přímo na klinice nebo nějakou svou cestou? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.16 14:54

@Lacenka Problém to samozřejmě není za předpokladu, že zadavatelce stačí, že dotyčný je mužského pohlaví, ale..
divila by ses, kolik mužů po šestadvacítce ještě nechce děti a všeljak se vykrucuje odkládáním na později, případně na rovinu přizná, že děti nechce vůbec a takových je..
Zadavatelka je asi vysokoškolačka s dobrým místem, zatímco nezadaní muži v jejím věku mají většinou nižsí vzdělání než ona a nedělají kariéru. Mnozí jsou dokonce dlouhodobě nezaměstnaní. Pokud by jí nevadilo, že muž má nižší vzdělání a výdělky a hlavně pokud by to nevadilo tomu dotyčnému, tak by problém nebyl, ale obávám se, že časem ano. Takže další problém.
Zadavatelka asi není z Prahy nebo velkého města, pokud nemá problém se přestěhovat nebo pokud by nějakému ákovi nevadilo přestěhovat se do menšího města, tak také by nemusel být problém. Pokud ano, další kámen úrazu.
Chce zadavatelka i mladšího partnera? Pokud by se takový našel a chtěl by být otcem v mladém věku, tak by měla vyřešeno, jinak další problém.
Pokud by našla partnera s dítětem (dětmi), kterému by nevadilo mít další atd. atd.
Zkrátka vše, co tady popisuji může být problém při nalezení partnera, takže argument pokud nemá hrb, tři nohy atd., tak partnera najde neberu. Divila by ses, kolik zdravých mužů (ale i žen) by nechodilo s handicapovaným, případně by narazilo na nepochopení u rodiny a přátel. To samé platí o cizincích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
1.2.19 16:08

@Mousou Zdravím zakladatelku a i další :) Narazila jsem na zajímavou diskuzi a ráda bych se zeptala, jak to dopadlo? Taktéž mám podobné myšlenky, podobný nedostatek sympaťáků, ze kterých je trochu znát i testosteron, a chtěli by už děti (případně děti ještě nemají, raději bych někoho bezdětného, abychom spolu neskončili u jednoho dítěte)… Našla jsi? Je to již starší diskuze a koukám ý že na e-miminu jsi byla celkem nedávno ;) Tak se případně poděl, pokud to tedy není nějak tajné :) určitě už dítě/děti máš … A chlapa také, případně jak jsi to vyřešila jinak a jak to zvládáš ;) Děkuji a pěkný den (i všem čtenářkám a přispěvatelkám, kterým se to zobrazí) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.2.19 17:12

Zajímavé téma, možná se mě za pár let bude taky týkat. Jen si myslím, že musí být hodně náročné být s dítětem sama, rodina třeba pomůže, ale stejně. Chce to pořádně zvážit pro a proti.
Jinak by mě zajímalo, jak je to u ženatého chlapa, co si pořídí nemanželské dítě a chce být v rodném listě? Mám takového kamaráda, co tohle pořád navrhuje, že by to bylo řešení. Jen nevím, jak by to vypadalo s alimenty a vůbec celkově. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.2.19 17:20

@annelisa Tak pokud bude v rodném listě tak alimenty bude muset platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.2.19 17:33
@Kristynka22 píše:
@annelisa Tak pokud bude v rodném listě tak alimenty bude muset platit

Právě to si taky myslím. Tvrdil, jak s tím problém nemá, jen se obávám, že realita by byla jiná… Ale zas na druhou stranu mi nabízí dítě už asi dva roky, docela by mě zajímalo, co tím sleduje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.2.19 17:36

@annelisa Tak i kdyby realita byla jiná a on se rozhodl neplatit, bude muset :lol: A ví o tom, že bude mít ještě vyživovací povinnost na tebe? Asi neví, jinak by se do toho tolik nehrnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.2.19 17:48
@Kristynka22 píše:
@annelisa Tak i kdyby realita byla jiná a on se rozhodl neplatit, bude muset :lol: A ví o tom, že bude mít ještě vyživovací povinnost na tebe? Asi neví, jinak by se do toho tolik nehrnul :lol:

Ještě lepší… chudák. :lol: Jako chápu ho, chtěl dvě děti, má jedno a pokud si nepořídí druhé jinde, tak u jednoho zůstane. Ale já ještě hodlám počkat, třeba potkám někoho normálního (a svobodného).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
8.2.19 15:48
@annelisa píše:
Ještě lepší… chudák. :lol: Jako chápu ho, chtěl dvě děti, má jedno a pokud si nepořídí druhé jinde, tak u jednoho zůstane. Ale já ještě hodlám počkat, třeba potkám někoho normálního (a svobodného).

Když to sám nabízí… Jen teda možná sám netuší, do čeho jde :oops: Já bych to ale ve svém věku brala i tak, moje vrstevnice mají buďto chlapa nebo dítě nebo obojí, už jsem zůstala jediná na ocet a to už celkem dlouho. Tak zvažuju i tohle, bohužel čím jsem starší, tím víc toužím po normální rodině i s chlapem, ti ale asi v našem kraji vymřeli nebo jsou zadaní :mrgreen: Každopádně mnoho štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.2.19 15:25
@quera píše:
Když to sám nabízí… Jen teda možná sám netuší, do čeho jde :oops: Já bych to ale ve svém věku brala i tak, moje vrstevnice mají buďto chlapa nebo dítě nebo obojí, už jsem zůstala jediná na ocet a to už celkem dlouho. Tak zvažuju i tohle, bohužel čím jsem starší, tím víc toužím po normální rodině i s chlapem, ti ale asi v našem kraji vymřeli nebo jsou zadaní :mrgreen: Každopádně mnoho štěstí

Normální chlapi jsou, ale všichni jsou zadaní už asi od patnácti. Asi jsme něco zanedbaly… Moje vrstevnice jsou právě taky všechny zadané, hojně se teď vdávají a pořizují děti. Přeju jim to, ale ty soucitné pohledy a otázky ve stylu: „Tak co? Pořád nic? Ani chlap ani dítě?“ jsou docela depka. Možná se fakt jednou domluvím s kamarádem, on tvrdí, že ví, do čeho jde. :oops:
Ale tak třeba se stane zázrak a najde se chlap ani pro nás, taky přeju hodně štěstí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
23.2.19 00:03
@annelisa píše:
Normální chlapi jsou, ale všichni jsou zadaní už asi od patnácti. Asi jsme něco zanedbaly… Moje vrstevnice jsou právě taky všechny zadané, hojně se teď vdávají a pořizují děti. Přeju jim to, ale ty soucitné pohledy a otázky ve stylu: „Tak co? Pořád nic? Ani chlap ani dítě?“ jsou docela depka. Možná se fakt jednou domluvím s kamarádem, on tvrdí, že ví, do čeho jde. :oops:
Ale tak třeba se stane zázrak a najde se chlap ani pro nás, taky přeju hodně štěstí. :srdce:

Jejda, no tak to jsem ráda, že nejsem jediná, zároveň to samozřejmě nikomu nepřeju… Bohužel moje noční můra se tak nějak stává skutečností :lol: :zed: úplně přesně vím, o čem mluvíš! Navíc se maminky izolují… A vůbec to není o tom, že by mě o dětech nebavilo se bavit, spíše z jejich strany, stáhnou se do sebe a stýkají se s holkama, co už taky děti mají. Nevím, čím to. A přesně si na těch svatbách připadám, že kolem mne chodí po špičkách :mrgreen:
Jestli to klapne, ať to vyjde co nejdřív! Mít kámoše, který se mi i líbí fyzicky (abychom měli pěkné dítě), zdravého a v pohodě… neváhala bych ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.20 07:16

Hledám ženu, která chce dítě

Dopřeji mateřství a finanční zajištění zdravé ženě, toužící po vlastním dítěti, pokud přijme podmínku, že nebude ničit můj vztah se současnou partnerkou, která děti mít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.10.24 14:12
@Spolino píše: Více

Tady jsem moc bych chtěla dítě a nebudu ti ničit vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová